GYŐRI AUDI ETO KC
13 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Görbicz és Grimbsö a TOP-on!
Görbicz és Grimbsö a TOP-on!

A Győri Audi ETO KC együttese szombaton teltház előtt, fantasztikus hangulatú mérkőzésen harcolta ki a WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutást! A kemény küzdelem bővelkedett emlékezetes pillanatokban és remek megoldásokban, az EHF TV stábja szemezgetett is ezekből…

Igazi csapatként harcoltunk – összefoglaló
Igazi csapatként harcoltunk – összefoglaló

A zöld-fehérek hazai pályán hatgólos előnnyel vághattak neki a Buducnost Podgorica elleni BL-negyeddöntő visszavágó mérkőzésének – izgalmaknak nem volt híján a találkozó, azonban a győri lányok az utolsó pillanatokig kitartóan harcoltak és bebizonyították, hogy igenis ott a helyük a legjobb négyben! Hamarosan folytatás a WOMEN’S EHF FINAL4-ban!

Irány a WOMEN’S EHF FINAL4!
Irány a WOMEN’S EHF FINAL4!

Rendkívül szoros és izgalmakkal teli találkozónak lehettek szemtanúi mindazok a nézők és szurkolók – akár a helyszínen szép számban (5237 fő) megjelenő, akár a TV képernyők előtt az események alakulását követő érdeklődők, akik szombat esti programjuknak a Győri Audi ETO KC-Buducnost Podgorica BL-negyeddöntő visszavágóját választották, s milyen jól is tették! A fordulatokban bővelkedő mérkőzésen végül a zöld-fehér hazaiak örülhettek az összesítettben nyolcgólos győzelemnek, mindez azt is jelenti, hogy meg sem állnak a versenysorozat csúcseseményéig, a WOMEN’S EHF FINAL4-ig! Találkozzunk május 12-13-án a Papp László Budapest Sportarénában!
Végeredmény: 30-28

Egy lépésre a FINAL4-tól!
Egy lépésre a FINAL4-tól!

A Győri Audi ETO KC együttese hatgólos előnnyel vág neki a BL-negyeddöntő visszavágó mérkőzésének szombaton, a montenegrói Buducnost Podgorica csapata ellen. A zöld-fehérek elszántan készülnek a 2018. április 14-én (szombaton) 19 órakor hazai pályán megrendezésre kerülő találkozóra, melynek tétje nem kevesebb, mint a részvétel kiharcolása a nemzetközi versenysorozat csúcseseményén, a májusi WOMEN’S EHF FINAL4-on! Élő közvetítés a Sport1-en!

Stine Oftedal a Harmadik félidőben
Stine Oftedal a Harmadik félidőben

A Győri Audi ETO KC játékosa, Stine Oftedal ma (2018. április 9-én) este a Sport1 „Harmadik félidő” című műsorának vendége lesz. Kövessék 20 órától élőben a televíziós közvetítést!

Kiss és Amorim a forduló legjobbjai között
Kiss és Amorim a forduló legjobbjai között

A zöld-fehérek a BL-negyeddöntő első fordulójában a montenegrói Buducnost Podgorica otthonában hatgólos győzelmet arattak, így egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy résztvevői lehessenek a versenysorozat csúcseseményének, a WOMEN’S EHF FINAL4-nak. Igazi csapatmunka eredménye a hétvégi siker, azonban a győri lányok egyéniben is remekeltek – Kiss Éva és Eduarda Amorim a forduló legjobbjai közé kerültek! Gratulálunk!

Igazi csapatmunka! – hatgólos győzelem a negyeddöntő első felvonásában
Igazi csapatmunka! – hatgólos győzelem a negyeddöntő első felvonásában

Fontos állomáshoz érkezett az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája versenysorozat, ugyanis április első két hétvégéjén a legjobb nyolc csapat a szezon csúcseseményén való részvételért, a WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutásért küzd! A győriek a Buducnost Podgorica együttesét kapták ellenfelüknek a negyeddöntőben, s Görbiczéknek elsőként idegenben kellett bizonyítaniuk. Kapusaink parádés hárításai nagyban segítették a  játékot, s a háromgólos félidei előnyt végül hatra növelték a győri lányok és fontos győzelemmel térhettek haza.
Végeredmény: 20-26

Nycke Groot nem lép pályára a Buducnost Podgorica ellen
Nycke Groot nem lép pályára a Buducnost Podgorica ellen

A zöld-fehérek holland irányítója a csütörtöki edzésen cselezés során egy rossz mozdulatot követően hirtelen fájdalmat érzett combjában. Az elvégzett orvosi vizsgálatok combizomsérülést állapítottak meg, a játékosra néhány hét kihagyás vár - így a Buducnost Podgorica elleni BL-negyeddöntős idegenbeli mérkőzésre sem tartott társaival.

Folytatódik a BL-menetelés
Folytatódik a BL-menetelés

A BL-csoportkör győzteseként továbbjutó Győri Audi ETO KC a montenegrói Buducnost Podgoricával találkozik a nemzetközi élvonal legjobb nyolc csapata között. A zöld-fehérek idegenben kezdik meg a versenysorozat oda-visszavágós szakaszát, 2018. április 7-én (szombaton) 19 órakor lépnek pályára a Morača-ban. A mérkőzés alakulását a Sport1-en élőben nyomon követhetik!

Betekintés utánpótlás edzőnk munkásságába
Betekintés utánpótlás edzőnk munkásságába

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) „Velünk kerek a világ! Tanuld a kézilabdát!” című kezdeményezésének köszönhetően minden hónapban olyan utánpótlás csapatokat ismerhetnek meg közelebbről az érdeklődők, ahol a nevelőmunka, a szakmaiság és a hozzáállás inspirációt adhat mások számára is. A program 2018 márciusában indult, melynek kapcsán máris bepillantást nyerhetünk Horváth János, a Győri Audi ETO KC utánpótlás bázisán tevékenykedő tréner munkájába.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasAuchanOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.Lanzarote TurismoRother Metal Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECSzentkirályiTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLaguna
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!