GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Visszatekintő – nyilatkozatok a BL-döntő után (1. rész)
Visszatekintő – nyilatkozatok a BL-döntő után (1. rész)

Nem lehet elégszer átélni a győzelem mámorát és visszaemlékezni a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 legszebb pillanataira, így hát rövid visszatekintő sorozatunknak köszönhetően alkalmat nyújtunk rá, hogy eddig nem látott interjúkkal ismét felidézhessük a kézilabdás csúcshétvége momentumait.

Miniszteri elismerést vehetett át Tóth Lászlóné
Miniszteri elismerést vehetett át Tóth Lászlóné

2019. május 13-án a Magyar Sport Napja alkalmából ünnepélyes díjátadóra került sor a Pesti Vigadóban, melynek keretében a Győri Audi ETO KC utánpótlás edzőjét, a Győri Műszaki Szakképzési Centrum Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája testnevelő tanárát, Tóth Lászlónét miniszteri elismerésben részesítették.
Gratulálunk!

„Nagyon boldog a csapat” – összefoglaló
„Nagyon boldog a csapat” – összefoglaló

Közel teltház előtt, könnyed játékkal aratott győzelmet utolsó hazai bajnokiján zöld-fehér mezes együttesünk az Audi Aréna Győrben. A mérkőzést követően játékosaink lelkes szurkolóiktól is elbúcsúztak, nem maradt tehát más hátra, mint a jól megérdemelt pihenés.
Köszönjük, hogy velünk tartottak – találkozzunk a 2019/2020-as szezonban is!

Győzelemmel búcsúztatjuk a szezont
Győzelemmel búcsúztatjuk a szezont

Kis híján 5000 lelkes szurkoló előtt zártuk a 2018/2019-es sikerszezont az Audi Aréna Győrben, a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki fordulón. Jó hangulatú, gólgazdag találkozó kerekedett a mérkőzésből, mely a papírforma szerint alakult, így a minden fronton begyűjtött aranyérmek és szép emlékek mellett a szezonzáró győzelem is meglett Danyi Gábor csapatának.
Végeredmény: 33-27

Szponzori évzáró – összefoglaló
Szponzori évzáró – összefoglaló

A győri Olimpiai Sportpark szolgált helyszínéül egyesületünk támogatói szezonzáró eseményének május 16-án – elevenítsük fel a tegnapi ünnepi ebéd legjobb pillanatait!

Szponzoraink körében már elbúcsúztattuk a sikerszezont
Szponzoraink körében már elbúcsúztattuk a sikerszezont

2019. május 16-án a győri Olimpiai Sportpark adott otthont egyesületünk hagyományos szponzori évadzárójának, melyen támogatóink körében közösen felelevenítettük a szezon legszebb pillanatait és sportsikereit, s természetesen a köszönetmondás és a búcsúzás sem maradt el.

A szezon utolsó mérkőzése vár ránk pénteken
A szezon utolsó mérkőzése vár ránk pénteken

Nagy örömökben, sikerekben és felejthetetlen pillanatokban bővelkedett a 2018/2019-es szezon, csapatunk minden fronton az élen végzett – Magyar Kupa-győztesként, magyar bajnokként és Bajnokok Ligája-győztesként zártunk. Danyi Gábor együttese a felsorolt címekhez méltóan szeretné búcsúztatni az idényt, melyre 2019. május 17-én (pénteken) 18 órától a Mosonmagyaróvár együttese elleni utolsó magyar bajnoki forduló alkalmával, az Audi Aréna Győrben kerül sor. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.
A találkozót követően szurkolói évadzáró eseményt tartunk – zárjuk együtt a szezont, tartsanak velünk!

Uraltuk a hétvége legszebb pillanatait
Uraltuk a hétvége legszebb pillanatait

Csapatunk, az immár ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC Danyi Gábor vezetésével újonnan sporttörténelmet írt – nem csak, hogy ismét megvédte címét a nemzetközi kupaporondon, hanem ezzel a sikerrel egymást követő három évben sikerült felülnie Európa trónjára, mely egyedülálló a négyes döntők történelmében.
Az EHF TV videós anyagai segítségével elevenítsük fel a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 legszebb momentumait!

Zárjuk együtt a rekordszezont!
Zárjuk együtt a rekordszezont!

Végéhez közeledik a 2018/2019-es rekordszezon. A Győri Audi ETO KC csapata már begyűjötte mindhárom lehetséges címet, de a Magyar Kupa és a Bajnokok Ligájával szemben a K&H Női Kézilabda Ligában még nem került sor az éremátadásra.  Klubunk 2019. május 17-én, pénteken szurkolói szezonzáróra és közös szurkolásra invitálja a klub szimpatizánsait a Mosonmagyaróvár elleni hazai mérkőzésre, ahol együtt lehet ünnepelni a veretlen szezon hőseit, valamint közösen elbúcsúzhatunk a távozó játékosoktól is.

Találkozzunk este az Arénában!
Találkozzunk este az Arénában!

A rossz időre való tekintettel a ma esti közös szurkolói ünneplés 18 órától az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.

Várunk minden zöld-fehér szurkolót, ünnepeljük meg a klub történetének ötödik BL-győzelmét!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System Számítástechnika
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!