GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Rangos elismerés Róth Kálmánnak
Rangos elismerés Róth Kálmánnak

A Magyar Kézilabda Szövetség rendes éves közgyűlésén a Győri Audi ETO KC szakmai igazgatóját Róth Kálmánt is elismerték.

Puhalák Szidónia a legjobbak között
Puhalák Szidónia a legjobbak között

A Handball Planet kézilabdás szakportál által meghirdetett szavazás lezárult, kihirdetésre került a 2017/2018-as szezon – újságírói és szurkoló voksokat összesítve – legjobb fiatal játékosait felvonultató összeállítás. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Győri Audi ETO KC balszélsője, Puhalák Szidónia – aki az idényben többször is remek megoldásokkal örvendeztette meg a zöld-fehér együttes szurkolóit, és nem egyszer maradandót alkotott pimasz cunder-találataival – töltheti be posztját a virtuális csapatban. Gratulálunk!

Dr. Bartha Csaba a Reggeli Start vendége volt
Dr. Bartha Csaba a Reggeli Start vendége volt

A Győri Audi ETO KC együttese kihívásoktól nem kímélve fantasztikus szezont zárt, hiszen nem csak a hazai versenysorozatokban – Magyar Kupa és magyar bajnokság –, hanem a nemzetközi kupaporondon – Bajnokok Ligája – is az élen végzett. A DIGI Sport Reggeli Start c. műsorában a klubelnök, dr. Bartha Csaba értékelte a 2017/2018-as idényt.  

Micsoda szezon… és micsoda végjáték! – összefoglaló
Micsoda szezon… és micsoda végjáték! – összefoglaló

Hihetetlen izgalmak és a gólokért folytatott őrült versenyfutás után a Győri Audi ETO KC együttese tizennegyedik alkalommal végzett a magyar bajnoki tabella élén. A zöld-fehérek emberfeletti teljesítményt nyújtottak a 2017/2018-as idényben, a nehézségek ellenére minden fronton győzni tudtak, így aztán jöhet a várva várt pihenés…

Támogatóink körében is lezártuk az évet
Támogatóink körében is lezártuk az évet

A magyar bajnoki cím hihetetlen végjátékban történő megvédésével egybekötött szezonzáró szurkolói ankét másnapján szponzoraink és támogatóink körében is búcsúztattuk a 2017/2018-as kézilabdás idényt. 

MAGYAR BAJNOK A GYŐRI AUDI ETO!!!
MAGYAR BAJNOK A GYŐRI AUDI ETO!!!

Bajnokok Ligája mérkőzések hangulatát idézte az az atmoszféra, amit a közel 5300 szurkoló teremtett az Audi Aréna Győrbe a zöld-fehérek szezonzáró Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzésén. A végletekig kiélezett versenysorozat méltó lezárásához keresve sem találhattunk volna izgalmasabb forgatókönyvet, mint amit az utolsó forduló hozott – a szív diadalát, s azzal együtt a magyar bajnoki címet a Győri Audi ETO KC nyerte!
BAJNOKCSAPAT!!! BAJNOKCSAPAT!!!
Végeredmény: 39-14

A visszaszámlálás elkezdődött…
A visszaszámlálás elkezdődött…

Már csak néhány óra és kezdetét veszi a 2017/2018-as szezon utolsó szezonzáró szurkolói ankéttal egybekötött hazai magyar bajnoki mérkőzése. A helyszínre kilátogatók számára összegyűjtöttünk néhány hasznos információt – várunk mindenkit! Szurkoljunk együtt a győri lányok sikeres szerepléséért!

Együtt képesek vagyunk rá!
Együtt képesek vagyunk rá!

Egészen az utolsó pillanatig kiélezett párharc, versenyfutás a gólokért – nem is jellemezhetnénk találóbban a K&H női kézilabda liga záró fordulóját, mely pontot tesz a bajnoki cím sorsának végére. A Győri Audi ETO KC együttese a Békéscsabát fogadja 2018. május 23-án (szerdán) 18 órától az Audi Aréna Győrben, mely szurkolói szezonzáró eseménnyel egybekötött párharcot hoz – várunk minden érdeklődőt a helyszínen!
A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

A Győri Audi ETO KC mindenben támogatja kapusát
A Győri Audi ETO KC mindenben támogatja kapusát

A Győri Audi ETO KC norvég hálóőre, Kari Aalvik Grimsbö úgy döntött, hogy egy ideig szünetelteti részvételét a norvég női kézilabda válogatott összetartásain, mérkőzésein. Klubunk mindenben támogatja rutinos játékosát.

„Akarjuk ezt a bajnoki címet” – összefoglaló
„Akarjuk ezt a bajnoki címet” – összefoglaló

A magyar bajnoki címért zajló versenyfutás már csak néhány napig tart és lehull a lepel a győztes kilétéről … A nehézségek, sérülések és a szezon végére már szinte állandosuló fájdalmak azonban egy pillanatig sem parancsolnak állj!-t a győri lányoknak, akik nem ismernek lehetetlent!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasAuchanOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.Lanzarote TurismoRother Metal Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECSzentkirályiTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLaguna
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!