GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Jegyek a BL-döntõre - MÓDOSÍTÁS!!
Jegyek a BL-döntõre - MÓDOSÍTÁS!!
A Győri Audi ETO KC megkezdi a Veszprém Arénában 2009. május 16-án 16:15-kor megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája döntő visszavágójára a belépők árusítását. Jegyeket csak Győrben lehet vásárolni.
Elfogytak a jegyek
Elfogytak a jegyek
A Győri Audi ETO KC vezetősége sajnálattal tájékoztatja szurkolóit, hogy a Bajnokok Ligája döntő visszavágójára minden jegy elkelt. Az ülőbérlettel rendelkezők csütörtökig vásárolhatják meg jegyeiket.
Alapszakasz letudva
Alapszakasz letudva
Győzelemmel zárta Kiskunhalason az alapszakasz az Audi ETO KC (28-23)
ETO-FTC a számok tükrében
ETO-FTC a számok tükrében
A női bajnokság rájátszásának 2. fordulójában a Győri Audi ETO KC a Budapest Bank-FTC csapatát fogadja vasárnap 18 órakor a Magvassy csarnokban.
Alapszakasz-gyõztes a Gyõri Audi ETO KC
Alapszakasz-gyõztes a Gyõri Audi ETO KC
Az első félidő közepétől meggyőzően játszó győriek magabiztosan nyerték a rangadót (37-24).
Szurkolói információk
Szurkolói információk
A Győri Audi ETO KC vezetői csütörtökön Veszprémbe utaznak.A Veszprém Aréna üzemeltetői és az ETO képviselői a helyszínen egyeztetik a rendezéssel kapcsolatos teendőiket. A visszavágóval kapcsolatos információkat rövid időn belül a honlapon olvashatjátok.
ETO - Békéscsaba a számok tükrében
ETO - Békéscsaba a számok tükrében
A női bajnokság rájátszásának 1. fordulójában a Győri Audi ETO KC a SONEPAR Békéscsabai ENKSE vendégeként lép pályára szerdán 18 órakor.
ETO - Veszprém a számok tükrében
ETO - Veszprém a számok tükrében
A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga zárófordulójában a Győri ETO FKC az MKB Veszprém vendégeként játszik szerdán 18 órakor.
Jöhet a Hypo
Jöhet a Hypo
Szinte végig vezetve ismét nagy csatában nyert az Audi ETO. Ezúttal az Oltchim Valcea volt az „áldozat”(30-28).Varga Béla képei
Szurkolói információ
Szurkolói információ
A Győri Audi ETO KC - Hypo Niederösterreich Bajnokok Ligája mérkőzéssel kapcsolatos információk:

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!