GYŐRI AUDI ETO KC
13 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
3 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Rekordszámú nevezés Dunaszegen, a Rigó Béla Emléktornán!
Rekordszámú nevezés Dunaszegen, a Rigó Béla Emléktornán!

2018. április 17-én a tanév utolsó kétkapus dobójáték tornájára került sor Dunaszegen. A 2010-ben, vagy annál később született kislányok lelkesedését mi sem bizonyította jobban, minthogy 27 csapat jelentkezett, hogy összemérje erejét és tudását.

A Bukarest ellen kezdünk a WOMEN’S EHF FINAL4 2018-ban
A Bukarest ellen kezdünk a WOMEN’S EHF FINAL4 2018-ban

Az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája versenysorozat negyeddöntős párharcait követően kirajzolódott a WOMEN’S EHF FINAL4 2018négyfős mezőnye – a címvédő Győri Audi ETO KC mellett a macedón HC Vardar és a román CSM Bucuresti személyében jól ismert nevek, míg újoncként az orosz Rostov-Don is ott lesz a május 12-13-ai hétvégén a Papp László Budapest Sportarénában. A négyes döntő hivatalos előeseményén sor került az elődöntők párosításainak kisorsolására, csapatunk elsőként a Bukarest együttesével mérkőzik meg.

Stine Oftedal arcai
Stine Oftedal arcai

Az EHF TV stábja villáminterjút készített a Győri Audi ETO KC norvég irányítójával, Stine Oftedallal. A remek hangulatú „beszélgetésből” megtudhattuk, milyen az ha jó, vagy épp szomorú hangulatában találjuk a zöld-fehérek mindig vidám játékosát, s azt is, hogyan ünnepelné, ha valóra válna egyik legnagyobb álma…

Görbicz és Grimbsö a TOP-on!
Görbicz és Grimbsö a TOP-on!

A Győri Audi ETO KC együttese szombaton teltház előtt, fantasztikus hangulatú mérkőzésen harcolta ki a WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutást! A kemény küzdelem bővelkedett emlékezetes pillanatokban és remek megoldásokban, az EHF TV stábja szemezgetett is ezekből…

Igazi csapatként harcoltunk – összefoglaló
Igazi csapatként harcoltunk – összefoglaló

A zöld-fehérek hazai pályán hatgólos előnnyel vághattak neki a Buducnost Podgorica elleni BL-negyeddöntő visszavágó mérkőzésének – izgalmaknak nem volt híján a találkozó, azonban a győri lányok az utolsó pillanatokig kitartóan harcoltak és bebizonyították, hogy igenis ott a helyük a legjobb négyben! Hamarosan folytatás a WOMEN’S EHF FINAL4-ban!

Irány a WOMEN’S EHF FINAL4!
Irány a WOMEN’S EHF FINAL4!

Rendkívül szoros és izgalmakkal teli találkozónak lehettek szemtanúi mindazok a nézők és szurkolók – akár a helyszínen szép számban (5237 fő) megjelenő, akár a TV képernyők előtt az események alakulását követő érdeklődők, akik szombat esti programjuknak a Győri Audi ETO KC-Buducnost Podgorica BL-negyeddöntő visszavágóját választották, s milyen jól is tették! A fordulatokban bővelkedő mérkőzésen végül a zöld-fehér hazaiak örülhettek az összesítettben nyolcgólos győzelemnek, mindez azt is jelenti, hogy meg sem állnak a versenysorozat csúcseseményéig, a WOMEN’S EHF FINAL4-ig! Találkozzunk május 12-13-án a Papp László Budapest Sportarénában!
Végeredmény: 30-28

Egy lépésre a FINAL4-tól!
Egy lépésre a FINAL4-tól!

A Győri Audi ETO KC együttese hatgólos előnnyel vág neki a BL-negyeddöntő visszavágó mérkőzésének szombaton, a montenegrói Buducnost Podgorica csapata ellen. A zöld-fehérek elszántan készülnek a 2018. április 14-én (szombaton) 19 órakor hazai pályán megrendezésre kerülő találkozóra, melynek tétje nem kevesebb, mint a részvétel kiharcolása a nemzetközi versenysorozat csúcseseményén, a májusi WOMEN’S EHF FINAL4-on! Élő közvetítés a Sport1-en!

Stine Oftedal a Harmadik félidőben
Stine Oftedal a Harmadik félidőben

A Győri Audi ETO KC játékosa, Stine Oftedal ma (2018. április 9-én) este a Sport1 „Harmadik félidő” című műsorának vendége lesz. Kövessék 20 órától élőben a televíziós közvetítést!

Kiss és Amorim a forduló legjobbjai között
Kiss és Amorim a forduló legjobbjai között

A zöld-fehérek a BL-negyeddöntő első fordulójában a montenegrói Buducnost Podgorica otthonában hatgólos győzelmet arattak, így egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy résztvevői lehessenek a versenysorozat csúcseseményének, a WOMEN’S EHF FINAL4-nak. Igazi csapatmunka eredménye a hétvégi siker, azonban a győri lányok egyéniben is remekeltek – Kiss Éva és Eduarda Amorim a forduló legjobbjai közé kerültek! Gratulálunk!

Igazi csapatmunka! – hatgólos győzelem a negyeddöntő első felvonásában
Igazi csapatmunka! – hatgólos győzelem a negyeddöntő első felvonásában

Fontos állomáshoz érkezett az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája versenysorozat, ugyanis április első két hétvégéjén a legjobb nyolc csapat a szezon csúcseseményén való részvételért, a WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutásért küzd! A győriek a Buducnost Podgorica együttesét kapták ellenfelüknek a negyeddöntőben, s Görbiczéknek elsőként idegenben kellett bizonyítaniuk. Kapusaink parádés hárításai nagyban segítették a  játékot, s a háromgólos félidei előnyt végül hatra növelték a győri lányok és fontos győzelemmel térhettek haza.
Végeredmény: 20-26

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasAuchanOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.Lanzarote TurismoRother Metal Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECSzentkirályiTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLaguna
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!