GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Kupagyőztesek csatája – bajnoki rajt a Siófok ellen
Kupagyőztesek csatája – bajnoki rajt a Siófok ellen

Az előző szezonban a nemzetközi kupaporond első (BL) és második (EHF-kupa) számú versenysorozatának győztes együttesei a klubtörténeti sikerek kiharcolását követően az új idény felkészülési időszakára jelentősen átalakultak – azonban a magyar bajnokság első állomása máris remek erőpróbaként funkcionál mindkét fél számára.
Klubunk, a Győri Audi ETO KC Danyi Gábor vezetésével 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) 16:30-tól a Siófok csapatát fogadja az Audi Aréna Győrben.
Az izgalmak garantáltak, érdemes lesz velünk tartani!
Várjuk Önöket a 2019/20-as szezon nyitányán – ne maradjanak le!
További információ cikkünkben!

Szezonnyitó elnöki interjú dr. Bartha Csabával
Szezonnyitó elnöki interjú dr. Bartha Csabával

Minden fronton győzelemmel, példátlan veretlenségi mutatóval és sporttörténeti rekorddal hagyta maga mögött a 2018/2019-es szezont a Győri Audi ETO KC együttese, ugyanis nem csak, hogy ismét megvédte címét a nemzetközi kupaporondon az immár Danyi Gábor vezette zöld-fehér alakulat, hanem ezzel a sikerrel egymást követő három évben sikerült felülnie Európa trónjára, mely egyedülálló a négyes döntők történelmében. A Rába-parti csapat ezzel már tizennégyszeres Magyar Kupa-győztesnek, tizenötszörös magyar bajnoknak és ötszörös Bajnokok Ligája-győztesnek mondhatja magát.
Az egy-egy győzelemmel járó katarktikus pillanatokat nem igazán lehet megunni, hiszen az élsport egyik legfontosabb fokmérője a csúcsteljesítményben, az elért sikerekben mutatkozik meg.
Változatlan célokkal, jelentősen átalakult kerettel vág neki a zöld-fehér mezes csapat az új idénynek – erről, s sok más aktuális témáról kérdeztük a Győri Audi ETO KC elnökét, dr. Bartha Csabát.

Megváltozott a Ljubljana elleni BL-mérkőzésünk kezdési időpontja
Megváltozott a Ljubljana elleni BL-mérkőzésünk kezdési időpontja

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) tájékoztatása értelmében a DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörének 4. fordulójában esedékes Győri Audi ETO KC – RK Krim Mercator Ljubljana találkozó kezdési időpontja megváltozott. Az eredetileg kiírt időponthoz képest egy órával később, 2019. november 2-án (szombat) 17 órakor veszi kezdetét.
Mérkőzéseinkről weboldalunk ESEMÉNYEK menüpontja alatt tájékozódhatnak!

Arany- és ezüstérem a NEKA-Kupáról
Arany- és ezüstérem a NEKA-Kupáról

2019. augusztus 23-25. között a Nemzeti Kézilabda Akadémia utánpótlás bázisán, Balatonbogláron került megrendezésre az V. NEKA-kupa – Nádorfi-emléktorna. A női mezőnyben ifjúsági és serdülő csapatunk is harcba szállt a 2019/2020-as szezon bajnoki rajtja előtti felkészülést remekül szolgáló megmérettetéseken, s míg a fiatalabb korosztályban zöld-fehér mezes lányaink a dobogó második fokára értek fel, addig ifistáink meg sem álltak az aranyéremig.
Gratulálunk utánpótlás csapataink sikeres szerepléséhez – csak így tovább!

Kezdődhet a szezon!
Kezdődhet a szezon!

A 2019/2020-as szezon felkészülési időszakának célegyenesére ráfordulva, még a kézilabdás idény hivatalos rajtja előtt néhány nappal, a hagyományokhoz hűen szezonnyitó szurkolói rendezvényt tartott klubunk, a Győri Audi ETO KC. A gyülekező felhők és a várhatóan esős időjárással kapcsolatos előrejelzésekre való tekintettel a belvárosi Dunakapu tér helyett új helyszín, az Olimpiai Sportpark szolgált otthonául a szezonnyitónak, melyre szép számban látogattak el zöld-fehér szurkolók. Az esemény alkalmával hivatalosan is bemutatkoztak új játékosaink – Katarina Bulatovic, Beatrice Edwige, Faluvégi Dorottya, Amanda Kurtovic és Estelle Nze Minko –, valamint beszédet mondott dr. Bartha Csaba (klubelnök), Danyi Gábor (vezetőedző) és Görbicz Anita (csapatkapitány). Az új szezonra kitűzött célok ismertetése után természetesen minden érdeklődő elkészíthette közös fotóit a játékosokkal, s értékes aláírásokat is gyűjthetett kedvenceitől.  

Boldog születésnapot kívánunk, Anne Mette Hansen!
Boldog születésnapot kívánunk, Anne Mette Hansen!

Csapatunk balátlövője augusztus 25-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Jana Knedlikova megsérült
Jana Knedlikova megsérült

A Győri Audi ETO KC edzésén bokasérülést szenvedett Jana Knedlikova. A jobbszélsőt dr. Balogh Péter csapatorvos vizsgálta meg.

Jelentkezz/en Te/Ön is kezdődobónak!
Jelentkezz/en Te/Ön is kezdődobónak!

Folytatjuk a tavalyi szezonban már szinte hagyománnyá vált aktivitásunkat, és idén is különleges élményt kínálunk vállalkozó szellemű szurkolóink számára – a bátor jelentkezők elvégezhetik a kezdődobást az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő bajnoki és BL mérkőzéseinket. Ragadja meg Ön a lehetőséget vagy ajándékozzon egyedi, különleges kézilabdás élményt szeretteinek!

Harmadik helyen végzett csapatunk a Cell-Cup-on
Harmadik helyen végzett csapatunk a Cell-Cup-on

A többségében 2003-as születésű játékosainkból álló utánpótlás csapatunk részt vett a 2019. augusztus 11-17. között Veszprémben megrendezésre kerülő nemzetközi kézilabda tornán, a Cell Cup-on. Bordásné Horváth Marianna vezetésével sok hasznos tapasztalatot gyűjtöttek fiataljaink a az U18-as korosztályban vívott összecsapások során, s végül a dobogó harmadik fokára állhattak fel.
Gratulálunk!

Szezonnyitó eseményünkre várjuk szurkolóinkat!
Szezonnyitó eseményünkre várjuk szurkolóinkat!

A hagyományokhoz hűen még a szezon kezdete előtt évadnyitó szurkolói rendezvényre invitáljuk szimpatizánsainkat 2019. augusztus 26-án (hétfőn) este 18 órától Győrbe, a rossz időre való tekintettel új helyszínre, az Olimpiai Sportparkba!
Nyissuk meg együtt a szezont – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!