HÍREK

Válogatott

A dánok ellen sem volt szerencsénk

Fata Edina

A Svédországban megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon részt vevő magyar női kézilabda válogatott második mérkőzésén Dánia együttesével találkozott. Hazánkat képviselő játékosok sokkal jobb játékképet mutattak a Csehország elleni mérkőzéshez képest, többször a csapat kezében volt az egyenlítés lehetősége, de sajnos nem tudott mindezzel élni a trikolor együttes, így Dánia ellen is alul maradtak. A csoportkör utolsó találkozóján Montenegró ellen lép pályára a magyar csapat.
audi banner

Görbicz Anitáék elszántan léptek pályára Dánia válogatottja ellen Malnöben az Európa-bajnokság második fordulójában. Hiába dobott a magyar csapatkapitány hat gólt, nem sikerült elhódítanunk pontot a dánoktól.
Időközben a Holland együttes magabiztos előnyt szerezve legyőzte a lengyel válogatottat. Broch és Groot egyaránt három találattal járult hozzá az újabb két holland ponthoz. Knedlikova négy gólt lőtt a csehek Montenegró elleni mérkőzésén, ahol nagyon szoros küzdelemben, végül egy gólos montenegrói győzelem alakult ki.
Grimsbö védéseivel és Mörk hatékony játékával, öt találatával a norvég csapat nagy arányú győzelmet harcolt ki a horvátok ellen.

A magyar együttes december 9-én, pénteken, Montenegró ellen lép pályára.

ETO-érdekeltségű csoportmeccsek
eredmények
Hollandia – Németország: 27 – 30
Norvégia – Románia: 23 – 21
Magyarország – Csehország: 22 – 27
Lengyelország – Hollandia: 21 – 30
Dánia – Magyarország: 23 – 19
Horvátország – Norvégia 16 – 34
további program
2016.12.08.
20:45: Hollandia – Franciország
2016.12.09.
18:30: Montenegró – Magyarország
20:45: Norvégia – Oroszország
 


eset


eset