GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Hazai fiaskó a rájátszásban
Hazai fiaskó a rájátszásban
A Győrhő ETO FKC hazai pályán sem bírt a jobb erőkből álló Balatonfüreddel (27-35).A mérkőzés képei
ETO - Vásárhely a számok tükrében
ETO - Vásárhely a számok tükrében
A női bajnokság zárófordulójában a Győri Audi ETO KC az ASA-Hódmezővásárhelyi NKC csapatát fogadja vasárnap 16 órától a Magvassy csarnokban.
Mayer Szabina és Herr Anita visszatér
Mayer Szabina és Herr Anita visszatér
A két fiatal játékos a következő szezontól újra az ETO-t erősíti.
Görbe gyógyul
Görbe gyógyul
A szerda délelőtti edzésen már ott volt társaival a világ legjobb irányítója, igaz egyelőre még Cseh Zsolt felügyeletével, külön mozgott.
Csoda Csehovban!
Csoda Csehovban!
Az ETO védelme és Pálinger megbénította az orosz világbajnokokat, Bradeanu zseniálisan irányította az ETO-t Csehovban. A zöld-fehérek nyerni mentek és nyertek is! (25-23)
Oroszországban az Audi ETO KC
Oroszországban az Audi ETO KC
A Bajnokok Ligája elődöntőjében ma 15 órától a Zvezda Zvenigorod ellenfeleként lép pályára Csehovban a Győri Audi ETO KC. A mérkőzést a Viasat3 élőben közvetíti.
ETO - Goldberger a számok tükrében
ETO - Goldberger a számok tükrében
A női bajnokság 21. fordulójában a Győri Audi ETO KC az Óbudai Goldberger vendégeként lép pályára Budapesten a SPORTMAX komplexumában vasárnap 17 órakor.
Autóbusz Budapestre
Autóbusz Budapestre
A Szukolói Egyesület autóbuszt indít a vasárnap sorra kerülő Golberger elleni mérkőzésre.
ETO - Tata a számok tükrében
ETO - Tata a számok tükrében
A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga alsóházi rájátszásának utolsó fordulójában a Győrhő ETO FKC a Tatai HAC csapatát fogadja szombaton 18 órakor a Magvassy sportcsarnokban.
Vizsgálódik a JB
Vizsgálódik a JB
Az MKSZ Játékvezetői Bizottsága hivatalos levélben értesítette a Győrhő ETO FKC vezetőségét, hogy megvizsgálja a Gyöngyösi FKK - Győrhő ETO FKC mérkőzés játékvezetői ténykedését – tájékoztatta honlapunkat Szijjártó Péter, klubelnök. A levélben arra kérik a zöld-fehéreket, hogy jelöljék meg pontosan azokat a játékvezetői ítéleteket, amelyek szerintük befolyásolták a mérkőzés kimenetelét.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!