HÍREK

NBI

Pénteken az MTK együttesét fogadjuk

Nagy Kata

A zöld-fehérek mozgalmas januári menetrendjének újabb állomása következik a hétvégén – a K&H női kézilabda liga 15. fordulójában az MTK együttese érkezik az Audi Aréna Győrbe.
A bajnoki találkozó 2018. január 19-én (pénteken) 18 órakor veszi kezdetét. 
audi banner

Ambros Martín tanítványai gyors egymásutánban kell, hogy állják a sarat a magyar bajnokságban, január harmadik hetében immár az új esztendő negyedik összecsapására készülnek.
A győri lányok soron következő ellenfele a bajnoki tabella 11. helyén álló fővárosi együttes, az MTK Budapest lesz. A találkozóval kapcsolatos várakozásairól Ambros Martín vezetőedzőt kérdeztük.

„Az elsődleges cél az, hogy összeszedjük magunkat a pénteki mérkőzésre, ki kell pihennünk a békéscsabai hosszú utazást. Nagyon sok mérkőzésünk van és nagyon sok energiát kell ebbe fektetnünk koncentrációban is.” – mondta el Ambros Martín a sűrű bajnoki menetrend kapcsán, majd csapata teljesítményéről elismerősen nyilatkozott: „Úgy látom, hogy kis lépésenként folyamatosan fejlődünk, jelenleg minden mérkőzésen jobb teljesítményt nyújtunk, mint az előzőn. A Békéscsaba ellen elég jól sikerült az első félidő, és most jön még két olyan találkozó a magyar bajnokságban, melyekre csak egy-egy napot készülhetünk, de azt gondolom, hogy készen állunk.” – zárta gondolatait a győri tréner.

A Győri Audi ETO KC – MTK Budapest magyar bajnoki találkozóra 2018. január 19-én (pénteken) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben, a B. Pech Katalin – Vágvölgyi Mária játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.00-kor.

A mérkőzés alakulása írásos tudósítás formájában az MKSZ honlapján követhető nyomon.
Jegyértékesítéssel kapcsolatban weboldalunk jegyinfó felületén tájékozódhatnak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!A vezetőedzővel készült beharangozó videót itt tekinthetik meg:


eset


eset