HÍREK

NBI

Vissza az NB I-be – szerdán Kispestre utazunk

Nagy Kata

A Bajnokok Ligája negyeddöntő akadályain sikeresen túljutva a Győri Audi ETO KC visszatér a magyar bajnoksághoz – a győri együttes a K&H női kézilabda liga soron következő fordulójában a Kispest NKK otthonában lép pályára újabb bajnoki pontok reményében.
A mérkőzés 2017. április 19-én (szerda) 19 órakor kezdődik.




audi banner

A győri lányok számára az elmúlt két hétben a Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzéseié volt a főszerep, melyek során az első fordulóban szerzett egygólos hátrányból hazai pályán fokozottan összpontosítva, kemény védekezéssel és remek játékkal, kiegyenlített párharcban vívták ki részvételüket a május 6-7-én Budapesten megrendezésre kerülő FinalFourban.

Rövid húsvéti pihenőt követően azonban már újra edzésbe állt és bevetésre kész a csapat, a K&H női kézilabda liga 21. fordulójának alkalmával Kispestre utazik a győri együttes, hogy újabb bajnoki pontokat gyűjtsön és őrizze helyét a magyar bajnokság élén. Legutóbb 2016 novemberében léptek egymás ellen pályára, akkor fölényes győri győzelem – Győri Audi ETO KC-Kispest NKK: 44-21 – született, ám ahogy Ambros Martinékat ismerjük, korántsem vesznek félvállról egyetlen mérkőzést sem.
„A játékosokkal kapcsolatban úgy gondolom nem nehéz kitalálni, hogy remekül érzik magukat és boldogok, hogy ismét résztvevői leszünk a Bajnokok Ligája FinalFournak, ezzel a lendülettel menetelünk tovább a K&H női kézilabda ligában is. Újabb fontos két pontot szeretnénk begyűjteni a Kispest ellen, csak úgy, mint bármelyik csapat ellen a bajnokság hátralévő fordulóiban, hiszen nem titkolt célunk, hogy a folytatásban veretlenül a magyar bajnokság élén végezzünk és újabb magyar bajnoki címet ünnepelhessünk.” – nyilatkozott Ambros Martin, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője a Kispest elleni találkozó előtt.

A Kispest NKK - Győri Audi ETO KC találkozóra 2017. április 19-én (szerdán), 19 órai kezdettel a Soroksári Sportcsarnokban, Marton Zsófia – Szabó Eszter játékvezető-páros vezényletével kerül sor.
A mérkőzés alakulása írásos tudósítás formájában az MKSZ honlapján követhető nyomon.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!
 


eset


eset