GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Brattset Dale a meccs legjobbja – újabb 2 pont a BL-ben
Brattset Dale a meccs legjobbja – újabb 2 pont a BL-ben

Négygólos győzelmet aratott a Győri Audi ETO KC csapata a CSM Bucuresti ellen az EHF női Bajnokok Ligája 3. fordulójában 2023. szeptember 23-án. A hét mérkőzése titulust kapó, Polyvalent Hallban 16:00-kor kezdődő találkozón Stine Oftedal 100-jára lépett pályára ETO-mezben BL-meccsen, az MVP-nek választott Brattset Dale pedig 200. BL-gólját lőtte győri színekben. Az első félidőben hamar ötgólos előnyre tett szert a zöld-fehér csapat. Ugyan kétszer is egyenlíteni tudott a Bukarest, a szoros hajrá végül ETO-győzelmet hozott.

Bukarestben is a győzelem a cél – jön a 3. BL-forduló
Bukarestben is a győzelem a cél – jön a 3. BL-forduló

Az EHF női Bajnok Ligája 3. fordulójában a CSM Bukarest együttesével játszik a Győri Audi ETO KC csapata a román fővárosban, 2023. szeptember 23-án 16 órakor. A találkozót a Sport1 TV élőben közvetíti szombaton.

Görbicz Anita nyomában Emilie Hovden
Görbicz Anita nyomában Emilie Hovden

Emilie Hovden a 9. olyan Győri Audi ETO KC játékos lett, aki legalább 13 gólt szerzett egy mérkőzés alkalmával az NBI-ben. 2023. szeptember 20-án a K&H női kézilabda liga 4. fordulójában a Praktiker-Vác elleni találkozón lőtt találataival olyan klublegendákat ért utol, mint Görbicz Anita, Kulcsár Anita, Mátéfi Eszter, Stine Oftedal vagy éppen Heidi Löke.

Könnyed győzelem Vácott - zsebben az újabb bajnoki pontok
Könnyed győzelem Vácott - zsebben az újabb bajnoki pontok

A K&H női kézilabda liga 4. fordulójában, 2023. szeptember 20-án 18:30 kezdettel a Győri Audi ETO KC a Praktiker-Vác együttesét győzte le a váci Városi Sportcsarnokban. Már az első félidőben – többek közt Emilie Hovden 10 góljával –, magabiztos előnyre tett szert a zöld-fehér csapat. A második játékrész ezért nem is tartogatott magában sok kérdést, az ETO nagyarányú győzelmet aratott idegenben – ezzel megszerezte harmadjára is a két pontot a 2023/24-es magyar bajnoki kiírásban.

Rövid kihagyás vár Ana Grosra
Rövid kihagyás vár Ana Grosra

Ana Gros 2023. szeptember 16-án a DVSC Schaeffler elleni Bajnokok Ligája találkozón egy felugrást követően rosszul érkezett a talajra, a pályát akkor segítséggel tudta elhagyni. Gros MRI-vizsgálaton esett át.

Két pontért utazunk Vácra
Két pontért utazunk Vácra

2023. szeptember 20-án a K&H női kézilabda liga 4. fordulójában a Praktiker-Vác csapatával találkozik a váci Városi Sportcsarnokban a Győri Audi ETO KC. A mérkőzést az M4Sport televíziós csatorna élőben közvetíti szerdán 18:30-tól. A várakozásokról előzetesen Ulrik Kirkely vezetőedző és Győri-Lukács Viktória beszélt.

Holland átlövő csatlakozik 2024 nyarán a Győri Audi ETO-hoz
Holland átlövő csatlakozik 2024 nyarán a Győri Audi ETO-hoz

Folytatódnak a bejelentések klubunk 2024/25-ös keretével kapcsolatban. Ahogy azt a szezonnyitó szurkolói találkozón Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője előrevetítette, a klubvezetés aktívan dolgozik a jövő évi keret véglegesítésén. Örömmel jelentjük be, hogy a holland válogatott alapembere, Kelly Dulfer jövő nyártól zöld-fehér mezt húz.

Stine Oftedal: „Még van egy nagy célom”
Stine Oftedal: „Még van egy nagy célom”

Stine Oftedal többet elért karrierje során, mint arról korábban csak álmodott. Egy nagy célja még van, de szívesen emlékszik jónéhány Győri Audi ETO KC-ban játszott mérkőzésére is. Bizonyára az 1000. ETO-mezben dobott gólja, a 400. BL-találata és a 250. győri pályára lépése is sokáig emlékezetes marad.

Újabb kerek számok ETO-mezben
Újabb kerek számok ETO-mezben

2023. szeptember 13-án a K&H női kézilabda liga 3. fordulójában az MTK elleni mérkőzés alkalmával Stine Oftedal 250-jére, Sandra Toft pedig 50. alkalommal öltötte magára a Győri Audi ETO KC mezét. Három nappal később, szeptember 16-án, az EHF Bajnokok Ligája 2. fordulójában a DVSC Schaefflerrel játszott találkozón Oftedal 400. BL-gólját, Szöllősi-Schatzl ugyanakkor 250. győri találatát szerezte meg.

Gólgazdag mérkőzésen sima ETO-győzelem a BL-ben
Gólgazdag mérkőzésen sima ETO-győzelem a BL-ben

Magabiztos, tizenkétgólos győzelmet aratott a Győri Audi ETO KC az EHF női Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a DVSC Schaeffler csapata ellen az Audi Aréna Győrben. A 2023. szeptember 16-án 16 órai kezdettel megrendezett találkozó első félidejében Toft remekelt a kapuban, így négygólos előnyben fordultak a felek. A második játékrészben Szöllősi-Schatzl megszerezte 250. győri találatát, Oftedal pedig 400-jára volt eredményes a BL-ben győri mezben.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!