A Győr hatgólos előnnyel utazott a Larvik otthonába, és nemhogy megtartani, de növelni is tudta a különbséget. Görbiczék szinte végig hibátlanul játszottak, ezúttal a hetesekkel sem volt probléma, a kapuban pedig Herr Orsolya kiválóan védett. A Győr így teljesen megérdemelten várhatja a kedden esedékes sorsolást, melynek során kiderül, melyik csapattal kell megmérkőzniük Róth Kálmán tanítványainak a fináléba kerülésért.

1-5. perc: Szélső befutás után Flaatnes szerezte meg a norvégok vezető gólját, majd Görbicz Anita egyenlített hetesből. Sőt, Görbicz labdát szerzett, és ziccerből bevette a hazaiak kapuját. Flaatnes azonban a következő támadásban egyenlített. Egyelőre csak Görbicz szerez győri gólt, ismét hetesből volt eredményes a magyar csapatkapitány (2-3).
6-10. perc: Bradeanu növelte kettőre a győri előnyt, majd Bódi Bernadett is betalált szélről. Breivang szépített indulásból, de Hornyák Ágnes újra hatra növelte a győriek előnyét, sőt, Bradeanu hatalmas gólt lőtt a norvég kapuba (3-7).
11-15. perc: Riegelhuth szép gólt szerzett átlövésből, de Görbicz hetesből ismét átverte a hazai kapust. Bradeanu tarthatatlan a győrieknél, góljával már öttel vezet a magyar csapat, a norvég tréner időt kér. Herr Orsolya remekül véd a győri kapuban, így a Larvik nem tud közelebb férkőzni a Győrhöz (4-9).
16-20. perc: Ismét Bradeanu villant, már hattal vezet a Győr! Riegelhuth hetesből szépített, de érkezett a válasz Görbicztől, szintén hetesből. Egy megpattanó lövéssel jöttek fel ötre a norvégok (6-11).
21-25. perc: Flaatnes góljával már csak négy gól a különbség, Róth Kálmán időkéréssek reagált. Összesítésben még mindig tíz gól a győriek előnye. Vérten Orsolya szélről szerzett újabb győri gólt, de a norvégok most tartják a lépést a mieinkkel. Sőt, Kristiansen góljával három gólra jöttek fel a hazaiak. Bradeanu továbbra is tarthatatlan, újabb góljával ismét négy a különbség (9-13).
26-30. perc: Flaatnes indítás után szerezte a tizedik Larvik-gólt Herr Orsolyát átejtve, majd Radulovics is betalált. Flaatnes ismét eredményes, ezúttal előnyből. Eladott győri labda után Riegelhuth hozta fel a Larvikot kettőre, beállytva a 12-14-es félidei eredményt.

31-35. perc: A Győr kezdte a második félidőt, de az első percekben hibát-hibára halmoztak a csapatok. A gólcsendet a győri Spiridon törte meg, majd egy indítás után Bódi is betalált. Sőt, Bradeanu góljával ismét öttel vezet a Győr (12-17).
36-40. perc: Spiridon emberhátrányból szerzett újabb gólt, ezzel ismét hattal vezet a Győr. A norvégok csupán a hetedik percben szerezték meg első góljukat a második félidőben. Breistol szerezte a tizennegyedik norvég gólt szélről (14-18).
41-45. perc: Görbicz szerzett újabb gólt hetesből, majd Bradeanu lőtte a győri együttes huszadik találatát. Sőt, Bódi remek befutása és gólja után kialakult az eddigi legnagyobb, hétgólos különbség. A Larvik negyed óra alatt csupán két gólt lőtt (14-21).
46-50. perc: A tizenötödik norvég gólt Flaatnes szerezte. Görbicz hetesből átejtette a Larvik kapusát. Riegelhuth is betalált hetesből (16-22).
51-55. perc: A norvégok beállósa, Hilmo is megszerezte első gólját, majd így tett a győrieknél Gogirla is. Előnyben Kristiansen szerzett szép gólt egy jól kijátszott támadás végén. Gogirla két védővel a nyakán is gólt szerzett. Riegelhuth talált be indítás után egymás után kétszer, felhozva négyre a norvég csapatot (20-24).
56-60. perc: Riegelhuth lőtt nagy gólt Herrnek, ezzel már csak három gól a győri előny, de összesítésben még így is kilenc találattal vezetnek a mieink. Vérten ejtette át szélről a kapust. Djokic is megszerezte első gólját beállóból. Riegelhuth ismét belőtt egy hetest, Róth Kálmán időt kér. Temes Bernadett lőtte a huszonhetedik magyar gólt, és bár az utolsó másodpercekben a norvégok is lőttek egyet, a Győr kettős győzelemmel jutott tovább (23-27).

Női Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó
Larvik HK-Győri Audi ETO KC 23-27 (12-14)
Továbbjutott a Győr kettős győzelemmel, és 55-45-ös gólkülönbséggel.