GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Az MTK ellen kezdjük meg a felkészülési mérkőzések sorát
Az MTK ellen kezdjük meg a felkészülési mérkőzések sorát

Már javában zajlik az alapozás a 2018/2019-es szezonra csapatunk háza táján, a kemény tréningek mellett edzőmérkőzések sora szerepel az augusztusi programban. A felkészülési időszak első edzőmérkőzésén az MTK együttesét fogadják Danyi Gáborék az Audi Aréna Győrben. A 2018. augusztus 3-án (pénteken) 18 órakor kezdődő találkozó – csak úgy, mint minden edzőmeccsünk – megtekintése ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nagy érdeklődés övezte a szezonkezdő nyitott kapus edzést
Nagy érdeklődés övezte a szezonkezdő nyitott kapus edzést

A 2018/2019-es szezonra kialakított játékoskeretünk, valamint a Danyi Gábor vezérletével összeállt új edzői stáb július 31-én nyilvános edzés keretén belül mutatkozott be a nagyközönségnek az Audi Aréna Győrben. Az immár hagyományosnak számító szezonkezdő eseményt nagy érdeklődés övezte a „hosszú” nyári szünetet követően, rengeteg szurkoló és érdeklődő látogatott el a helyszínre, hogy találkozzon kedvenceivel.

Egy hét múlva indul a bérletértékesítés!
Egy hét múlva indul a bérletértékesítés!

Amint arról már beszámoltunk, egy hét múlva, azaz 2018. augusztus 6-án megkezdjük a 2018/2019-es szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítését. A korábban kialakított rendszernek megfelelően egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak meg változatlan áron a csapat szimpatizánsai és az érdeklődők. Ne maradjanak le!

Nyitott kapus edzésre várjuk az érdeklődőket!
Nyitott kapus edzésre várjuk az érdeklődőket!

A hagyományokhoz hűen a 2018/2019-es szezon felkészülési időszakának kezdetén is nyitott kapus edzéssel várjuk a Győri Audi ETO KC szurkolóit és szimpatizánsait. A nyilvános edzés július 31-én (kedden) 17 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Véget ért az edzőtábor
Véget ért az edzőtábor

Csapatunk a 2018/2019-es szezon felkészülési időszakában egyhetes edzőtáborral hangolt a Balaton partján, a NEKA edzőközpontjában. A futások és konditermi edzések mellett természetesen a labda is előtérbe került. A hangulatra sem lehetett panasz, a csapatépítő programok – hajókázás, sorversenyek – üde színfoltot hoztak a kemény munka mellé.
A lányok hétfői pihenőnapját július 31-én (kedden) nyilvános edzés követi 17 órai kezdéssel az Audi Aréna Győrben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk! A belépés díjtalan.

„Mindent meg akarok nyerni!” – Amandine Leynaud a főszerepben
„Mindent meg akarok nyerni!” – Amandine Leynaud a főszerepben

Jó néhány éve próbál borsot törni a győri lányok orra alá Amandine Leynaud, aki a 2018-as idénytől a Győri Audi ETO KC együttesének szolgálatába állt. Az előző szezonban a WOMEN’S EHF FINAL4 MVP-jének (legértékesebb játékos) megválasztott hálóőr eddigi kézilabdás karrierje során a világbajnoki, valamint a számos francia és macedón bajnoki címek kivételével több fronton is be kellett, hogy érje a dobogó második vagy épp harmadik fokával. Reméli azonban, hogy a BL-aranyérem nem csak, hogy ismét elérhető közelségbe kerül számára, hanem büszkén viselheti majd a nyakában új klubja színeiben. Ismerjük meg egy kicsit közelebbről!

Merj nagyot álmodni! – interjú fiatal tehetségeinkkel
Merj nagyot álmodni! – interjú fiatal tehetségeinkkel

A legtöbben csak álmodoznak arról, hogy élőben találkozhatnak példaképeikkel, aláírást szerezhetnek tőlük vagy épp közös fotót készíthetnek, miközben testközelből szemlélhetik őket… Klubunk három fiatal tehetsége – akik még csak épp, hogy az ifjúsági korosztály ajtaján kopogtatnak – hinni sem akart a fülének, amikor a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának edzői stábja tudatta velük, hogy számítanak rájuk az edzőtáborban.
Hallgassuk meg őket, milyen élményekkel gazdagodtak az elmúlt néhány napban!

„Szeretnék sokoldalú játékossá válni” – interjú Kari Brattsettel
„Szeretnék sokoldalú játékossá válni” – interjú Kari Brattsettel

Bő tíz évvel ezelőtt még a norvég másodosztályban bontogatta szárnyait Kari Brattset, majd csapatot váltott és egy szempillantás alatt az élvonalban találta magát. Volt már alkalma megtapasztalni a Bajnokok Ligája hangulatát a csoportkörben, a Győri Audi ETO KC együttesénél azonban a legmagasabb célokért indulhat harcba. A tehetséges beálló nagy tervekkel érkezett a Rába-partjára, melyről úgy gondolja, nincs tökéletesebb közeg a megvalósításukra.

„Izgatott vagyok, és nagyon várom, hogy bizonyíthassak!” – interjú Veronica Kristiansennel
„Izgatott vagyok, és nagyon várom, hogy bizonyíthassak!” – interjú Veronica Kristiansennel

Talán nem is gondolnánk, hogy egy olimpiai bronzérmes, világbajnok és Európa-bajnok , tehát már sokat tapasztalt játékos elsőre kicsit félénken lépte át az Audi Aréna Győr küszöbét, azonban Veronica Kristiansen esetében így történt… A norvég válogatott átlövő 2018 nyarától ugyanis az FC Midtjylland együttesétől Győrbe helyezte át székhelyét. Elmondása szerint, egy álma vált valóra azzal, hogy magára öltheti a zöld-fehér mezt, s egy szemernyi kételyt sem hagy affelől, hogy kitartóan fog dolgozni a csapat sikereiért. Ismerjék meg Veronica Kristiansent, azaz Vikkit egy kicsit közelebbről!

„Ez most egészen más” - interjú Fodor Csengével
„Ez most egészen más” - interjú Fodor Csengével

Alig tért vissza a földre friss junior világbajnoki címe diadalittas ünnepléséből csapatunk fiatal tehetsége, Fodor Csenge, máris Balatonbogláron találta magát, ahol klubcsapata egyhetes edzőtáborral hangol a 2018/2019-es szezonra.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauer
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!