GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
6 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Spiridon játszik!
Spiridon játszik!
Ma végre megérkeztek Simona Spiridon papírjai a román szövetségtől, az MKSZ-ben pedig délután egy óra körül rákerült a pecsét a játékengedélyre. A beállós így pályára léphet ma a Kiskunhalas ellen és persze a hétvégén Podgoricán is.
Görbicz és Totti római randevúja (kisalfold.hu, dec. 27.)
Görbicz és Totti római randevúja (kisalfold.hu, dec. 27.)
A világ legjobb kézilabdázójának választott Görbicz Anita Rómában randevúzhatott egy igazi világsztárral, kedvenc játékosával.
ETO - Halas a számok tükrében
ETO - Halas a számok tükrében
A női bajnokság 14. fordulójában a Győri Audi ETO KC a Kiskunhalasi NKSE csapatát fogadja szerdán 18 órakor a Magvassy sportcsarnokban.
Szurkolói hírek
Szurkolói hírek
Újabb igazolványok; podgoricai utazás
Happy end a horror végén
Happy end a horror végén
"Őrült" végjátékban 29-28-ra győzött a Rába Quelle ETO a Százhalombatta ellen.A mérkőzés képeiNyilatkozatok a BMC rádióbanTóth László a mérkőzés után - Revita
BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT!
BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT!
Közvetítések
Közvetítések
TVTelefonSMS
"Tarolt" a gyõri utánpótlás-nevelés
Hét elsőség. Ez a győri mérlege az MKSZ legutóbbi elnökségi ülésének, ahol nyolc női és nyolc férfi kategória 2006-os legjobbjait választották meg. A hölgyeknél hat, a fiúknál egy olyan játékos végzett az élen, aki valamilyen módon kötődik az ETO-hoz.
Görbe a legjobb itthon is
Görbe a legjobb itthon is
Görbicz Anita lett 2006 legjobb hazai kézilabdázónője. Öt győri utazik Svédországba az Európa-bajnokságra.
Évzáró az Audi ETO-nál (revitatv.hu, dec. 21.)
Évzáró az Audi ETO-nál (revitatv.hu, dec. 21.)
Karácsonyi évzáró ünnepséget tartottak tegnap a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatánál. Valamennyi játékos ajándékot vehetett át a klub és a szponzorok jóvoltából, az utánpótlás korosztályok legjobbajit pedig külön díjazták.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieÚj ZöldfaVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!