Négy elbukott EHF-, valamint egy vesztes KEK-döntő után nagy dobásra készülnek a Győr kézislányai. A vasárnapi Magyar Kupa-győzelem után a Bajnokok Ligája trófeát, valamint a magyar bajnoki címet is szeretnék begyûjteni. Ha a nagyszombati Debrecen elleni elődöntőben (28-27) mutatott játékukat vesszük alapul, esélyük sem lenne erre, ám ha a Fradi elleni, valamint a BL-ben mutatott teljesítményt ismétlik, bizakodhatnak a triplázásban.
- Nincs megállás, megyünk tovább - mondta határozottan Görbicz a győztesen megvívott kupadöntő után. - Egyértelmû a célunk, meg akarjuk nyerni a BL-t, valamint a magyar bajnokságot is.
- Évről évre azt hallgatom a Magyar Kupa-sikerünk után, hogy egy már megvan a háromból, aztán egyszer sem jött össze a triplázás - magyarázta a helyzetet lapunknak Róth. Azzal persze ő is egyetértett, hogy képes lehet a triplázásra együttese.
Győrben kézisőrület van, imádják a csapatot, és a lelkesedés nem ismer határokat. Vanyus Attila, a klub elnöke az öröm pillanataiban azt sem tudta megmondani, mekkora a prémium.
- Az év elején óvatosan beszéltünk róla, hogy mi lesz egy esetleges kupasiker a bajnoki elsőség és egy BL-győzelem után - mondta nevetve Vanyus -, de nem is emlékszem már rá. Most komoly a helyzet, de azért csak az MK-sikerről beszéljünk, ami bruttó kémilliót ér a csapatnak.