HÍREK

Közélet

SZAVAZÁS! – A hónap műhelye

Nagy Kata

A Győri Audi ETO KC utánpótlás bázisát a szeptember hónapban elért eredmények alapján „A hónap műhelye” címre jelölték.
Szavazataikkal – melyeket egészen október 20-ig adhatnak le – Önök is segíthetik egyesületünket a rangos elismerés megszerzésében!
audi banner

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díjjal jutalmazza az adott hónap legeredményesebb utánpótlás-nevelő műhelyét – a címre esélyesek közé a Győri Audi ETO KC is jelölést kapott.
Klubunk rendre kiemelkedő sikerekkel büszkélkedhet, hazai és nemzetközi szinten is a kézilabdázás nagyhatalmai közé tartozik mind az utánpótlás, mind a felnőtt mezőnyben. Fiatal tehetségeink többek között az EYOF-győztes csapat tagjaiként, valamint a junior EB negyedik helyezettjei és az ifjúsági EB bronzérmeseiként zárták a nyarat, s azóta is nap mint nap keményen dolgoznak az újabb sikerekért válogatott- és klubszinten. 

A verseny havi győztesének megválasztása mellett a csapatsportágak tehetséggondozó bázisait negyedévente külön is értékelik és díjazzák, valamint az éves összteljesítmény alapján „Az év műhelye” cím is kiosztásra kerül, mely kétmillió forintos pénzdíjat jelent a Decathlon Magyarország jóvoltából.

A közönségszavazás győztese értékes sportszervásárlási utalvánnyal gazdagodik – minden szavazat számít!
Szavazzon Ön is a Győri Audi ETO KC utánpótlás-bázisára!

Voksaikat az alábbi elérhetőségen, 2017. október 20-ig adhatják le!
http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/

Hajrá ETO! Hajrá Győr! 


eset


eset