HÍREK

Közélet

Vásároljon mérkőzésjegyet karácsonyra – hamarosan indul a tavaszi jegyértékesítés

Fata Edina

Értékes ajándék lehet a karácsonyfa alá az európai női topkézilabda egy-egy mérkőzésére szóló belépőjegy szerettei számára. A Győri Audi ETO a 2017/18-as szezonjának tavaszi nemzetközi kupa (BL) és hazai bajnoki mérkőzéseire hamarosan megkezdi jegyértékesítését. 
audi banner

Az már korábban kiderült, hogy a Győri Audi ETO KC a román CSM Bukarest, a dán NHF Nykobing Falster Handboldklub és a szlovén Krim Ljubljana csapataival mérkőzik meg az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája Középdöntőjében. A Klub folyamatosan egyeztet az Európai Kézilabda Szövetséggel (EHF) a mérkőzések pontos időpontjának megállapítása érdekében. Amint konkretizálódnak az időpontok, kezdetét veszi a jegyértékesítés, amiről honlapunkon adunk majd tájékoztatót.

Az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő BL középdöntő fordulói az alábbi hétvégéken kerülnek megrendezésre:

2. forduló Győri Audi ETO KC – NFH Nykobing Falster: 2018.02.02-04
4. forduló Győri Audi ETO KC – CSM Bukarest: 2018.02.23-25.
6. forduló Győri Audi ETO KC – RK Krim Ljubljana: 2018.03.09-11.

A első hazai rangadó a dán bajnok ellen február első hétvégéjén kerül megrendezésre az Audi Aréna Győrben. Február utolsó hétvégéjén csapnak össze Görbicz Anitáék a bukaresti alakulattal. A középdöntő sorozatot Győrben zárja csapatunk március második hétvégéjén a Ljubljana ellen.

A hazai rendezésű találkozókra érvényes belépőiket személyesen nyitvatartási időben a győri Látogatóközpontban, online pedig a jegymester.hu felületén válthatják majd meg.

(A jegyárakról, a jegyvásárlás módjairól valamint a Látogatóközpont nyitva tartásáról honlapunk jegyinfó felületén tájékozódhatnak.)

Szurkoljunk együtt a Csapatnak jövőre is! 
Hajrá ETO, hajrá Győr!
 


eset


eset