GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Megvannak a Magyar Kupa elődöntő párosításai
Megvannak a Magyar Kupa elődöntő párosításai

Április 3-án az MTVA stúdiójában kisorsolták az elődöntő párosításait a Török Bódog Magyar Kupában. A Győri Audi ETO a DVSC Schaeffler csapatával játszik majd a döntőbe jutásért.

Toft paráde – kiütéses győzelem az FTC ellen
Toft paráde – kiütéses győzelem az FTC ellen

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában az örök rivális látogatott el az Audi Aréna Győrbe. Az első percekben még szoros volt a játékkép, de tíz perc elteltével a Győr kezébe ragadta az irányítást. Sandra Toft fantasztikus védéseivel az első harminc percben 10 lőtt gól alatt tartotta az ETO a budapesti együttest. A második félidőben sem tudott közelebb zárkózni a vendégcsapat, és végül fantasztikus végjátékkal, 11 góllal győzött a Győri Audi ETO.

JÖN! – Zöld-fehér rangadó következik
JÖN! – Zöld-fehér rangadó következik

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában a Győri Audi ETO a tavalyi ezüstérmest fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2023. április 1-jén, szombaton 17:30-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti. A mérkőzésre az összes jegy elkelt.

Beléptetési információk az FTC ellen
Beléptetési információk az FTC ellen

2023. április 1-én, szombaton 17:30-kor a Győri Audi ETO a bajnoki ezüstérmes Ferencáros együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A nagy számú vendégszurkoló érkezése miatt a szokásos beléptetéshez képest változások lépnek életbe ezen a mérkőzésen. Az alábbiakra, kérjük szépen, mindenki figyeljen!

Irány az MK négyesdöntő!
Irány az MK négyesdöntő!

A Magyar Kupa V. fordulójában a Győri Audi ETO az NBI/B-ben szereplő Szombathely ellen lépett pályára. Az első percektől kezdve a győri csapat irányított, és a végére csak a győzelem mértéke volt kérdés. Végül a 39-15-ös győzelemmel a zöld-fehérek bejutottak a Magyar Kupa FINAL4-ba.

Véglegesek a BL negyeddöntő időpontjaink – Kezdődik a jegyértékesítés
Véglegesek a BL negyeddöntő időpontjaink – Kezdődik a jegyértékesítés

Az Európai Kézilabda Szövetség kihirdette az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőinek időpontjait. A Győri Audi ETO április 29-én Odensében lép pályára, majd egy héttel később május 6-án az Audi Aréna Győrben fogadja a dán együttest. 2023. március 30-án  9 órakor ütemezve elindul a jegyértékesítés.

Magyar Kupa: cél a négyesdöntő
Magyar Kupa: cél a négyesdöntő

A Győri Audi ETO az 5. fordulóban csatlakozik a a Magyar Kupa küzdelmeihez. A négyes döntőbe jutásért vívott párharcban az ellenfél az NBI/B-s Szombathely együttese lesz. A találkozó 2023. március 29-én, szerdán 18 órakor kezdődik a Aréna Savariában.

Véglegessé vált a 2023/24-es keret
Véglegessé vált a 2023/24-es keret

A Győri Audi ETO korábban megtörtént bejelentéseinek értelmében kialakult a 2023/24 szezonra vonatkozó csapat kerete. A szakmai stáb megújulása mellett játékosok is érkeznek nyáron a Rába-partra.

Profi játékosként folytatódik fiatal tehetségünk pályafutása Győrben
Profi játékosként folytatódik fiatal tehetségünk pályafutása Győrben

Biztossá vált, hogy a felnőtt csapatban egyre több lehetőséghez jutó, és a korosztályos válogatottban vezérszerepben is bizonyító Farkas Júlia hosszú időre elkötelezte magát klubunkhoz. A tehetséges irányító profi szerződést kötött klubunkkal és jövőre is az első csapat keretének tagja lesz. Ezzel a szerződéssel véglegessé vált a Győri Audi ETO játékoslistája a 2023/24-es szezonra vonatkozóan.

Három játékos és három szakember a válogatott keretben
Három játékos és három szakember a válogatott keretben

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabdaválogatott 19 fős keretét az Izland elleni világbajnoki selejtezőkre. A Győri Audi ETO-t három játékos és három szakember képviseli a nemzeti együttesben.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!