GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Elindul a szezon – teszteléssel kezdünk
Elindul a szezon – teszteléssel kezdünk

A Győri Audi ETO KC csapata megkezdi felkészülését a 2020/21-es szezonra. Több szempontból is különleges évadnak néz elébe a klub; a járványhelyez miatt a játékosok terhelése nem a megszokott ütemben zárult le, emellett nemzetközi fronton a legfontosabb megmérettetéssel kezdődik a versenyidőszak. A járványügyi helyzetben ajánlott protokollt betartva COVID teszteléssel kezdődik a felmérések időszaka, majd egyhetes edzőtáborba utazik a csapat.

Kialakult a BL mezőnye
Kialakult a BL mezőnye

Az EHF Végrehajtó bizottsága 2020. június 18-i ülésén kijelölte a korábban már nyilvánosságra hozott 9 csapat mellett kik vehetnek részt a sorozat 2020/21-es szezonjának küzdelmeiben.

Sorsoltak az NB1-ben
Sorsoltak az NB1-ben

2020. június 19-én a Magyar Kézilabda Szövetség székházában került sor a 2020/2021-es szezon női NB I-es versenysorozatának sorsolására. Az egyes bajnoki fordulókban esedékes mérkőzések időpontjai azonban csapatunk nemzetközi kupaszereplésünk függvényében változni fognak – a folyamatos egyeztetéseket követően a hivatalos menetrend később készül el, melyről természetesen tájékoztatjuk a szurkolókat és érdeklődőket.

 

Legendák távoztak
Legendák távoztak

Rövid időn belül két vízilabda legenda hunyt el. Kárpáti György 84, Benedek Tibor 48 évesen távozott. A Győri Audi ETO KC részvétét fejezi ki az elhunytak családja, a Magyar Vízilabda Szövetség és a vízilabda társadalom tagjai részére.

Danyi Gábor és Elek Gábor vezetik tovább a női válogatottat
Danyi Gábor és Elek Gábor vezetik tovább a női válogatottat

Megegyezett a folytatásról a Danyi Gábor-Elek Gábor kettős a magyar női kézilabda válogatott társszövetségi kapitányi posztjáról a Magyar Kézilabda Szövetség közleménye alapján. A két edző megbízatása 2020. július 1-től 2021. március 31-ig tart, ám sikeres olimpiai kvalifikáció esetén automatikusan meghosszabbodik 2021. augusztus 15-ig.

Egy csodás pályafutás vége – Videós búcsú, Kiss Éva befejezte aktív pályafutását
Egy csodás pályafutás vége – Videós búcsú, Kiss Éva befejezte aktív pályafutását

Nem így tervezte utolsó szezonját, az élet idő előtt befejezte Kiss Éva utolsó, búcsúszezonját. 2020 januárjában jelentette be a nehéz döntést miszerint nyáron befejezi játékos pályafutását. Győrtől azonban nem búcsúzik, hiszen az utánpótlás kapusedzőjeként kezdi meg edzői karrierjét.

Már személyesen intézhető a jegy-visszaigénylés - #szükségünkvanRÁD #támogasdacsapatod!
Már személyesen intézhető a jegy-visszaigénylés - #szükségünkvanRÁD #támogasdacsapatod!

A koronavírus járvány miatt kialakult helyzetre tekintettel elmaradt mérkőzések miatt keletkezett „károkért” a Győri Audi ETO KC kompenzálja szurkolóit. Az esetleges jegy-visszaigénylések már intézhetők személyesen a Győri Látogatóközpontban.
Mindemellett kérjük a jegy, illetve bérlet tulajdonosokat, hogy amennyiben lehetőségük van támogatni kedvenceiket és a klubot - mely nem kevés tervezett bevételtől esett el -, támogassák azzal, hogy nem élnek a kompenzáció lehetőségével.
#szükségünkvanRÁD #támogasdacsapatod!

Távozik Jana Knedlikova
Távozik Jana Knedlikova

5 és fél év után távozik Győrből Jana Knedlikova. A gyorsléptű játékos sporttörténelmet írt, hiszen hazája, Csehország első Bajnokok Ligája-győztes női sportolójaként vonult be a sporttörténelembe, amikor 2017-ben magasra emelhette a trófeát.

Binó Boglárka a Gárdony együttesénél folytatja
Binó Boglárka a Gárdony együttesénél folytatja

Egyesületünk junior világbajnoki aranyérmes kapusa, Binó Boglárka a Vasas SC-ben töltött másfél szezont követően csapatot vált, a 2020/21-es idényt kölcsönben a szintén másodosztályú Gárdony-Pázmánd NKK együttesénél kezdi meg.

Három győri a Bajnokok Ligája All-Star csapatában
Három győri a Bajnokok Ligája All-Star csapatában

Kihirdette a 2019/20-as BL szezon All-Star csapatának tagjait az Európai Kézilabda Szövetség. Három játékos képvislei klubunkat a legjobbak között.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemGYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.WoltPadthai Wokbar
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!