– Ez a sportág Gyõr városát nemzetközi szinten is fémjelzi – emelte ki a sajtótájékoztatón Borkai Zsolt. – A nõi kézilabdát az itt élõk és a városvezetõk is szívügyüknek tekintik és kiemelten kezelik. A társadalmi elnöki tisztség számomra nem újabb teher és nem pluszfeladat, hanem egy újabb lehetõség a kézilabda támogatására.
Vanyus Attila klubelnök természetesen nagyon örült annak, hogy Borkai Zsolt személyében ismét van társadalmi elnöke az egyesületnek: – A sporthoz ezer szállal kötõdõ polgármester nevével és személyiségével fémjelzi majd a klub mûködését. Mindez számunkra azt is jelenti, hogy Gyõr támogatását a jövõben még inkább magunk mögött érezhetjük.
Borkai Zsolt elmondta, hogy az egyik idegenbeli BL-találkozóra nagyon szívesen elkísérné a csapatot, hogy a helyszínen szorítson a lányokért. Sajnos a Larvik elleni visszavágóra nem tud elutazni, de talán a folytatásban majd a csapattal tarthat...
Reméljük, Gyõr polgármestere még tavasszal útitársa lehet az Audi ETO kézilabdázóinak, akik a múlt héten alapozás szintû felkészüléssel hangoltak a szombaton 16.15 órakor kezdõdõ BL-találkozóra.

A Gyõri Audi ETO KC vasárnap remek bajnoki produkcióval hangolt a BL-negyeddöntõre. Róth Kálmán csapata – az edzések uralta hét zárásaként – 42–19 arányban bizonyult jobbnak a Vác együttesénél.