GYŐRI AUDI ETO KC
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Bajnokok Ligája ellenfélmustra 2.
Bajnokok Ligája ellenfélmustra 2.

2022. július 1-én, pénteken az EHF kisorsolta a 2022/2023-as Bajnokok Ligája csoportjait. A Győri Audi ETO KC a következő szezonban a ’B’ jelű nyolcasban vág neki a küzdelmeknek. Sorozatunkban áttekintjük a csoportunkban szereplő ellenfeleket, következzen a csoport 7. helyére sorsolt török bajnok, Kastamonu Belediyesi GSK bemutatása.

Kézilabda tábor Győrszentivánon
Kézilabda tábor Győrszentivánon

A 2022. június 27. és július 1. között megrendezett VII. Győrszentiváni Kézilabda Táborban Győri Audi ETO KC utánpótlásműhelyében szereplő U8-10-es korosztályú gyerekek vettek részt. A kis kézilabda palánták nagyon élvezték a nyári kézilabdás tábort.

Bajnokok Ligája ellenfélmustra 1.
Bajnokok Ligája ellenfélmustra 1.

2022. július 1-én, pénteken az EHF kisorsolta a 2022/2023-as Bajnokok Ligája csoportjait. A Győri Audi ETO KC a következő szezonban a ’B’ jelű nyolcasban vág neki a küzdelmeknek. Sorozatunkban áttekintjük a csoportunkban szereplő ellenfeleket, elsőként a csoport 8. helyére sorsolt horvát bajnok, HC Lokomotiva Zagreb együttesét ismerhetjük meg közelebbről.

Díjazták vezető csapatorvosunkat, dr. Balogh Pétert
Díjazták vezető csapatorvosunkat, dr. Balogh Pétert

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Korház Semmelweis díjait adták át 2022. július 4-én a Győri Nemzeti Színházban. Csapatunk vezető orvosa, dr. Balogh Péter a dr. felpéczi Petz Lajosról elnevezett Életműdíjat vehetett át. 

Sorsoltak a magyar bajnokságban
Sorsoltak a magyar bajnokságban

2022. július 5-én, kedden tartották a K&H női kézilabda liga 2022/2023-as idényének sorsolását az MKSZ Székházában, csapatunk hazai pályán kezdi meg majd a bajnoki évadot.

„Szeretni kell a játékot.” - interjú a Kocsis Tibor utánpólásedzőnkkel
„Szeretni kell a játékot.” - interjú a Kocsis Tibor utánpólásedzőnkkel

A 2021/2022-es szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, a Dunaújváros elleni találkozón a szurkolók előtt búcsúzott el a Győri Audi ETO KC el a Kocsis Tibor utánpótlás edzőnktől. Tibi bácsi több mint negyven év edzősködés után búcsúzik a klubtól és élvezi a nyugdíjas éveket.

Két győri az ifjúsági válogatottban
Két győri az ifjúsági válogatottban

Győri Audi ETO KC Akadémiájáról két játékos kapott meghívást a korosztályos válogatottba, akik július 4-én Balatonbogláron kezdik meg a felkészülést a 2022. július 30. és augusztus 10. között megrendezésre kerülő szkopjei U18-as világbajnokságra.

Kisorsolták az új évad BL csoportjait 
Kisorsolták az új évad BL csoportjait 

Az Európai Kézilabda Szövetség bécsi központjában elkészítették EHF Bajnokok Ligája 2022/2023-as szezonjának sorsolását. Csapatunk az első kalapból várta az eseményt és végül a B csoportba került több régi és néhány új ellenféllel is találkozunk.  

Köszönünk mindent, Doudou!
Köszönünk mindent, Doudou!

A mai nappal hivatalosan is véget ér a 2021/2022-es szezon, ezért szeretnénk elbúcsúzni ezen a felületen is távozóinktól. A Győri Audi ETO KC világklasszis francia kapusa, Amandine Leynaud a szezon közben eldöntötte, hogy az idény végén befejezi aktív sportolói karrierjét. A kiváló hálóőr 2018 nyarán csatlakozott csapatunkhoz, most tőle búcsúzunk.

Utánpótlás szezonértékelő 11. rész – Akadémia 1
Utánpótlás szezonértékelő 11. rész – Akadémia 1

Zárul cikksorozatunk a Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatainak szezonértékelésével. A Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es együttese Pigniczki Krisztina vezetésével az NB I/B-ben, valamint az Ifjúsági I. osztályban mérettethette meg magát.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!