GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Klubrekorddal zárult az ősz
Klubrekorddal zárult az ősz

16 tétmérkőzést játszott a szezon kezdete óta a Győri Audi ETO KC csapata, és mindegyiket meg is nyerte. A Bajnokok Ligája csoportkörében pedig új klubrekordot állítottak fel a lányok, ennyi gólt még sosem lőtt a csapat, mint az őszi hat nemzetközi mérkőzésen. A klubfeladatok után a keret nagyobb részére most a nemzeti válogatottakban várnak feladatok, míg a Győrben maradók sem unatkoznak majd.

Igazi szurkolói ereklye-gyűjtő vagy? Akkor ez a poszt neked szól!
Igazi szurkolói ereklye-gyűjtő vagy? Akkor ez a poszt neked szól!

Ha gyűjtöd az ETO relikviákat, akkor most kedvezményesen, 16 990 Ft-ért vásárolhatod meg az ötszörös Bajnokok Ligája győztes Győri Audi ETO KC 2017/18-as és 2018/19-es hivatalos játékosmezét.
Az advent időszakban meghosszabbított nyitvatartással vár a Baross úti Látogatóközpont: hétfő–szombat: 9-18 óráig, vasárnap: 9-14 óráig, illetve akciós termékeinket megtalálod a webshopban is.
Az ár a két mez együttes megvásárlása esetén érvényes. Az akció a méret és a készlet erejéig tart.

"A támadójátékunk végig jól működött!"-összefoglaló

A DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában a Győri Audi ETO KC a biztos továbbjutás tudatában fogadta a cseh, DHK Banik Most együttesét. A találkozót a vendégek kezdték jobban, de a mieink gyorsan rendezték a sorokat és a szünetre már négy gólos előnnyel mehettek. Az előnyt a második játékrészben főként a remek támadójátékunknak köszönhetően még növelni is sikerült, így végül magabiztos, 35-29-es győzelemmel fejeztük be az őszi Bajnokok Ligája szezont. 

KÖSZÖNJÜK – hamarosan sok gyermekhez megérkezik az ETO-Mikulás
KÖSZÖNJÜK – hamarosan sok gyermekhez megérkezik az ETO-Mikulás

A „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk legutóbbi állomásán, a Baník Most elleni bajnokok ligája mérkőzés alkalmával több száz, értékes édességet, kozmetikumot tartalmazó mikuláscsomag gyűlt össze felhívásunkra, melyeket győri, Győr környéki nehéz sorsú gyermekek részére juttatunk el. Játékosaink hozzájárulása mellett a mérkőzésre kilátogató partnereink, szurkolóink aktivitása várakozáson felüli volt, igazi ETO-családként nagyon sokan ismét megmozdultunk egy jó ügy érdekében - KÖSZÖNJÜK!

Hatgólos győzelemmel búcsúztattuk a hazai pályát
Hatgólos győzelemmel búcsúztattuk a hazai pályát

A DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában a Győri Audi ETO KC utolsó hazai mérkőzésére készült a cseh DHK Banik Most ellen. A találkozót a vendégek kezdték jobban, egy ideig vezettek is, majd a mieink magukhoz ragadták a vezetést és a félidőben négy gólos előnnyel vonulhattak pihenőre. A második játékrészben ezt még kettővel sikerült megtoldani a Danyi Gábor vezette zöld mezes lányoknak, ezzel hibátlanul zárva a csoportkört. Végeredmény: 35-29

Győzelemmel búcsúztatnánk a hazai pályát vasárnap
Győzelemmel búcsúztatnánk a hazai pályát vasárnap

A DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában csapatunk a cseh DHK Baník Most együttesét fogadja vasárnap az Audi Aréna Győrben. Az előző fordulóban az IK Savehof vendégeként sikerült elhozni a két pontot, itt azonban nem akar megállni a Danyi Gábor vezette Győri Audi ETO KC, amely tovább folytatná remek sorozatát szurkolótábora előtt. A mérkőzés 2019. november 17-én (vasárnap) 17:00-kor veszi kezdetét az Audi Aréna Győrben. A találkozót a Sport TV élőben közvetíti!
Ne feledjék jótékonysági akciósorozatunkat sem, melynek keretében ezúttal mikuláscsomagokat gyűjtünk!

Boldog születésnapot kívánunk, Katja!
Boldog születésnapot kívánunk, Katja!

A Győri Audi ETO KC jobbátlövője, Katarina Bulatovic november 15-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Gyere el Te is a kiválasztó foglalkozásunkra, és mutasd meg, mit tudsz!
Gyere el Te is a kiválasztó foglalkozásunkra, és mutasd meg, mit tudsz!

Klubunk, a Győri Audi ETO KC 2019. december 6-án (pénteken) 11 órakor rendezi kiválasztó napját, melyre a 2006-2007-es születésű kis kézilabdás lányok jelentkezését várjuk, akik szeretnének utánpótlás bázisunkon kézilabdázni.

„Aki nem halad, az lemarad” – szakmai továbbképzésen vettek részt utánpótlásedzőink
„Aki nem halad, az lemarad” – szakmai továbbképzésen vettek részt utánpótlásedzőink

Klubunk útjára indította szakmai továbbképzési sorozatát, melynek első állomásán dr. Bartha Csaba – aki klubelnöksége mellett a Testnevelési Egyetem tanszékvezetője, egyetemi docense – elméleti ismeretekkel igyekezett felvértezni utánpótlásedzőinket, míg Holanek Zoltán, felnőtt csapatunk és a magyar női kézilabda válogatott erőnléti edzője lebilincselő gyakorlati bemutatóban részesítette a kollégákat.

Zárjuk jó cselekedettel az évet – segíts Te is mikuláscsomaggal!
Zárjuk jó cselekedettel az évet – segíts Te is mikuláscsomaggal!

„Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk évzáró állomásaként az idei esztendő utolsó hazai rendezésű mérkőzésén mikuláscsomag-gyűjtéssel szeretnénk hozzájárulni a rászoruló és beteg gyermekek ünnepi készülődéséhez. Kérünk minden szurkolót és érdeklődőt, aki kilátogat a BL-csoportkör utolsó fordulójára, hogy gondoljon a nélkülöző gyermekekre és helyezzen el mikuláscsomagot november 17-én (vasárnap) az Audi Aréna Győr bejáratainál található gyűjtőpontokon.
Csaljunk mosolyt együtt az arcokra!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.WoltPadthai Wokbar
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!