GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

„A férjem ki nem hagyna egyetlen meccset sem” – megkezdődött a bérletértékesítés
„A férjem ki nem hagyna egyetlen meccset sem” – megkezdődött a bérletértékesítés

2019. augusztus 5-én, hétfőn délelőtt 9 órakor kezdetét vette a győri Látogatóközpontban a 2019/20-as szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítése.

Jegyértékesítés a Siófok elleni bajnoki nyitányra – VÁLTOZÁS!
Jegyértékesítés a Siófok elleni bajnoki nyitányra – VÁLTOZÁS!

A szurkolóink részéről az első hazai bajnoki mérkőzésünkkel kapcsolatban tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel kibővítettük a jegyvásárlás lehetőségét. A Siófok elleni hazai megmérettetés napján, 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) már reggel 8 órától ONLINE (www.jegymester.hu), míg SZEMÉLYESEN a találkozó előtt három (!!) órával, 13.30-as kezdettel az Audi Aréna Győr főpénztárában válthatják meg belépőiket a bajnoki nyitányra.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

„Örülök, hogy elindult a szezon!”
„Örülök, hogy elindult a szezon!”

A 2019/2020-as kézilabdás szezon felkészülési időszaka egy újabb állomásához érkezett, a kemény edzések és felmérések után már az első edzőmérkőzést is maguk mögött tudhatják a Győri Audi ETO KC játékosai. Augusztus 2-án (pénteken) az MTK Budapest együttesét fogadták hazai pályájukon a zöld mezes győri lányok és a remek hangulatú találkozón magabiztos, 22 gólos győzelmet arattak a vendég fővárosiak felett.

Gólzáporos győzelem az MTK ellen
Gólzáporos győzelem az MTK ellen

A „hosszú” nyári pihenőt követően lelkes zöld-fehér szurkolóink már alig várták, hogy ismét a pályán láthassák kedvenceiket, melyre a szezon első felkészülési mérkőzésén, az MTK együttese ellen került sor. A gólzáporos találkozón mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez, Estelle Nze Minko a maga 9 találatával a mezőny legeredményesebb játékosa lett. Remek akciók sorozatát láthatták, akik ellátogattak a helyszínre vagy követték élő adásunkat hivatalos YouTube csatornánkon – szép munka volt lányok!
Végeredmény: 47-25

Felkészülési mérkőzéssel zárjuk a hetet
Felkészülési mérkőzéssel zárjuk a hetet

A 2019/2020-as szezon felkészülési időszaka már javában zajlik – zöld-fehér mezes együttesünk túl is van egy belföldi edzőtáboron és jó néhány kemény edzésen, azonban mielőtt tovább állnának és Horvátország felé vennék az irányt, az MTK együttesét fogadják hazai pályájukon. A fővárosiak elleni edzőmérkőzés 2019. augusztus 2-án (pénteken) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.
A belépés DÍJTALAN!
A találkozó online élőben nyomon követhető klubunk hivatalos YouTube csatornáján.  

Kezdődik az ifjúsági Európa-bajnokság
Kezdődik az ifjúsági Európa-bajnokság

2019. augusztus 1-11. között Szlovéniában, Celjében kerül megrendezésre a női U17-es Európa-bajnokság, melynek a mai, első játéknapján a magyar korosztályos tehetségek Szlovákia együttese ellen bizonyíthatnak. Klubunk kötelékéből, a már a felnőtt keret tagjai között is számon tartott Farkas Johanna és Kürthi Laura tagja a válogatottnak, míg videoelemzőként Kun Attila segíti a csapat sikeres szereplését.
Hajrá magyarok!

Nyitott kapus edzést tartottunk
Nyitott kapus edzést tartottunk

Egy hónappal a 2019/2020-as szezon hivatalos rajtja előtt az első, mindenki számára nyilvános eseményünkre vártuk szurkolóinkat és az érdeklődőket az Audi Aréna Győrbe. A helyszínre látogatók viszont láthatták régi kedvenceiket és megismerkedhettek a keret új tagjaival is. A bemelegítést követően először a focilabdát bűvölték a zöld mezes lányok, majd pedig a kézilabdás gyakorlatok kerültek főszerepbe mindenki nagy örömére, hiszen a „hosszú” nyári szünetet nehezen viselték már a klubunk iránt elkötelezett kézilabdabarátok.

Hivatalos a bajnoki menetrend – Szeptember 1-jén hazai pályán kezdünk!
Hivatalos a bajnoki menetrend – Szeptember 1-jén hazai pályán kezdünk!

A felkészülési időszak várva várt kezdetét követően felgyorsulnak az események, egy hónap múlva már tétmérkőzésen lépnek pályára zöld-fehér mezes kedvenceink. A bajnoki menetrend első állomására hazai pályán, az Audi Aréna Győrben a Siófok KTC KFT együttese ellen szeptember 1-jén (vasárnap) kerül sor.
Néhány mérkőzés időpontja továbbra is egyeztetés alatt van, addig is szemezgessenek a meglévőkből!
Jegyértékesítéssel kapcsolatos információk JEGYINFÓ felületünkön!

Köszönjük, hogy velünk tartottak!
Köszönjük, hogy velünk tartottak!

A 2019/2020-as szezonra kialakított játékoskeretünk július 30-án a média és minden érdeklődő számára nyitott kapus edzés keretén belül mutatkozott be a nagyközönségnek az Audi Aréna Győrben. Az immár hagyományosnak számító szezonkezdő eseményt nagy érdeklődés övezte a „hosszú” nyári szünetet követően, rengeteg szurkoló és érdeklődő látogatott el a helyszínre, hogy találkozzon régi és új kedvenceivel.

Estelle Nze Minko még magasabbra törne
Estelle Nze Minko még magasabbra törne

Mi a következő lépés, ha nemrégiben megnyerted az Európa-bajnokságot a válogatottaddal és az EHF-kupát a klubcsapatoddal? Estelle Nze Minko egyszerű választ adott erre a kérdésre – még magasabbra törni.  

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!