GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Hivatalos a 2019/2020-as BL résztvevők névsora
Hivatalos a 2019/2020-as BL résztvevők névsora

Az Európai Kézilabda Szövetség Végrehajtó Bizottsága (EXEC) jóváhagyta a DELO WOMEN’S EHF Champions League 2019/2020-as mezőnyét, s ezzel egyidejűleg fény derült arra is, hogy mely csapatok kezdhetik meg szereplésüket közvetlenül a csoportkörben, s kik azok, akik még versenyben vannak az egyetlen kiadó helyért a legjobb 16-ban.
A Győri Audi ETO KC együttese címvédőként a csoportkörben csatlakozik be a BL-küzdelmekbe.

Fodor Csenge a Handball Planet topcsapatában
Fodor Csenge a Handball Planet topcsapatában

A 2018/2019-es szezon végén is voksolást hirdetett a Handball Planet.com kézilabdás portál a legtehetségesebb fiatal kézilabdázok megválasztására. Az újságírói és szurkolói szavazatok összesítését követően rajzolódott ki a legjobb hét mezőnye a posztjukon legjobbnak ítélt játékosok részvételével. Balszélen fiatal tehetségünk, Fodor Csenge kapott helyet, aki a szezonban számos alkalommal bizonyította rátermettségét – gratulálunk!

A BL-szezon legszebb góljai
A BL-szezon legszebb góljai

Az EHF TV videós összeállítást készített a 2018/2019-es WOMEN’S EHF Champions League TOP 30 találatából, melyben szép számban érdekeltek zöld-fehér mezes kedvenceink is.
Lássuk a szebbnél szebb gólokat!
 

Játékra fel! – Hétfőn indul játékos-kvízünk
Játékra fel! – Hétfőn indul játékos-kvízünk

Igazi vérbeli ETO-szurkolónak tartod magad? Nincs olyan, amit ne tudnál zöld-fehér mezes kedvenceidről? A szezon még épp, hogy csak véget ért, de máris szívesen hallanál a csapat tagjairól?
Tarts velünk a négy héten át tartó kvízünk során, a játék végén ugyanis egy helyes megfejtő értékes ETO-s meglepetéssel gazdagodik!

Végleges a világbajnokság mezőnye
Végleges a világbajnokság mezőnye

2019. június 6-án lezajlottak az utolsó világbajnoki kvalifikációs párharcok is, ezzel kialakult a 2019. november 30. – 2019. december 15. között Japánban megrendezésre kerülő női kézilabda világbajnokság 24 csapatot felvonultató végleges mezőnye. Játékosaink szép számban érintettek lesznek az eseményen, melyhez ezúton is gratulálunk és sikeres felkészülést kívánunk!

Nemzetközi igazgatónk szakmai továbbképzésen járt
Nemzetközi igazgatónk szakmai továbbképzésen járt

Rangos szakmai képzést végzett el a Győri Audi ETO KC kommunikációs és nemzetközi igazgatója, Szabó Tamás. Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) és a kölni Német Sport Egyetem (DSHS) közös képzésén avattak EHF licensszel bíró kézilabda managereket. Az egyéves képzést sikeresen elvégző jelentkezők a kölni VELUX EHF FINAL4 kapcsán megrendezésre kerülő EHF Talks rendezvényen vehették át diplomájukat.

Rangos elismerésben részesültek kollégáink
Rangos elismerésben részesültek kollégáink

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének döntése értelmében 2017-ben megalapításra került a Jenővári István-díj, mellyel a legeredményesebb nevelőedzők munkáját ismerik el. Kántor Katalin és Brunczvik Tünde utánpótlás edzőink, valamint Kun Attila, utánpótlás szakmai igazgató-helyettesünk – aki egyben a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának videoelemzője is – Lakatos Rita nevelőedzőjeként részesültek a rangos elismerésben, melyet 2019. június 5-én Zalaegerszegen vehettek át.
Gratulálunk!

Kézilabdás körforgalmat adtak át Győrben
Kézilabdás körforgalmat adtak át Győrben

Különleges, kézilabdát formázó műtárgyat adtak át Győrben. A város egyik legforgalmasabb csomópontjában lévő installációt a Győri Audi ETO KC sikerei ihlették.

Afentaler Sára súlyos sérülést szenvedett
Afentaler Sára súlyos sérülést szenvedett

A női ifjúsági elsőosztályú bajnokság rácalmási négyes döntőjén szenvedett súlyos térdsérülést a Győri Audi ETO KC jobbátlövője Afentaler Sára. A sérülést követő vizsgálatok keresztszalag szakadást állapítottak meg, melynek helyreállítását már el is végezték a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban.

Lezárult a 2018/19-es utánpótlás idény
Lezárult a 2018/19-es utánpótlás idény

Megtartotta rendes utánpótlás évzáróját a Győri Audi ETO KC. Az évadzárón a klub elköszönt az idény végén távozó játékosoktól, és sok sikert kívánt nekik további pályafutásukhoz.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System Számítástechnika
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!