Az országos serdülő bajnokságban szereplő hölgyek a rájátszásban előbb a jó utánpótlás-neveléséről ismert Spartacus vendégeként arattak magabiztos győzelmet (36:14), majd a Fradit oktatták a Magvassy sportcsarnokban (39:22). A Spari elleni mérkőzésen Szölösi Patrícia (7 gól) és Kovacsics Anikó (6), az FTC ellenin pedig Szölösi Patrícia (8), Szalai Babett (7) és Horváth Bernadett (6) voltak az ETO legeredményesebb játékosai.
 Az NB II-ben szereplő női csapatunk Győrújbaráton vendégszerepelt, ahol nagy csatában döntetlen eredmény született (28:28). Kovacsics Anikó nyolcszor talált be az ellenfél kapujába. A következő fordulóban a Körmend ellen javítottak a győri hölgyek (32:26), a ”változatosság kedvéért” ezúttal is a nyolc gólig jutó Kovacsics Anikó, valamint a tízszer eredményes Kisfaludy Anett voltak a csapat legjobbjai.
Az NB I/B-ben Marcaliba szólította a sorsolás az ETO-s lányokat. Az ifi mérkőzésen húszgólos győri diadal született (37:17), elsősorban Pomozi Nikolett (8 gól), Farkas Andrea (7) és Szalai Babett (5) jó játékának köszönhetően. A felnőttek összecsapásán sajnos nem sikerült pontot szerezni: hiába volt tízszer eredményes Bognár Barbara, hétszer pedig Deáki Dóra, a hazaiak két góllal jobbnak bizonyultak (29:31).
 Az NB I-es ifibajnokságban a váciak életét keserítette meg Konkoly Csaba együttese: az 50:25 arányú győzelem megszerzésében döntő érdemei voltak a tizenkét gólt jegyző Bognár Barbarának és a tíz alkalommal betaláló Kokas Viktóriának.
A csapat vezeti a bajnokságot, két fordulóval az alapszakasz vége előtt három ponttal előzzük meg a második helyen álló Debrecent.

 

 A fiúknál is megkezdődött a rájátszás az OSB-ben. Deáki István csapata előbb a Szentendrét verte magabiztosan hazai pályán (34:22), majd az Elektromos vendégeként aratott győzelmet (23:19). Az első mérkőzésen az ötgólos Szabó Balázs, a másodikon Németh Gábor (7) és Iváncsik Ádám (6) emelhető ki.
Az NB I-es ifi bajnokságban az ETO gólzáporos mérkőzésen veszített Dunaújvárosban (42:48). A csapatból a Iváncsik Ádámot tíz, Szabó Balázst nyolc, Németh Gábort hat gólja miatt lehet dícsérni. Szerencsére a következő mérkőzésen kiköszörülték a csorbát a fiúk, és Nyíregyházán arattak magabiztos győzelmet (39:33). Iváncsik Ádám tizenkétszer, Nagy Dávid pedig hatszor volt eredményes.
 Az együttes jelenleg hatodik a tabellán, két ponttal lemaradva a Tatabányától. Mivel az utolsó fordulóban ETO-Tatabánya mérkőzés lesz, ezért a csapatnak reális esélye van a kiváló eredménynek minősíthető ötödik hely megszerzésére.

A mérkőzések jegyzőkönyvei az Utánpótlás menüpont alatt olvashatók.