GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

A héten még tart a bérletvásárlás
A héten még tart a bérletvásárlás

Mától, azaz augusztus 23-től kezdődően még  a héten van lehetőség bérlet vásárlásra a 2021/2022-es szezonra. Azon szurkolók, akik szeretnének szezonbelépőt vásárolni, személyesen a Látogatóközpontban vagy online a jegymester.hu oldalon szerezhetik be bérleteiket. A bérletvásárlás augusztus 29-ig tart.

Hasznos edzőmérkőzés a DAC ellen
Hasznos edzőmérkőzés a DAC ellen

A 2021/2022-es szezon első edzőmérkőzésén csapatunk a HC DAC együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Az első játékrész végi hatgólos előny (21-15) után végül magabiztos, 16 gólos győzelmet aratott együttesünk.

Boldog születésnapot kívánunk, Laura Glauser!
Boldog születésnapot kívánunk, Laura Glauser!

Laura Glauser augusztus 20-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

"Azért jöttem, hogy mindent beleadjak és győzzünk!" -videó Crina Pinteával

Hat új játékossal a keretben készül a 2021/2022-es szezonra a Győri Audi ETO KC csapata.

Kezdődnek az edzőmérkőzések, szombaton a DAC érkezik Győrbe
Kezdődnek az edzőmérkőzések, szombaton a DAC érkezik Győrbe

2021. augusztus 21-én, szombaton 11 órakor játssza egyetlen hazai edzőmérkőzését csapatunk a felkészülés során a Dunaszerdahely együttesével az Audi Aréna Győrben. A találkozó díjmentesen megtekinthető, illetve a Sport 1 jóvoltából élő közvetítés is lesz.

Kitüntették Görbicz Anitát
Kitüntették Görbicz Anitát

Klubunk világklasszisa, jelenlegi sportigazgatója, Görbicz Anita a Győr-Moson-Sopron Megye Díszpolgára Kék Szalag Kitüntető Címet vehetett át Németh Zoltántól, a megyei közgyűlés elnökétől. 

Gyász - Elhunyt Dittrich Ilona
Gyász - Elhunyt Dittrich Ilona

Gyászol az ETO Család, hiszen életének 89. évében elhunyt Germann Ferencné Dittrich Ilona az ETO 1957-es bajnok csapatának tagja.

Európa csúcsán az ifjúsági válogatott
Európa csúcsán az ifjúsági válogatott

Hibátlan mérleggel, a döntőben Németországot hat góllal legyőzve megnyerte a montenegrói U17-es Európa bajnokságot a magyar női ifjúsági kézilabda válogatott. A torna legértékesebb játékosának Farkas Júliát, a Győri Audi ETO KC játékosát választották meg.

Indul a bérletértékesítés új vásárlóknak
Indul a bérletértékesítés új vásárlóknak

2021. augusztus 16-án elindul a bérletértékesítés új bérletvásárlóink számára is. A mai naptól azok is megválthatják az egész szezonra szóló bérletüket a Látogatóközpontban vagy online a www.jegymester.hu oldalon, akik az előző idényben nem rendelkeztek szezonbelépővel.

Akadémia 4: Irány az edzőtábor! 
Akadémia 4: Irány az edzőtábor! 

Akadémiai csapataink is teljes erőbedobással készülnek a 2021/2022-es szezonra. A tréningek már hetekkel ezelőtt elkezdődtek. 

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!