GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Újabb beavatkozás vár Nora Mörkre
Újabb beavatkozás vár Nora Mörkre

Az átlövő műtött térdében fájdalmat érzett, ezért újabb operációra kerül sor.

Világklasszis játékosunk újabb két évig zöld-fehérben
Világklasszis játékosunk újabb két évig zöld-fehérben

Épp, hogy kezdetét vette a 2018/19-es kézilabdás szezon, a Győri Audi ETO KC vezetősége már a jövőbeni hosszú távú célokat is szem előtt tartva megkezdte a tárgyalásokat az évad végén lejáró szerződéssel rendelkező játékosaival. Elsőként egyik rutinos alapemberével, a zöld-fehér együttest immár egy évtizede erősítő brazil átlövővel, Eduarda Amorimmal egyezett meg a klub, s írták alá az újabb két évre szóló kontraktust.

A java még csak ezután jön!
A java még csak ezután jön!

Nincs már sok hátra és ismét útjára indul az európai kézilabdázás top versenysorozata – másfél hét múlva ugyanis megkezdődnek a Bajnokok Ligája csoportkörének összecsapásai! Csapatunk 2018. október 6-án (szombaton) 19.30-kor elsőként a már jól ismert szlovén együttest, az RK Krim Mercator Ljubljana csapatát fogadja hazai pályán, az Audi Aréna Győrben. Zöld-fehér mezes lányainknak szükségük van minden szurkoló helyszíni buzdítására, töltsük hát meg az arénát és biztassuk őket minél hangosabban! A mérkőzésre személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a jegymester.hu felületén válthatják meg belépőiket!

Válogatott edzőtábor újonccal a fedélzeten
Válogatott edzőtábor újonccal a fedélzeten

2018. szeptember 23-30. között a felnőtt női A és B válogatott mellett a világbajnok juniorok alakulata is birtokba veszik az Audi Aréna Győr edzőpályáit. Az elsőszámú keretből már jól ismert, tapasztalt játékosok nevei mellett egyesületünk fiatal tehetsége, Fodor Csenge is bizonyítási lehetőséget kapott a felnőttek között, melyre az idei szezonban ezidáig nyújtott teljesítménye alapján kétségtelenül rá is szolgált.

Boldog születésnapot kívánunk, Stine Oftedal!
Boldog születésnapot kívánunk, Stine Oftedal!

A Győri Audi ETO KC irányítója, Stine Oftedal szeptember 25-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

„Türelmesnek kellett lennünk” – összefoglaló
„Türelmesnek kellett lennünk” – összefoglaló

A K&H női kézilabda liga 4. fordulójában Dunaújvárosba látogatott Danyi Gábor együttese, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően komoly ellenféllel találták szembe magukat, a szoros küzdelem végén azonban négygólos győzelmüknek köszönhetően újabb bajnoki pontokkal gazdagodva térhettek haza zöld-fehér mezes lányaink.

Boldog születésnapot kívánunk, Duda!
Boldog születésnapot kívánunk, Duda!

A Győri Audi ETO KC átlövője, Eduarda Amorim szeptember 23-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Győzelemmel távoztunk Dunaújvárosból
Győzelemmel távoztunk Dunaújvárosból

Zöld-fehér együttesünk 2018 szeptemberének utolsó magyar bajnoki fordulójában a Dunaújvárosi KKA otthonába utazott. A két csapat találkozója az elmúlt évek tapasztalataiból merítve előzetesen is igazi nagy csatát ígér, melyre ezúttal sem cáfoltak rá – a nagy küzdelemből végül Danyi Gábor együttese került ki győztesen.
Végeredmény: 24-28

Dunaújvárosba utazunk szombaton
Dunaújvárosba utazunk szombaton

A győri lányok mérkőzésmenetrendjének következő állomása bizonyára nem lesz izgalmak híján, Dunaújvárosban ugyanis mindig nagy küzdelem vár a mieinkre. A találkozó 2018. szeptember 22-én (szombaton) 18 órakor veszi kezdetét – kövessék nyomon az eseményeket, a mérkőzést hivatalos YouTube csatornánkon online élőben közvetítjük!

„Elégedettek lehetünk” – összefoglaló
„Elégedettek lehetünk” – összefoglaló

Közel 3300 néző előtt lépett pályára zöld-fehér együttesünk a K&H női kézilabda liga 3. fordulójában a DVSC SCHAEFFLER csapata ellen. A remek győri kezdés hamar megadta a mérkőzés alaphangját, mely Kiss Éva remek kapusteljesítményével és a csapat egyre javuló játékával párosult, s győzelmet hozott Danyi Gábor tanítványainak.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó Győr
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!