GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Dr. Bartha Csaba a Reggeli Start vendége volt
Dr. Bartha Csaba a Reggeli Start vendége volt

A Győri Audi ETO KC elnöke, dr. Bartha Csaba a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában a klub aktualitásairól, többek között a sérültek állapotáról, Eduarda Amorim szerződés-hosszabbításáról és a sokakat foglalkoztató beállós-kérdésről is beszélt a 2018/2019-es szezon kezdetén.

„A támadójátékunk jól működött” – összefoglaló
„A támadójátékunk jól működött” – összefoglaló

A szeptember végi egyhetes válogatott edzőtábort követően magyar bajnoki forduló következett a Győri Audi ETO KC menetrendjében, hazai pályájukon a Vác együttesét fogadták Nycke Grooték. A pörgős iramú találkozó végül tizenegy gólos győzelmet és újabb két bajnoki pontot hozott a zöld-fehéreknek.

Mutass jó példát a gyermekednek!
Mutass jó példát a gyermekednek!

A Magyar Kézilabda Szövetség a Telekom Veszprém válogatott játékosa, Lékai Máté részvételével animációs kisfilmet készített az utánpótlás kézilabda-mérkőzések közönsége, a kézilabdázó gyermekek szülei számára. Szeretettel ajánljuk minden kézilabdapalánta és családjuk figyelmébe!

Magabiztos győzelem a Vác ellen
Magabiztos győzelem a Vác ellen

A K&H női kézilabda liga 5. fordulójában a Vác együttesét fogadták a Rába-parti zöld-fehérek az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő hétközepi bajnoki találkozón. A mérkőzés remek, gólokban gazdag főpróbája volt a hétvégi BL-csoportkör nyitó mérkőzésének, hiszen a magyar mezőny egyik élcsapatával mérhette össze erejét Danyi Gábor csapata, mely végül a hazaiak győzelmével zárult.
Végeredmény: 41-30

Szerdán a Vác látogat az Audi Aréna Győrbe
Szerdán a Vác látogat az Audi Aréna Győrbe

A szeptember végi egyhetes válogatott szünetet követően októberben újabb fokozatra kapcsolunk, ugyanis a K&H női kézilabda liga megmérettetései mellett a BL-csoportkör összecsapásai is útjukra indulnak. Az igazán mozgalmasnak ígérkező hónap első állomása 2018. október 3-án (szerdán) 18 órakor az Audi Aréna Győrben esedékes, ahol zöld-fehér mezes lányaink a Vác együttesét fogadják.

Régi-új szponzorok az Audi ETO mellett 6.
Régi-új szponzorok az Audi ETO mellett 6.

Folytatjuk sorozatunkat a Győri Audi ETO KC támogatóiról, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését. Szponzorainkat bemutató sorozatunkat a győri Cutler Fitness Győrrel folytatjuk, akik idén is együttműködnek csapatunkkal és helyet biztosítanak a lányok kondícionáló tréningjeinek.

Beindul a gépezet!
Beindul a gépezet!

Október hónap igazán mozgalmasnak ígérkezik, ugyanis a K&H női kézilabda liga fordulói mellett a Bajnokok Ligája csoportkörének összecsapásai is a megkezdődnek. Csapatunk heti menetrendjében elsőként október 3-án (szerdán) a Vác elleni magyar bajnoki mérkőzés szerepel, míg október 6-án (szombaton) már a Ljubljana elleni BL-mérkőzésnek ad otthont az Audi Aréna Győr. Zöld-fehér mezes lányaink minden szurkolójukra számítanak, töltsük hát meg az arénát és biztassuk őket minél hangosabban! A mérkőzésekre személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a jegymester.hu felületén válthatják meg belépőiket!

Újabb beavatkozás vár Nora Mörkre
Újabb beavatkozás vár Nora Mörkre

Az átlövő műtött térdében fájdalmat érzett, ezért újabb operációra kerül sor.

Világklasszis játékosunk újabb két évig zöld-fehérben
Világklasszis játékosunk újabb két évig zöld-fehérben

Épp, hogy kezdetét vette a 2018/19-es kézilabdás szezon, a Győri Audi ETO KC vezetősége már a jövőbeni hosszú távú célokat is szem előtt tartva megkezdte a tárgyalásokat az évad végén lejáró szerződéssel rendelkező játékosaival. Elsőként egyik rutinos alapemberével, a zöld-fehér együttest immár egy évtizede erősítő brazil átlövővel, Eduarda Amorimmal egyezett meg a klub, s írták alá az újabb két évre szóló kontraktust.

A java még csak ezután jön!
A java még csak ezután jön!

Nincs már sok hátra és ismét útjára indul az európai kézilabdázás top versenysorozata – másfél hét múlva ugyanis megkezdődnek a Bajnokok Ligája csoportkörének összecsapásai! Csapatunk 2018. október 6-án (szombaton) 19.30-kor elsőként a már jól ismert szlovén együttest, az RK Krim Mercator Ljubljana csapatát fogadja hazai pályán, az Audi Aréna Győrben. Zöld-fehér mezes lányainknak szükségük van minden szurkoló helyszíni buzdítására, töltsük hát meg az arénát és biztassuk őket minél hangosabban! A mérkőzésre személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a jegymester.hu felületén válthatják meg belépőiket!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó Győr
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!