GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Stine Oftedal - a teljes interjú vágatlanul
Stine Oftedal - a teljes interjú vágatlanul

Rendhagyó beszélgetés során jelentette be Stine Oftedal 2024 januárjában,hogy nyártól szünetelteti pályafutását. A klubunk által készített és a Sport TV által fogatott beszélgetés rekordnézettséget jelentett, mutatva azt, hogy milyen sokan voltak kíváncsiak a világklasszisra. A részleteket kedvelők számára jó hírünk van, hiszen a vágatlan anyag mostantól megtekinthető Youtube csatornánkon.

Duijndam is gólt lőtt – győzelem az MTK otthonában
Duijndam is gólt lőtt – győzelem az MTK otthonában

2024. február 22-én Veronica Kristiansen 100. magyar bajnoki mérkőzésén sima győzelmet aratott a Győri Audi ETO KC az MTK Budapest otthonában. A K&H női kézilabda liga 16. fordulójának 18 órakor kezdődő mérkőzésén Rinka Duijndam megszerezte első gólját győri játékosként, valamint kapuba talált Farkas Eszter is, így ők is hozzájárultak a félidei négygólos vezetéshez. A második játékrészben stabil ötgólos zöld-fehér előny állt fenn, amelyet a végeredmény is tükröz.

Rövidebb kihagyás vár Ryu Eun Hee-re
Rövidebb kihagyás vár Ryu Eun Hee-re

Ryu Eun Hee a 2024. február 14-i Mosonmagyaróvár elleni bajnoki találkozón egy ütközést követően segítséggel hagyta el a pályát. A Győri Audi ETO KC játékosa MRI-vizsgálaton esett át.

Csapatkapitányi BL-értékelő - VIDEÓ
Csapatkapitányi BL-értékelő - VIDEÓ

A Győri Audi ETO KC csapatkapitánya, Kari Brattset Dale értékeli az EHF női Bajnokok Ligája 2023/24-es idényének csoportkörét. Az ETO a 14 forduló során 11 győzelmmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel csoportelsőként jutott a BL-negyeddöntőbe. Kari Brattset Dale most videós formában eleveníti fel a lejátszott mérkőzéseket.

Az MTK-hoz látogatunk a 16. fordulóban
Az MTK-hoz látogatunk a 16. fordulóban

Az MTK Budapest otthonában folytatja a magyar bajnoki pontvadászatot a Győri Audi ETO KC csapata 2024. február 22-én. A K&H női kézilabda 16. fordulójának 18 órakor kezdődő mérkőzését megelőzően a várakozásokról Ulrik Kirkely vezetőedző és Yvette Broch nyilatkozott. A találkozót az M4Sport kézilabdás YouTube-csatornája közvetíti élőben.

BL-csoportkör a számok nyelvén
BL-csoportkör a számok nyelvén

2024. február 17-én véget ért az EHF női Bajnokok Ligája csoportköre, amelyet a Győri Audi ETO KC csapata csoportelsőként zárt az „A” jelű nyolcasban. Az ETO 11 győzelemmel, 1 döntetlennel, valamint 2 vereséggel a női mezőny legjobbjának bizonyult 14 fordulót követően, amely egyben azt is jelenti, hogy a megszerzett 23 ponttal a legtöbb egységet gyűjtő alakulatként szerepelt szeptembertől februárig.

Osztálykirándulásra fel – különleges lehetőség diákoknak
Osztálykirándulásra fel – különleges lehetőség diákoknak

A Győri Audi ETO KC a Mobilis Interaktív Élményközponttal együttműködve kedvezményes lehetőséggel szeretné megszólítani az általános és középiskolai közösségeket. Gyertek Ti is, szurkoljatok velünk a csapatnak! Szeretettel várjuk az osztályok jelentkezését!

Döntetlennel zárult a BL-csoportkör
Döntetlennel zárult a BL-csoportkör

Döntetlennel zárult a Győri Audi ETO KC számára az EHF női Bajnokok Ligája csoportköre. A 14. forduló 18 órakor kezdődő mérkőzésén Ulrik Kirkely együttese szoros első félidőt követően a második játékrészben már ötgólos előnyben kézilabdázott, de a Brest Bretagne mégis visszakapaszkodott. A 2024. február 17-i összecsapás alkalmával két ETO-játékos is jubilált, Estelle Nze Minko 800., míg Emilie Hovden 100. győri mezben lőtt góljával iratkozott fel a kerek számot elérők közé.

Lapozható műsorfüzet - EHF Bajnokok Ligája csoportkör 14. forduló
Lapozható műsorfüzet - EHF Bajnokok Ligája csoportkör 14. forduló

Az alábbi linken található az EHF Bajnokok Ligája 2023/24-es szezon csoportköri 14. fordulójának műsorfüzete.

„A győzelem rengeteg erőt adna” – Estelle Nze Minko
„A győzelem rengeteg erőt adna” – Estelle Nze Minko

Az EHF női Bajnokok Ligája csoportkörének 14. fordulóját megelőzően a Győri Audi ETO KC vezetőedzője Ulrik Kirkely nehéz meccsre számít, míg Estelle Nze Minko elmondta, le szeretnék győzni a Brest Bretagne csapatát 2024. február 17-én. A mérkőzést szombaton 18 órától a Sport1TV élőben közvetíti.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!