Már csak egyet kell aludni, s csapatunk ismét nekivág a női klubkézilabdázás legnívósabb versenysorozatának, a DELO WOMEN’S EHF Champions League kihívásainak. A csoportkörben elsőként, október 6-án (vasárnap) 17 órától a svéd IK Sävehof együttesét fogadják hazai pályájukon a zöld-fehér mezes győri lányok, melyre még nem késő beszerezni belépőiket!
A fergeteges hangulat garantált, a látványhoz pedig Önök is hozzájárulhatnak – öltözzenek zöld-fehérbe, látogassanak el az Audi Aréna Győrbe és csatlakozzanak jótékonysági akciónkhoz a Lurkó Alapítvány szolgálatában – bővebb információ cikkünkben!
A találkozót a Sport1 élőben közvetíti!

A 2019/20-as szezon hivatalos rajtja óta eltelt több mint egy hónapot tekintve Danyi Gábor együttese öt magyar bajnoki összecsapást tudhat maga mögött, mindezidáig százszázalékos mérleggel – az igazi izgalmak azonban még csak most következnek!

Október első hétvégéjén kezdetét veszi ugyanis az immár DELO WOMEN’S EHF Champions League név alatt futó nemzetközi versenysorozat, melyet játékos és szurkoló is várva várt.  Csapatunk, a címvédő, ötszörös BL-győztes Győri Audi ETO KC a D csoportban szerepel a csoportkörben az újonc cseh DHK Banik Most, a szlovén RK Krim Mercator Ljubljana és a svéd IK Sävehof ellenfeleként.
Az első fordulóban a tavaly csoportkörben búcsúzó skandináv együttest, a Rasmus Overby vezette IK Sävehofot fogadjuk az Audi Aréna Győrben.

A 2019. október 6-án (vasárnap) 17 órai kezdettel, a BL-csoportkör első fordulójában esedékes Győri Audi ETO KC – IK Sävehof mérkőzésre a Pinar Ünlü Hatipoglu & Mehtap Simsek török játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

Kapunyitás: 15 órakor

 

JEGYVÁSÁRLÁS
A találkozóra még kaphatók jegyek, melyeket személyesen a győri Látogatóközpontban, illetve a mérkőzés napján a helyszínen, kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában, online pedig a www.jegymester.hu felületén.

Jegyvásárlással kapcsolatban bővebben weboldalunk JEGYINFÓ felületén tájékozódhatnak.

 

HELYZETJELENTÉS SÉRÜLTJEINKRŐL
Nem lehet azonban felhőtlen a várakozásunk az első hazai BL mérkőzést illetően, ugyanis néhány játékosunkkal nem számolhatunk vasárnap – állapotukról Danyi Gábor vezetőedzőt kérdeztük:

„A sérülésük utáni rehabilitációjukat töltő játékosaink – Kari Aalvik Grimsbö, Amanda Kurtovic és Veronica Kristisansen – biztosan nem fognak játszani a hétvégi BL-összecsapáson, s nagy valószínűséggel csapatkapitányunkkal, Görbicz Anitával sem számolhatunk, aki jelenlóeg kezelés alatt áll, ezért elővigyázatosságból kimarad a keretből. Katarina Bulatovic apróbb sérülést szenvedett a válogatott hét alatt, azonban már visszatérhet az edzésbe.” - nyilatkozott Danyi Gábor, s hozzátette, montenegrói átlövőnk esetében a pénteki és szombati tréningeken nyújtott teljesítményétől függ, hogy pályára tud-e lépni a svéd együttes ellen.


A MAGYAR HIMNUSZ eléneklése
A BL-versenysorozat lebonyolításáért felelős Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a mérkőzések előtti procedúra egységesítése érdekében azzal a kéréssel fordulnak szurkolóink felé megértésükben és együttműködésükben bízva, hogy a Magyar Himnusz eléneklése a találkozó befejezését követően – mint ahogy az a férfi BL-ben szereplő csapatok esetén is megvalósul – történjen, ugyanis az nem része a hivatalos felvezető ceremóniának, s a mérkőzéskezdés szigorú szabályokhoz kötött.


ÚJDONSÁG – a mérkőzést követő hivatalos sajtótájékoztató ÉLŐ közvetítése
A VELUX EHF Champions League versenysorozatban már sikeresen megvalósuló projektet az EHF a 2019/20-as szezontól a női mezőnyben is bevezette, azaz, hogy az egyes BL-mérkőzéseket követő hivatalos sajtótájékoztatót elérhetővé tegye a szurkolók és érdeklődők számára.
A találkozót követően körülbelül 15 perccel a hazai együttes hivatalos Facebook oldalán ÉLŐ-ben nyomon követhetik a sajtótájékoztató eseményeit.

Keressék fel klubunk hivatalos Facebook oldalát, kövessék híreinket és legyenek résen!

A csoportkör további résztvevői közösségi médiás felületéről az alábbi cikkből informálódhatnak: http://www.ehfcl.com/en/women/news/bonVknANFIc1NS36EQw1oA/Clubs_to_stream_post-match_press_conferences_live


JÓTÉKONYSÁG
Klubunk a 2019-es esztendőben útjára indította a „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatát, melynek következő állomásán a győri kórház beteg gyermekein szeretnénk segíteni. Ennek apropóján az első hazai BL-meccsünkön gyűjtést szervezünk és önkéntesek toborzásában segítünk a Lurkó Alapítvány közreműködésével.

További részletekről, elérhetőségekről CIKKünkben olvashatnak!


ÖLTÖZZ ZÖLD-FEHÉRBE!
Élesszünk újra egy régi hagyományt és klubszíneinkbe – ZÖLD-FEHÉRBE– öltözve érkezzenek az Audi Aréna Győrbe a 2019. október 6-án (vasárnap) a Sävehof elleni összecsapásra.
Lelkes zöld-fehér szurkolóink a felhívásban való részvételükkel értékes nyereményre is szert tehetnek.
Te már tudod, mit veszel fel? :)

Bővebben ITT olvashatnak


Tartsanak velünk minél többen a helyszínen és a TV képernyők előtt!

Szurkoljunk a csapat sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!