A legrangosabb európai kupasorozat negyeddöntőjének visszavágóján Róth Kálmán csapata a norvég Larvik otthonában is nyert 27-23-ra, így története során először bejutott a BL elődöntőjébe. A magyar együttes hazai pályán hat góllal győzte le ellenfelét, így jó eséllyel várhatta a visszavágót, amelyen nagy meglepetésre könnyed győzelmet aratott, így összesítésben 55-45-el került a legjobb négy közé a sorozatban.
A zöld-fehérek parádésan kezdtek és negyedóra elteltével már hat, összesítésben 12 gól volt az előnyük (4-10). A norvégok minden önbizalma elszállt a váratlan vendég vezetést követően, s bár a különbség nem nőtt tovább, a győriek tökéletesen elégedettek voltak a 4-5 gólos vezetéssel. A szünet előtt a házigazdáknak sikerült kettőre felzárkózniuk, de fordulás után helyre állt a rend, az ETO visszaszerezte megnyugtató előnyét, sőt, a második félidőben már hét góllal is vezetett Róth Kálmán együttese. A végén ugyan négy gólra felzárkóztak a hazaiak, de ez már semmit sem számított, a Győr remek játékkal, meggyőző fölénnyel került be a legjobb négy közé, s érte el eddigi fennállása legnagyobb sikerét.
Szintén a négy között van a dán Slagelse, az osztrák Hypo és a Lada Togliatti. Az elődöntők párosítását kedden Bécsben sorsolják.