Győri ETO - Tatabánya-Carbonex KC 31-28 (16-13)

A Tatabánya kezdte a mérkőzést, a 3. percig kellett várni az első gólra, amelyet Szögi szerzett. Erre kettővel válaszoltak a Rába-partiak. 5-4-es vendégvezetésnél a győriek zsinórban négy gólt lőttek. Kapkodva, idegesen játszott mind a két csapat, a gólok felváltva estek. 13-11-es vezetésnél Tóth László időt kért, majd három gólt szerzett a Győr. Lazarov két góljával ért véget az első félidő.
A második játékrész Halász hetesből lőtt góljával kezdődött. Ezután a győriek találtak a hálóba, s 20-14-es vezetésüknél a Carbonex kapust cserélt. Ez sem segített sokat, a 45. percben már hét találat volt a két együttes közötti különbség (26-19). Négy perc alatt 5 gólt szerzett a Carbonex, s feljött 27-25-re.
Ekkor a győriek ismét időt kértek, 3 gólt szereztek utána, s újból 5 gólos volt az előnyük (30-25). Ekkor Füzesi Ferenc is magához rendelte tanítványait, majd az 58. percre 30-28-ra feljött a Tatabánya, de fordítani már nem sikerült. A Carbonex KC az alapszakaszban a 8. helyet szerezte meg. A folytatásban a 9. helyen végző együttessel találkoznak Szögiék.

Tóth László: - Ezzel a győzelemmel az alapszakasz 7. helyén végeztünk, de ez nem jelent semmit, mert 22 mérkőzés munkáját kettő meccs alatt tönkre lehet tenni.
Füzesi Ferenc: - Az idei legrosszabb játékot nyújtottuk.