A DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában csapatunk a cseh DHK Baník Most együttesét fogadja vasárnap az Audi Aréna Győrben. Az előző fordulóban az IK Savehof vendégeként sikerült elhozni a két pontot, itt azonban nem akar megállni a Danyi Gábor vezette Győri Audi ETO KC, amely tovább folytatná remek sorozatát szurkolótábora előtt. A mérkőzés 2019. november 17-én (vasárnap) 17:00-kor veszi kezdetét az Audi Aréna Győrben. A találkozót a Sport TV élőben közvetíti!
Ne feledjék jótékonysági akciósorozatunkat sem, melynek keretében ezúttal mikuláscsomagokat gyűjtünk!


 

A cseh csapat az előző fordulóban hazai pályán szenvedett vereséget a szlovén RK Krim Mercator Ljubljana ellen (26-31) és került ezzel nagyon nehéz helyzetbe, hiszen ahhoz, hogy továbbjusson a Bajnokok Ligája idei kiírásának csoportköréből, első lépésként a címvédőt kell legyőznie az otthonában, ami korántsem ígérkezik könnyű feladatnak. Jelenleg a csehek a csoport utolsó helyén állnak, három megszerzett ponttal.

A mieink 100%-os teljesítményt tudhatnak magukénak eddig a kvartettben. Az utolsó, azaz 6. fordulóban sem lehet más a célja a zöld fehéreknek, minthogy hibátlanul zárják a csoportkört és erre minden esélyük meg is van. A két csapat egyszer már találkozott a DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája idei kiírásában, akkor a zöld-fehér mezes győri lányok vendégként arattak nagyon magabiztos, fölényes győzelmet (21-46).

A mérkőzést megelőzően Kiss Éva, Görbicz Anita és Danyi Gábor mondta el véleményét:



A 2019. november 17-én (vasárnap) 17:00-as kezdettel, a BL-csoportkör hatodik fordulójában a Győri Audi ETO KC - DHK Banik Most mérkőzésre a Tatjana Prastalo & Vesna Balvan bosnyák játékvezető-páros vezényletével kerül sor az Audi Aréna Győrben.

Kapunyitás: 15:00

A találkozó eseményeit a Sport1-en élőben nyomon követhetik!

JÓTÉKONYSÁG
“Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk keretén belül ismét aktív részvételre hívjuk szurkolóinkat - mikuláscsomag-gyűjtéssel szeretnénk hozzájárulni rászoruló és beteg gyermekek önfeledt ünnepi készülődéséhez.
Csatlakozzanak kezdeményezésünkhöz és csaljunk együtt mosolyt az arcokra! 
Bővebb információ korábbi cikkünkben: 

https://www.gyorietokc.hu/hu/hirek/hir/6636

Tartsanak velünk az idei év UTOLSÓ hazai mérkőzésén!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!