GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

„Soha nem adom fel!” – főszerepben Amanda Kurtovic
„Soha nem adom fel!” – főszerepben Amanda Kurtovic

25 éves korára sportágában már olimpiai-, kétszeres világ- és egyszeres Európa-bajnoknak mondhatta magát, klubsikereit tekintve pedig egyszeres BL-győztesnek. Nem elégszik meg azonban a felsorolt sikerek palettájával, jelenleg is keményen dolgozik, hogy térdsérülését követő sikeres rehabilitációjából még erősebben térjen vissza és immár zöld-fehér klubszínekben kamatoztathassa tudását. Régi álma vált valóra azzal, hogy magára öltheti a Győri Audi ETO KC mezét, s bízik benne, hogy a világhírű zöld-fehér szurkolótábor bizalmába férkőzhet.
Ismerjék meg Amanda Kurtovicot!

„Mindent meg fogok tenni a csapatért, bízzatok bennem!” – bemutatkozik Beatrice Edwige
„Mindent meg fogok tenni a csapatért, bízzatok bennem!” – bemutatkozik Beatrice Edwige

Ki kellett lépnie a komfortzónájából azzal, hogy egy új, idegen országba helyezte át székhelyét, ám ki hibáztatná, ha a Győri Audi ETO KC hívó szavára tette mindezt?! A francia válogatott egyik tapasztalt alapembere, az olimpiai ezüstérmes, világbajnok és Európa-bajnok Beatrice Edwige hatalmas lendülettel és nagy lelkesedéssel érkezett Győrbe.
Az elmúlt szezonban előző csapatával átélt első DELO WOMEN’S EHF FINAL4-os élményét soha nem fogja elfelejteni, olyannyira, hogy immár zöld-fehér mezben szeretné újra testközelből megtapasztalni azt a fantasztikus hangulatot, amelyet a klubkézilabdázás csúcseseménye jelent.
Következzék Beatrice Edwige bemutatkozó interjúja!

Európa-bajnok a magyar női ifjúsági válogatott
Európa-bajnok a magyar női ifjúsági válogatott

A közelmúltbeli junior EB-siker példáját követve a magyar női U17-es válogatott is letette névjegyét a kontinens kézilabdás mezőnyében, a 2019. augusztus 1-11. között Szlovéniában megrendezésre kerülő korosztályos Európa-bajnokságon – veretlenül, száz százalékos mérleggel meneteltek állomásról állomásra, egészen a döntőig!
A fináléban Svédország sem tudta útjukat állni, klubunk kötelékéből Farkas Johanna és Kürthi Laura is oroszlánrészt vállalt a pályán a végső győzelemben, míg Kun Attila a szakmai munkában segédkezett.
Magyarország – Svédország: 28-24
GRATULÁLUNK!

Boldog születésnapot kívánunk, Estelle Nze-Minko!
Boldog születésnapot kívánunk, Estelle Nze-Minko!

Csapatunk irányítója, Estelle Nze-Minko augusztus 11-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és sportsikereket zöld-fehér mezben!

Fölényes győzelem a Koper ellen
Fölényes győzelem a Koper ellen

Az augusztus 4-11. között zajló horvátországi edzőtábor végéhez közeledve Danyi Gábor együttese megvívta a 2019/2020-as felkészülési időszak második barátságos mérkőzését is, ezúttal a szlovén RD Koper ellenfeleként. A zöld mezes győri lányok futós, fizikálisan megterhelő tréningeken vannak túl az elmúlt napok mérlegét tekintve, így a felkészülési mérkőzésen elsősorban a pozíciós játékok gyakorlása került főszerepbe.
A találkozó végül magabiztos, 35-10-es győri győzelemmel zárult.

Elődöntős a női ifjúsági válogatott
Elődöntős a női ifjúsági válogatott

A magyar női ifjúsági válogatott megállíthatatlan menetelést követően, hibátlan mérleggel jutott a szlovén rendezésű Európa-bajnokság elődöntőjébe. A folytatásban, augusztus 9-én (pénteken) Dánia korosztályos legjobbjaival mérik össze erejüket és harcolnak a döntőbe jutásért.
Mindent bele, csak így tovább, csajok!

VÁLTOZÁS – Korábban kezdődik a Siófok elleni szezonnyitó bajnoki
VÁLTOZÁS – Korábban kezdődik a Siófok elleni szezonnyitó bajnoki

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat és az érdeklődőket, hogy a K&H női kézilabda liga 1. fordulójában, 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) esedékes Győri Audi ETO KC – Siófok KTC KFT magyar bajnoki mérkőzés kezdési időpontja az M4 Sport televízió közvetítéséhez alkalmazkodva 16:30-kor veszi kezdetét. A m4sport.hu online élőben közvetíti a találkozót, míg az M4 Sport televíziós csatornán a második félidőt követhetik nyomon.
A kezdési időpont megváltozása miatt az Audi Aréna Győr főpénztárában zajló HELYSZÍNI jegyértékesítés is korábban veszi kezdetét, a kapunyitással egy időben, 13.30-kor!
A szezonnyitó találkozóra az ONLINE jegyértékesítés (www.jegymester.hu) változatlanul, már reggel 8 órakor elindul.
A változáshoz alkalmazkodva, a Siófok korosztályos együttesei elleni utánpótlás mérkőzések is megrendezésre kerülnek.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Elnöki jelentés Porecből
Elnöki jelentés Porecből

Épp, hogy kezdetét vette a 2019/2020-as felkészülési időszak, a Győri Audi ETO KC csapata már második edzőtáboránál jár, méghozzá ezúttal a horvát tengerparton. A Danyi Gábor vezette együttes nincs híján a napról napra zajló kőkemény fizikai edzéseknek, ám a lelkesedésre és hangulatra egy pillanatig sem lehet panasz – cikkünkben erről számolt be röviden klubelnökünk, a szintén Porecben tartózkodó dr. Bartha Csaba.

„Megtiszteltetés és nagy lehetőség, hogy itt lehetek” – Katarina Bulatovic-interjú
„Megtiszteltetés és nagy lehetőség, hogy itt lehetek” – Katarina Bulatovic-interjú

A londoni olimpia ezüstérmese, s ugyanazon évben válogatottjával a női kézilabdázás kontinensviadalának élén is végzett, négyszeres BL-győztes, valamint különböző nemzeti bajnokságokból is számos első hellyel rendelkezik. Korábban már láthattuk zöld-fehér mezben a 2013/14-es szezon során, amikor is 3/3-as mérleget produkáltak a győri lányok – a Magyar Kupa és a bajnoki cím megszerzése mellett az első FINAL4 lebonyolítású BL-versenysorozat végén felülhettek Európa trónjára kedvenceink.
Céljai mit sem változtak a 2019/2020-as szezont illetően, azonban mindenképp különleges érzés ismét magára ölteni a zöld-fehér mezt – erről mesél rövid bemutatkozó interjújában Katarina Bulatovic.

Csoportelsőként a középdöntőben
Csoportelsőként a középdöntőben

A magyar női ifjúsági A válogatott hibátlan mérleget produkált a szlovén rendezésű Európa-bajnokság csoportkörében, s maga mögé utasítva Szlovákia, Ausztria és Románia nemzeti együttesét csoportja éléről várja a középdöntő kihívásait. A folytatásban előbb kedden 19 órától Svédország, szerdán pedig Norvégia ellen harcolnak az elődöntőbe jutásért a magyar lányok, köztük két fiatal győri tehetséggel – Farkas Johannával és Kürthi Laurával, akik szép számban szolgáltatják a gólokat a válogatott megmérettetéseken.
Csak így tovább!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!