GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Együtt képesek vagyunk rá!
Együtt képesek vagyunk rá!

Egészen az utolsó pillanatig kiélezett párharc, versenyfutás a gólokért – nem is jellemezhetnénk találóbban a K&H női kézilabda liga záró fordulóját, mely pontot tesz a bajnoki cím sorsának végére. A Győri Audi ETO KC együttese a Békéscsabát fogadja 2018. május 23-án (szerdán) 18 órától az Audi Aréna Győrben, mely szurkolói szezonzáró eseménnyel egybekötött párharcot hoz – várunk minden érdeklődőt a helyszínen!
A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

A Győri Audi ETO KC mindenben támogatja kapusát
A Győri Audi ETO KC mindenben támogatja kapusát

A Győri Audi ETO KC norvég hálóőre, Kari Aalvik Grimsbö úgy döntött, hogy egy ideig szünetelteti részvételét a norvég női kézilabda válogatott összetartásain, mérkőzésein. Klubunk mindenben támogatja rutinos játékosát.

„Akarjuk ezt a bajnoki címet” – összefoglaló
„Akarjuk ezt a bajnoki címet” – összefoglaló

A magyar bajnoki címért zajló versenyfutás már csak néhány napig tart és lehull a lepel a győztes kilétéről … A nehézségek, sérülések és a szezon végére már szinte állandosuló fájdalmak azonban egy pillanatig sem parancsolnak állj!-t a győri lányoknak, akik nem ismernek lehetetlent!

Gólzáporos mérkőzésen, 14 góllal nyertünk
Gólzáporos mérkőzésen, 14 góllal nyertünk

A 2017/2018-as szezonban utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzésükre utaztak a győri lányok a Budaörs otthonába. Gólgazdag első félidőt követően a játék képe mit sem változott, a nagy iramú találkozó végül a vendégek tizennégy gólos győzelmével végződött.
Végeredmény: 33-47

Megtelt a vendégszektor Budaörsön!
Megtelt a vendégszektor Budaörsön!

A Budaörs weboldalának tájékoztatása alapján, a mai napon 17.15-kor megrendezésre kerülő Budaörs Handball – Győri Audi ETO KC K&H liga mérkőzésre minden belépő elkelt a vendégszektorba, így a szervezett szurkolói csoport tagjain és a félretetetett jegyek tulajdonosain kívül nincs lehetőség a helyszínen jegyvásárlásra.
Aki lemaradt volna, ne csüggedjen, az M4 Sport és az m4.sport.hu élőben közvetíti a találkozót!

Budaörsre utazunk pontokért és gólokért
Budaörsre utazunk pontokért és gólokért

A szezon végéhez közeledve az energiaraktárak már lassan kifogyóban vannak, azonban a negyedik BL-cím megszerzése hatalmas plusz motivációt adott a Győri Audi ETO KC játékosainak, hogy a magyar bajnokságból hátralévő két fordulóban kihozzák magukból a maximumot és teljesítsék kitűzött céljukat, megvédjék bajnoki címüket. A zöld-fehérek a K&H női kézilabda liga utolsó előtti fordulójában, 2018. május 20-án (vasárnap) 17.15-kor Budaörsön lépnek pályára – kövessék élőben az eseményeket az M4 Sporton!

Szivacstorna záró fordulón jártunk
Szivacstorna záró fordulón jártunk

2018. május 17-én (csütörtökön) a 2017/2018-as tanév utolsó szivacstornájára került sor a győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A jó hangulatú, izgalmas mérkőzések 17 csapat részvételével zajlottak le, az élen végül a tatabányai együttes végzett a Gárdonyi csapata előtt. Gratulálunk!

Kiss Éva a Reggeli Start-ban
Kiss Éva a Reggeli Start-ban

A Győri Audi ETO KC hálóőre a DIGI Sport – Reggeli Start c. műsorának vendégeként a WOMEN’S EHF FINAL4 hétvégéjéről, a döntő utolsó pillanataiban bemutatott bravúros hárításáról és a fantasztikus csapategységről mesélt.

Zárjuk együtt a szezont!
Zárjuk együtt a szezont!

A 2017/2018-as magyar bajnoki szezon vége gyors léptekkel közeledik, izgalmakat azonban még bőven tartogat a hátralévő két mérkőzés… A bajnoki cím sorsa egészen az utolsó forduló végéig nyitott kérdés marad, a tabella élén szereplő két csapat, a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria együttese között dől majd el a versenysorozatban szerzett össz-gólkülönbségnek köszönhetően. A Rába-parti együttes május 23-án szezonzáró szurkolói ankétra és közös szurkolásra invitálja a klub szimpatizánsait a Békéscsaba elleni hazai mérkőzésre – együtt képesek vagyunk a címvédésre, töltsük meg az arénát!

Aggodalomra semmi ok
Aggodalomra semmi ok

A Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Ambros Martín a szezon végéhez közeledve mondhatni „játékosai sorsára jutott”, rövid kényszerpihenőt kénytelen kivenni térdműtétjét követően. Szurkolóink aggodalmaira válaszul elmondhatjuk, az operáció jól sikerült, ha minden a terv szerint alakul a tréner pénteken már ismét a csapat edzését vezényelheti le, valamint vasárnap a Budaörs elleni magyar bajnoki találkozón is a kispadról irányíthatja játékosait.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLaguna
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!