Történetének legjobb BL-eredménye a legjobb négy közé jutás, és a Győri Audi nem szeretne itt megállni. A következő lépést azonban a 2004-es és 2005-ös BL-győztes Slagelse ellen kell megtennie (a dán sztárcsapat a csoportküzdelmekben az FTC ellen nyert a Népligetben, majd Koppenhágában, már tét nélkül egy góllal kikapott).
Róth Kálmán, a Győr edzője szerint az ETO hívei közül sokan felszisszentek, mikor értesültek a sorsolásról. Ő maga azonban nem tartja tragikusnak, hogy a Slagelsét kapta együttese. "Annak a csapatnak, amely a Larvikot kétszer képes volt legyőzni, ezt a feladatot is meg kell oldania” – hangoztatta, de elismerte, a dán gárdában kiváló játékosok egész sora szerepel, kapuját a világ talán legjobb hálóőre, a norvég Cecilie Leganger védi, és a mezőnyjátékosok között is klasszisok sorakoznak (Bojana Popovics, Emilija Turej, Carmen Lungu vagy Kamilla Kristensen). Persze a dánok is elmondhatják a Győrről, hogy hírességek sorát vonultatja fel.
A mester hozzáfûzte: "Azt sem tartom lényegesnek, hogy az első mérkőzés Dániában lesz, mert ha képesek leszünk megismételni a Larvik elleni teljesítményünket, fináléba jutunk.”