GYŐRI AUDI ETO KC
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Nyílt edzés augusztus 1-jén!
Nyílt edzés augusztus 1-jén!

A hagyományoknak megfelelően a Győri Audi ETO KC csapatának első hazai edzését szurkolóink és az érdeklődők megtekinthetik. A nyilvános tréning idén augusztus 1-jén, hétfőn 17 órakor kezdődik a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Románia legyőzésével elődöntős a magyar EYOF válogatott
Románia legyőzésével elődöntős a magyar EYOF válogatott

A csoportkör utolsó mérkőzésén Románia ellen aratott nagyarányú győzelmének köszönhetően a magyar korosztályos válogatott hibátlan mérleggel jutott az EYOF elődöntőjébe, ahol Norvégia lesz az ellenfél.

Augusztus 8-án indul a bérlet árusítás
Augusztus 8-án indul a bérlet árusítás

A Győri Audi ETO KC 2022. augusztus 8-án, hétfőn 10 órától kezdi meg a 2022/2023-as szezon bérleteinek árusítását. A korábbi éveknek megfelelően továbbra is egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak meg a csapatunk szurkolói és az érdeklődők. Elsőként bérleteseink hosszabbíthatják meg az új évadra szezonkártyájukat, majd augusztus 22-től az új bérletvásárlók számára nyílik lehetőség a vásárlásra. A 2022/2023-as évadra a klubvezetés új bérlettípusokat is bevezet. 

Bravúros magyar győzelem Dánia ellen az EYOF-on
Bravúros magyar győzelem Dánia ellen az EYOF-on

Nagy menetelésben van a magyar EYOF válogatott, mely július 26-án kedden Dánia ellen lépett pályára. A skandinávok legyőzésével a magyar korosztályos kézilabda válogatott továbbra is hibátlan az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon.

Hat forduló időpontja végleges a BL-ben
Hat forduló időpontja végleges a BL-ben

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) valamint a jogtulajdonos televíziós csatornák a sorsolást követően egyeztetéseket kezdtek az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében az őszi mérkőzések kezdési időpontjairól. Az EHF most az első hat forduló időpontját jelentette be.

EYOF: Győzelemmel debütált a magyar korosztályos válogatott
EYOF: Győzelemmel debütált a magyar korosztályos válogatott

2022. július 25-én magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a XVI. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon szereplő magyar női EYOF kézilabda-válogatott. A besztercebányai nyitányon a házigazda, Szlovákia volt az ellenfél.

Edzőtábor Telkiben
Edzőtábor Telkiben

Július utolsó hetét edzőtáborban tölti a Győri Audi ETO KC csapata, mely alig pár napja kezdte meg a felkészülést a 2022/23-as évadra. Ambros Martín egyelőre nem tud a teljes kerettel együtt dolgozni, de várhatóan jövő héttől már minden felnőtt játékos hadrafogható lesz a csapatban. A hiányzó felnőttek helyett tehetséges fiatal győri akadémisták csatlakoztak a magyar bajnoki címvédő csapathoz Telkiben.

Felmérésekkel kezdtek fiataljaink is
Felmérésekkel kezdtek fiataljaink is

2022. július 18-án a Győri Audi ETO KC akadémistái is elkezdték a felkészülést a 2022/23-as szezonra. Az előző szezonkezdetekhez hasonlóan az első héten sportspecifikus felmérések zajlottak, amin mindhárom akadémiai csapatunk részt vett.

Felmérésekkel indul a felkészülés
Felmérésekkel indul a felkészülés

Győri Audi ETO KC felnőtt csapata számára is megkezdődött a felkészülés a 2022/2023-as szezonra. A hagyományoknak megfelelően az első találkozót követően a felméréseké lesz a főszerep. Az elvégzett vizsgálatokról és a nyári felkészülésről Holanek Zoltán erőnléti edzővel beszélgettünk.

Letette az esküt a női kézilabda EYOF-válogatott
Letette az esküt a női kézilabda EYOF-válogatott

Ünnepélyes keretek között letette a XVI. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon szereplő magyar női kézilabda EYOF-válogatott a magyar küldöttség tagjaival egyetemben az olimpiai esküt. A hivatalos ceremónián a Győri Audi ETO KC két játékosa, Rédecsi Polett, valamint Varga Dalma is részt vett.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!