GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Puhalák Szidónia hosszabbított Győrben
Puhalák Szidónia hosszabbított Győrben

Életbe léptette szerződésében található egy éves opciós lehetőségét Puhalák Szidónia és a Győri Audi ETO KC csapata. Mindkét fél számára egyértelmű volt, hogy folytatódjon a munkakapcsolat, így a tehetséges, már a válogatottban is bemutatkozó szélső 2020 nyárig biztosan Győrben szerepel.

Tomori Zsuzsanna a Reggeli Startban
Tomori Zsuzsanna a Reggeli Startban

Csapatunk kiválósága, Tomori Zsuzsanna térdsérülését követő hosszú kihagyás után rehabilitációja véghajrájához ért, már teljeskörű edzésmunkát végez – 2019 januárjában a Ferencváros elleni magyar bajnoki rangadón pedig már szeretne ismét pályára lépni. A DIGI Sport Reggeli Start c. műsorában mindemellett a magyar válogatott EB-szereplése, a legutóbbi spanyolok elleni nagyarányú győzelem és az ezalatt Győrben zajló felkészülés is szóba került.

Európa -bajnokság 7. nap - Magyar siker Spanyolország ellen
Európa -bajnokság 7. nap - Magyar siker Spanyolország ellen

Spanyolország legyőzésével kettő ponttal megy tovább a középdöntőbe Magyarország. Hollandia és Románia csoportelsőként jut tovább.

Lébényben jártunk, Mikulást láttunk!
Lébényben jártunk, Mikulást láttunk!

2018. december 4-én Lébény városa adott otthont a soron következő kétkapus dobójáték tornának, melyen a 2011. január 1. után született kislányok mérték össze erejüket. 15 csapat részvételével egyszerre három pályán zajlottak a mérkőzések a helyszínen megjelent népes szurkolótábor nagy örömére. Gratulálunk a csapatok szép szerepléséhez!

Európa-bajnokság - 6.nap
Európa-bajnokság - 6.nap

Az utolsó csoportmérkőzéseket játszották a csapatok az Európa-bajnokság “A” és “B” jelű négyesében 2018.12.04-én,kedden. Franciaország-Montenegróval küzdött meg középdöntőbe továbbvitt pontokért, míg Dánia Szerbia ellen biztosíthatta volna be csoportelsőségét.

Az év sportolója Brazíliában – Szavazz Te is Eduarda Amorimra!
Az év sportolója Brazíliában – Szavazz Te is Eduarda Amorimra!

A Brazil Olimpiai Bizottság 1999-ben alapította meg és azóta hagyományőrzően minden évben gazdára talál a Prêmio Brasil Olímpico díj, mellyel az adott év legeredményesebb sportolóját tüntetik ki. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jelöltek között említhetjük csapatunk kiválóságát, Eduarda Amorimot is.
Szavazataikkal Önök is segíthetik Eduarda Amorimot – Dudát –, hogy hazája legjobb sportolója legyen!

Felkészülési mérkőzésekkel hangol az ifjúsági válogatott
Felkészülési mérkőzésekkel hangol az ifjúsági válogatott

2018. december 4-én és 5-én felkészülési mérkőzésekkel készül a női ifjúsági válogatott Balatonbogláron, soraiban néhány győri fiatal tehetséggel. Az A válogatott mindkét nap Dánia együttese ellen lép pályára és az U17-es Európa-bajnokságra, míg a B válogatott a NEKA és az FTC csapatával csap össze és a 2019-es EYOF-ra gyakorol. A mérkőzéseket online élőben követhetik!

Európa-bajnokság – 5.nap
Európa-bajnokság – 5.nap

Lezárult a franciaországi Európa-bajnokság csoportkörének második fordulója – klubunkból hat játékos volt érdekelt a hétfői napon. Lássuk, hogyan szerepeltek a lányok és válogatottjaik a kontinensviadal 5. napján.

Szakmai szemmel az Európa-bajnokságon
Szakmai szemmel az Európa-bajnokságon

A Győri Audi ETO KC elnöke, dr. Bartha Csaba, valamint a szakmai stáb élén helyet foglaló Danyi Gábor és másodedzője, Zdravko Zovko a torna helyszínein követi az EHF EURO 2018 Női Kézilabda Európa-bajnokság eseményeit. A klub szép számban érdekelt játékosai révén a különböző nemzeti együttesekben, melyek akár a végső győzelemre is esélyesek lehetnek.

Dedikálás a Látogatóközpontban
Dedikálás a Látogatóközpontban

December 8-án (szombaton) minden érdeklődőt szeretettel vár a belvárosi Látogatóközpont (Győr, Baross út 21.), ahol a kivételes akciók mellett különleges meglepetéssel is kedveskednek az érdeklődőknek 15 és 17 óra között. Tartsanak velünk!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolGYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!