HÍREK

Válogatott

Jó játékkal búcsúztak a magyarok az Eb-től

Fata Edina

A svédországi kontinensviadalon a magyar női kézilabda válogatott utolsó mérkőzését az olimpiai bajnok, oroszok ellen vívta. Kim Rasmussen együttese szép játékos produkálva döntetlent ért el, amivel a 12. helyen végzett a 2016. évi Európa-bajnokságon.
audi banner

Utolsó mérkőzését játszotta a svédországi Európa-bajnokságon a magyar női válogatott, amelyen 26-26-os döntetlent ért el a nyáron olimpiai bajnoki címet szerző orosz válogatott ellen. Ezzel az eredménnyel a 12. helyen zártuk a kontinenstornát.

Nora Mörk és Kari Grimsbö csapta, a norvág válogatott, valamint Yvette Brosh és Nycke Groot által megerősítotte holland nemzeti egység bejutott a pénteki elődöntőbe, az Ambros Martín vezette románok pedig a németek ellen az 5. helyért játszhatnak pénteken. Jana Knedlokova-ék a 10. helyen végeztek.

Európa-bajnokság
Svédország
További menetrend
5. helyért
2016.12.16. 15:45
Németország – Románia
Elődöntők:
2016.12.16.
18:15: Hollandia – Dánia
20:45: Franciaország – Norvégia

Az EHF meghirdette az EURÓPA ALL STAR csapata versenyt, ahol három Győri Audi ETO-s játékosra is lehet szavazni. Nora Mörk lehet a legjobb jobbátlövő, Nycke Groot a legjobb irányító és Yvette Broch a legjobb beálló. Voksolni itt lehet. 
 


eset


eset