GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Bajnoki évadzáró – búcsúzókkal
Bajnoki évadzáró – búcsúzókkal

A Győri Audi ETO KC 2024. május 26-án, vasárnap 18 órától a Dunaújváros ellen zárja a K&H női kézilabda liga küzdelmeit. A 26. fordulóban rendezendő mérkőzésen a győri közönség utoljára láthatja az Audi Aréna Győrben a nyáron távozó kedvenceket, Line Haugstedet, Szöllősi-Schatzl Nadine-t, Ana Grost, Stine Oftedalt, Silje Solberget, Rinka Duijndamot és Yvette Broch-ot.

„Nekünk csak a győzelem az elfogadható” – EHF-interjú Győri-Lukács Viktóriával
„Nekünk csak a győzelem az elfogadható” – EHF-interjú Győri-Lukács Viktóriával

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nemrég Győri-Lukács Viktóriával, a Győri Audi ETO KC válogatott jobbszélsőjével készített interjút a június 1-jén és 2-án a budapesti MVM Dome-ban rendezendő EHF FINAL4 kapcsán. A cikk magyar fordítása alább olvasható.

Az utolsó másodpercekben döntöttük el a rangadót
Az utolsó másodpercekben döntöttük el a rangadót

2024. május 22-én a K&H női kézilabda liga utolsó előtti, 25. fordulójában a Győri Audi ETO KC rangadóra utazott a cívisvárosba. A két együttes idénybeli ötödik összecsapásán végig hatalmas volt a küzdelem: a szünetben 14–12-re vezettek a zöld-fehérek, és bár többször is egyenlített a Debrecen, végül gigászi csatában 31–30-ra nyertek a kisalföldiek, ezzel megszerezve a bajnoki ezüstérmet.

Rangadó a cívisvárosban
Rangadó a cívisvárosban

A Győri Audi ETO KC utolsó idegenbeli mérkőzésére készül a K&H női kézilabda liga 25. fordulójában – 2024. május 22-én 18 órától idénybeli ötödik rangadóját játssza a Debrecen ellen.

Jól szolgálta a felkészülést a Vasas elleni bajnoki
Jól szolgálta a felkészülést a Vasas elleni bajnoki

A Győri Audi ETO KC 2024. május 18-án a K&H női kézilabda liga 24. fordulójában a 9. helyen álló Vasast fogadta, s győzte le simán 41–22-re az Audi Aréna Győrben. A magabiztos sikerből a fiatalok, Rédecsi Polett és Kiss Diána is gólokkal vették ki a részüket.

A Vasas ellen kezdjük meg a hajrát
A Vasas ellen kezdjük meg a hajrát

Tizenöt napos erőltetett menetet a kezd meg a Győri Audi ETO KC 2024. május 18-án 18 órától – a K&H női kézilabda liga 24. fordulójában az újonc Vasast látja vendégül az Audi Aréna Győrben.

Sűrű menetrend a véghajrában
Sűrű menetrend a véghajrában

Rengeteg munka és tizenöt nap alatt öt mérkőzés, köztük bajnoki rangadó, valamint az EHF FINAL4 vár az idény hajrájában a Győri Audi ETO KC csapatára. Az együttestől nyáron több közönségkedvenc is távozik, akiket a szurkolók utoljára a Dunaújváros ellen, 2024. május 26-án láthatnak az Audi Aréna Győrben.

ETO-siker a rangadón – ötvenhetedszer
ETO-siker a rangadón – ötvenhetedszer

A Győri Audi ETO KC 2024. május 11-én a Ferencvárost fogadta a K&H női kézilabda liga 22. fordulójában. A szombati bajnoki rangadóra megtelt az Audi Aréna Győr, a parázs hangulatú, kiélezett csatát végül a hazaiak nyerték 32–30-ra

ETO–Fradi száztizedszer
ETO–Fradi száztizedszer

A Győri Audi ETO KC 2024. május 11-én 17:15-től a Ferencvárost fogadja a K&H női kézilabda liga 22. fordulójában. A szombati bajnoki rangadóra minden jegy elkelt az Audi Aréna Győrbe, a kiemelt érdeklődés mellett pedig útlezárás is nehezíti majd a sportcsarnok körüli közlekedést, ezért kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen!

Övé a győztesek csapata – Vanyus Attila dedikálja a róla szóló könyvet
Övé a győztesek csapata – Vanyus Attila dedikálja a róla szóló könyvet

A Ferencváros elleni bajnoki rangadó előtt, 2024. május 11-én 15:30-tól 17 óráig dedikálja a róla szóló könyvet Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC örökös tiszteletbeli elnöke.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!