A csapat számára nem okozhat gondot a váciak legyőzése, bár azt Róth Kálmán vezetőedző elismerte: várhatóan nem a vasárnapi találkozón lesz a legfrissebb a csapata.
"Külön nem készültünk a Vácból, mint ahogy a szerdai MK mérkőzésünk, a Vasas elleni is elsősorban a Larvik elleni BL-negyeddöntőre való felkészülés jegyében telik. Mindez nem azt jelenti, hogy nem vennénk komolyan a találkozókat, de hazai környezetben ezeket a meccseket ilyen körülmények között is illik megnyernünk. Nagyon fontos lenne, ha a találkozókon tudnánk gyakorolni néhány olyan dolgot, mellyel a norvégokat meglephetjük a Bajnokok Ligájában" – mondta a győriek trénere, aki hozzátette: a válogatottak nagyon jó hangulatban tértek viszsza a csapathoz, s szerencsére gyorsan visszailleszkedtek a munkába.
A Váccal nemrégiben a Magyar Kupában mérkőzött meg a győri csapat, s akkor 32–12-re nyertek a zöld-fehérek. Róth Kálmán szerint most valamivel erősebb Vác lesz az ellenfelük, mert a kupameccsel ellentétben most várhatóan pályán lesz a vendégek egyik legjobbja, Veszeli Judit.
Külön pozitívum, hogy végre valamennyi játékos egészséges, s ez Radulovics Bojanáról is elmondható, aki az elmúlt hetekben elvégzett kemény munkának köszönhetően biztatóan mozgott az edzéseken, így van esély arra, hogy akár már vasárnap játsszon.
Tegnap a csapat eleget tett a névadó szponzor meghívásának, így a játékosok az Audi-gyárba látogattak, ahol a V6-os és a négyhengeres dízelmotor gyártását nézték meg, és bepillantást nyertek a logisztika világába. Ezt követően az Audi Hungaria éttermében ebédeltek a csapat tagjai.