GYŐRI AUDI ETO KC
13 x Magyar Bajnok
12 x Magyar Kupa győztes
3 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Tornagyőzelem Ikerváron
Tornagyőzelem Ikerváron

2018. január 21-én (vasárnap) felkészülési tornán vettek részt a Győri Audi ETO utánpótlásbázisán nevelkedő kis kézilabdások Ikerváron. A zöld-fehér klub csapatai végül az első és a harmadik helyet hozták el a Tatabánya és a Siófok együttesei elől. Gratulálunk!

Újabb bajnoki pontokkal gazdagodtunk
Újabb bajnoki pontokkal gazdagodtunk

A K&H női kézilabda liga 12. fordulójában a Budaörs együttesét fogadták a zöld-fehérek az Audi Aréna Győrben. A bajnoki találkozó első felében sok hibát vétettek a csapatok, ám Mörk találatai és Kiss remek hárításai jó előjeleknek bizonyultak. A második játékrészben kezükbe vették az irányítást a zöld-fehérek, s szép játékkal meg sem álltak a győzelemig.
Végeredmény: 36-23 

Hétfőn folytatódik a bajnoki pontvadászat
Hétfőn folytatódik a bajnoki pontvadászat

A Győri Audi ETO KC a fővárosi MTK együttese felett aratott tízgólos győzelmét követően ismét hazai közönsége előtt lép pályára, ezúttal a bajnoki tabella középmezőnyében helyet foglaló Budaörs csapatát fogadják a zöld-fehérek az Audi Aréna Győrben.
A mérkőzés 2018. január 22-én (hétfőn) 18 órakor veszi kezdetét. 

Tízgólos győzelem hazai pályán
Tízgólos győzelem hazai pályán

A Győri Audi ETO KC csapata 2018. január 19-én (pénteken) az MTK együttese ellen folytatta a menetelést a K&H női kézilabda ligában. A bajnoki pontvadászat újabb állomásán Ambros Martínék hazai pályán 3246 lelkes szurkoló előtt bizonyíthattak. Kezdetben kissé akadozó játékkal az első félidő végére hatgólos előnyre tettek szert a győri lányok, amit a második játékrészben tovább növelve újabb két pontot gyűjtöttek be.
Végeredmény: 30-20  

Szivacstorna izgalmas végjátékkal
Szivacstorna izgalmas végjátékkal

2018. január 17-én ismét a szivacskézilabdáé volt a főszerep a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A 2009. január 1. után született kislányok 3+1-es szivacstornája ismét nagy érdeklődést vonzott, 18 csapat részvételével zajlott – a döntő pedig különösen nagy izgalmakat tartogatott. 

Stine Oftedal a Reggeli Start-ban
Stine Oftedal a Reggeli Start-ban

A Győri Audi ETO KC irányítója, Stine Oftedal a DIGI Sport – Reggeli Start című műsorának vendégeként mérleget vont a decemberi világbajnokságról, mesélt a győri légióskodásról és a fiatal magyar tehetségekről, valamint a magyar bajnokság és a BL kihívásairól. 

Pénteken az MTK együttesét fogadjuk
Pénteken az MTK együttesét fogadjuk

A zöld-fehérek mozgalmas januári menetrendjének újabb állomása következik a hétvégén – a K&H női kézilabda liga 15. fordulójában az MTK együttese érkezik az Audi Aréna Győrbe.
A bajnoki találkozó 2018. január 19-én (pénteken) 18 órakor veszi kezdetét. 

„Rohanós meccs volt” – összefoglaló
„Rohanós meccs volt” – összefoglaló

A Győri Audi ETO KC együttese a K&H női kézilabda liga 13. fordulójában a Békéscsaba otthonában lépett pályára, s remek iramú mérkőzést követően hozta el a győzelemért járó értékes bajnoki pontokat. 

Kulcsjátékosunk rövid kényszerpihenőn
Kulcsjátékosunk rövid kényszerpihenőn

A Győri Audi ETO KC játékosa, Eduarda Amorim a Békéscsaba elleni magyar bajnoki találkozón szenvedett kézsérülést. 

Békéscsabáról is elhoztuk a bajnoki pontokat
Békéscsabáról is elhoztuk a bajnoki pontokat

A K&H női kézilabda liga 13. fordulójában hosszú utazást követően Békéscsabán lépett pályára a Győri Audi ETO KC. Örömteli hír, hogy kisebb gyengélkedés után Fodor Csenge ismét felvehette a zöld-fehér mezt, a csapat kapitánya, Görbicz Anita viszont enyhe megfázás miatt nem volt a keretben. A mérkőzés végén kilenc gólos győzelemmel indulhattak haza a győri lányok zsebükben az újabb bajnoki pontokkal. 

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasAuchanOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.Lanzarote TurismoRother Metal Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECSzentkirályiTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLaguna
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!