HÍREK

Közélet

Planéta Szimonetta Franciaországban folytatja

Fata Edina

Franciaországban folytatja pályafutását a Győri Audi ETO KC válogatott játékosa Planéta Szimonetta. Klubunk átlövője a 2016/17-es szezont a német Thüringer HC csapatánál töltötte, újabb állomáshelye pedig Franciaország lesz.
audi banner

Planéta Szimonetta, a Győri Audi ETO KC játékosa az idei szezonban cserélte fel a zöld-fehér szerelést pirosra, amikor kölcsönbe, a német Thüringer csapatához szerződött. A Herbert Müller edzette csapattal a Bajnokok Ligájában is pályára lépő játékos a Győri Audi ETO KC csapatával még kétéves kontraktussal rendelkezett, ám a győri keretben kevés játéklehetőséget kapott volna.

A Győri Audi ETO KC vezetése - a játékos kérésének megfelelően - szem előtt tartva Planéta Szimonetta, valamint a magyar női kézilabdázás és a válogatott közös érdekeit is úgy döntött, hogy közös megegyezéssel felbontja a még érvényes kontraktust azért, hogy az átlövő olyan helyen tudjon szerepelni, amely jobban szolgálja fejlődését.

Klubunk további sportsikereket kíván Planéta Szimonetta részére új csapatában a francia élvonalbeli Chambray Touraine-ban.
 


eset


eset