GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

2020/2021 magyar bajnokság számokban
2020/2021 magyar bajnokság számokban

2021. június 4-én a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzéssel lezárult csapatunknak a K&H női kézilabda liga 2020-2021-es versenykiírása. A Győri Audi ETO KC a magyar bajnokságban a második helyen végzett, az első helyről csupán az egymás elleni eredménye miatt maradt le a Ferencváros ellen. A bajnokság befejeztével nézzük meg, hogy a mögöttünk lévő szezonban milyen számot produkáltak lányaink.

Gabusszal utazunk jövőre is
Gabusszal utazunk jövőre is

Tovább folytatja a közös munkát a Győri Audi ETO KC és a személyszállítással foglalkozó Gabusz Kft. Dr. Bartha Csaba a klub elnöke és Bedők Gábor a Gabusz Kft. tulajdonosa a mai napon újabb együttműködési megállapodást írtak alá.

Csík Ferenc-díjat kapott Görbicz Anita
Csík Ferenc-díjat kapott Görbicz Anita

Rangos elismerésben részesült a Győri Audi ETO KC nemrég visszavonult klasszis játékosa, Görbicz Anita. Csapatkapitányunk Csík Ferenc-díjat vehetett át Kásler Miklós Miniszter úrtól az Emberi Erőforrások Minisztériumában 2021. június 22-én kedden.

2020/2021 Bajnokok Ligája szezon számokban
2020/2021 Bajnokok Ligája szezon számokban

A Győri Audi ETO KC idén is bejutott a DELO WOMEN’S EHF Champions Leauge legjobb négy csapata közé. A májusi fináléban bronzérmet szereztek lányaink, miután az elődöntőben a végletekig kiélezett csatában hétméteresekkel maradtunk alul a Brest együttesével szemben, majd a bronzmérkőzésen magabiztosan nyertünk a Moszkva ellen.

Biztos BL résztvevő csapatunk
Biztos BL résztvevő csapatunk

Az Európai Kézilabda Szövetség közleményben ismertette a 2021-2022 DELO EHF Bajnokok Ligája indulóinak és pályázóinak nevét. Tíz együttes részvétele már biztos a következő évadban, köztük csapatunké is.

Miniszteri látogatás Budapesten 
Miniszteri látogatás Budapesten 

Dr. Bartha Csabát a Győri Audi ETO KC elnökét és Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnököt fogadta hivatalában Szijjártó Péter Magyarország Külügyminisztere. A jó hangulatú megbeszélésen szó esett az elmúlt két év nehézségeiről, valamint az új szezon játékoskeretéről is.

Elkészült a 2021/22-es szezon versenykiírása
Elkészült a 2021/22-es szezon versenykiírása

A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészítették és megküldték az érintett csapatok számára a 2021-2022-es szezon felnőtt NB I-es bajnokságainak, valamint az alsóbb osztályoknak és az utánpótlás bajnokságokra érvényes versenykiírásait.

Összeköt minket a piros, a fehér és a zöld
Összeköt minket a piros, a fehér és a zöld

Vitathatatlan, hogy 2021 a sport éve, a futballszerető közönség igazi ünnepe azonban a június 11-én elindult, részben hazai rendezésű Eb. A koronavírus-járvány miatt ugyan egy évvel többet kellett várnunk arra, hogy ismét egy nemzetközi tornán szurkolhassunk válogatottunknak, de végre újra elérkezett az idő. Jó visszaemlékezni a 2016-os kiemelkedő teljesítményre, arra az örömmámorra, amelyet szerte az országban tapasztalt meg az is, aki korábban egyáltalán nem követte a magyar labdarúgást. Egy emberként álltunk a válogatott mögött és tesszük ezt az idei kontinensviadalon is.

Boldog születésnapot kívánunk, Silje Solberg!
Boldog születésnapot kívánunk, Silje Solberg!

Silje Solberg június 16-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

„Elértük céljainkat” – Akadémiai évzárót tartottunk
„Elértük céljainkat” – Akadémiai évzárót tartottunk

A Győri Audi ETO KC Akadémiája évzárót tartott, ahol Dr. Bartha Csaba elnök értékelte a szezont, és elbúcsúztatta azokat az akadémistákat, akik megkezdik felnőtt játékosként pályafutásukat. Néhány gondolat erejéig a jövő szezonra vonatkozó aktualitásról is szó esett.
Minden akadémiai dolgozónak és játékosnak kellemes nyarat és pihenést kívánunk!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMAGYŐR-SZOL
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!