GYŐRI AUDI ETO KC
13 x Magyar Bajnok
12 x Magyar Kupa győztes
3 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Szerdán Siófokra utazunk
Szerdán Siófokra utazunk

A K&H női kézilabda liga 16. fordulójában a Győri Audi ETO KC együttese a Balaton partjára utazik, hogy megmérkőzzön a bajnoki pontverseny jelenleg negyedik helyén álló Siófok együttesével.
A bajnoki találkozó 2018. január 31-én (szerdán) 18 órakor kezdődik.  

Buzdítsuk minél többen a csapatot!
Buzdítsuk minél többen a csapatot!

A Győri Audi ETO KC 2018. február 5-én kezdi meg hazai menetelését az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a dán bajnok Nykøbing ellen.
A mérkőzésre jegyek még kaphatók, ne maradjanak le! Szurkoljunk minél többen a győri zöld-fehéreknek! 

Utánpótlás sikerekben gazdag hétvége
Utánpótlás sikerekben gazdag hétvége

A Győri Audi ETO KC utánpótlás bázisában nevelkedő fiatal tehetségek szép eredményekkel zárták január utolsó hétvégéjét. Míg a győri Bercsényi iskola V-VI. korcsoportos kézilabdás lányai a Diákolimpia® Összevont Labdajátékok Országos Döntőjéről tértek haza győztesként, addig a zöld-fehér egyesület 2004-es korosztályú csapata az eggyel idősebb korosztály számára kiírt stupavai Négy Nemzet Tornájáról távoztak aranyéremmel a nyakukban.
Gratulálunk! 

Hatgólos vereség Bukarestben
Hatgólos vereség Bukarestben

A Győri Audi ETO KC együttese a BL középdöntő első fordulójában a CSM Bucuresti otthonában lépett pályára. Az első félidei szoros adok-kapok után a második játékrészben biztossá tette győzelmét a hazai csapat. A zöld-fehérek legeredményesebb játékosai Mörk (8 gól) és Tomori (7 gól) voltak.
Végeredmény: 28-22
 

Irány Bukarest!
Irány Bukarest!

A sűrű bajnoki menetrendet megszakítva a hétvégén már az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első találkozója vár a Győri Audi ETO KC együttesére. A címvédő zöld-fehérek az értékes BL-pontokért elsőként egyik nagy riválisuk, a román CSM Bucuresti otthonában lépnek pályára.
A 2018. január 26-án, itthoni idő szerint 19.30-kor kezdődő mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti!

Yvette Broch egy kicsit másképp
Yvette Broch egy kicsit másképp

A Győri Audi ETO KC holland beállója, Yvette Broch a kézilabdapályán kívül sem unatkozik – szabadidejében szeret olvasni és sorozatokat nézni, belekóstolt a modellkedés világába is, s nem mellesleg a gyors autók megszállottja. 

Tornagyőzelem Ikerváron
Tornagyőzelem Ikerváron

2018. január 21-én (vasárnap) felkészülési tornán vettek részt a Győri Audi ETO utánpótlásbázisán nevelkedő kis kézilabdások Ikerváron. A zöld-fehér klub csapatai végül az első és a harmadik helyet hozták el a Tatabánya és a Siófok együttesei elől. Gratulálunk!

Újabb bajnoki pontokkal gazdagodtunk
Újabb bajnoki pontokkal gazdagodtunk

A K&H női kézilabda liga 12. fordulójában a Budaörs együttesét fogadták a zöld-fehérek az Audi Aréna Győrben. A bajnoki találkozó első felében sok hibát vétettek a csapatok, ám Mörk találatai és Kiss remek hárításai jó előjeleknek bizonyultak. A második játékrészben kezükbe vették az irányítást a zöld-fehérek, s szép játékkal meg sem álltak a győzelemig.
Végeredmény: 36-23 

Hétfőn folytatódik a bajnoki pontvadászat
Hétfőn folytatódik a bajnoki pontvadászat

A Győri Audi ETO KC a fővárosi MTK együttese felett aratott tízgólos győzelmét követően ismét hazai közönsége előtt lép pályára, ezúttal a bajnoki tabella középmezőnyében helyet foglaló Budaörs csapatát fogadják a zöld-fehérek az Audi Aréna Győrben.
A mérkőzés 2018. január 22-én (hétfőn) 18 órakor veszi kezdetét. 

Tízgólos győzelem hazai pályán
Tízgólos győzelem hazai pályán

A Győri Audi ETO KC csapata 2018. január 19-én (pénteken) az MTK együttese ellen folytatta a menetelést a K&H női kézilabda ligában. A bajnoki pontvadászat újabb állomásán Ambros Martínék hazai pályán 3246 lelkes szurkoló előtt bizonyíthattak. Kezdetben kissé akadozó játékkal az első félidő végére hatgólos előnyre tettek szert a győri lányok, amit a második játékrészben tovább növelve újabb két pontot gyűjtöttek be.
Végeredmény: 30-20  

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasAuchanOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.Lanzarote TurismoRother Metal Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECSzentkirályiTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLaguna
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!