HÍREK

Közélet

Augusztus 8-án ismét nyitott kapus edzés

Nagy Kata

A hagyományoknak megfelelően a Győri Audi ETO KC első hazai edzése nyitott a szurkolók és szimpatizánsok, valamint az érdeklődők számára. A 2017/18-as szezonban augusztus 8-án várjuk a látogatókat az Audi Aréna Győrbe.
audi banner

A 2017/2018-as szezon felkészülési időszakának első hazai edzése 2017. augusztus 8-án (kedden) 17 órakor veszi kezdetét az Audi Aréna Győrben. Az esemény, melyet rendre nagy érdeklődés övez, kiváló alkalmat nyújt a kézilabdabarátoknak, hogy a “hosszú” nyári szünetet követően találkozzanak a csapat tagjaival és megismerkedhessenek az új játékosokkal is.

Az edzésre érkezők számára 16.30-kor nyitnak az Audi Aréna Győr kapui, kérjük a látogatókat, hogy belépéshez az Audi Aréna Győr északi (1-es főút felőli) oldalbejáratát használják.
Mivel az arénában folyamatosan zajlanak az edzések, a létesítmény három pályás állásban üzemel. A csapat edzését az 1-es pálya körül elhelyezkedő emeleti nézőtéri székekről lehet megtekinteni. Az edzés végeztével lehetőség lesz a játékosokkal és edzőkkel személyes találkozásra a pályán.

Az edzés díjmentesen látogatható, várunk minden érdeklődőt! 


eset


eset