GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

VÁLTOZÁS! – Új időpontban az FTC elleni rangadó
VÁLTOZÁS! – Új időpontban az FTC elleni rangadó

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat és az érdeklődőket, hogy a K&H női kézilabda liga 10. fordulójában, 2019. január 2-án (szerdán) esedékes Győri Audi ETO KC – FTC Rail Cargo Hungaria mérkőzés kezdési időpontja az M4 Sport televízió közvetítéséhez alkalmazkodva 19 órakor veszi kezdetét.

Dunaszegen jártunk
Dunaszegen jártunk

2018. november 20-án (kedden) 15 csapat részvételével Dunaszegen került megrendezésre az Audi ETO Szivacskézilabda Kupa. A torna résztvevői között a 2010 után született kislányok korosztályát üdvözölhettük, akik hatalmas lelkesedéssel vívták egymás után a mérkőzéseket.

Sorsoltak a Magyar Kupában
Sorsoltak a Magyar Kupában

A Magyar Kupa 2018-2019-es versenykiírásának értelmében az NB I-es bajnokság előző szezonjának első két helyezettje (Győri Audi ETO KC és FTC Rail Cargo Hungaria) már az ötödik fordulóban, a legjobb nyolc között bekapcsolódik az idei versenysorozatba. A Magyar Kézilabda Szövetség lebonyolításában a mai napon sor került a 2019. február 13-án (szerdán) 17:30-kor esedékes forduló párosításainak kisorsolására, melynek eredményeképp Danyi Gábor együttese a Mosonmagyaróvári KC SE csapatával méri majd össze erejét.

„Nagyon egységesek voltunk” - összefoglaló
„Nagyon egységesek voltunk” - összefoglaló

Valósággal földbe döngölte ellenfelét a Győri Audi ETO KC csapata utolsó Bajnokok Ligája csoport mérkőzésén. Amorimék támadásban csodálatos akciók végén könnyű gólokat szereztek, míg hátul kőkeményen védekeztek, az ellenfél támadójátékát valósággal megfojtották, végül nagyon sima húsz gólos győzelmet arattak a horvát, HC Podravka Vegeta ellen. (37-17)

Aranyérem az Olimpiai Reménységek Versenyén
Aranyérem az Olimpiai Reménységek Versenyén

2018. november 16-18. között a magyar leány ifjúsági válogatott – öt győri tehetséggel a keretben – az Olimpiai Reménységek Versenyén indult harcba a V4 Kupáért Kecskeméten.  Az első két játéknapon Szlovákia és Csehország korosztályos válogatottja ellen nyújtott kiváló teljesítményüket követően Lengyelország együttesével csaptak össze a végjátékban, és zsebelték be a tornagyőzelemért járó aranyérmet!
Szép volt csajok!

Fölényes győzelem magabiztos játékkal
Fölényes győzelem magabiztos játékkal

Utolsó mérkőzésén lépett pályára csapatunk a 2018-as évben szombaton az Audi Aréna Győrben. Az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája 2018/19-es kiírásának utolsó csoport mérkőzésén a mieink, az előzetes várakozásoknak megfelelően esélyeshez méltóan játszottak az egész találkozón és arattak nagyon magabiztos húsz gólos győzelmet. (37-17) Csapatunk a maximálisan tovább vihető 8 ponttal várja a középdöntő küzdelmeit.

Hazai pályán a hibátlan mérlegért
Hazai pályán a hibátlan mérlegért

Utolsó csoport mérkőzésére készül a Győri Audi ETO KC csapata a HC Podravka Vegeta ellen az EHF Női Bajnokok Ligája idei 2018/2019-es kiírásában. A zöld-fehérek a mezőnyben egyedüliként 100%os teljesítménnyel várják a mérkőzést és egy esetleges újabb győzelem esetén egyrészt hibátlanul zárnák a csoportkört, másrészt pedig a maximálisan megszerezhető pontszámmal várhatnák a középdöntő küzdelmeit.

Korlátozott számban még kaphatók jegyek!
Korlátozott számban még kaphatók jegyek!

A HC Podravka Vegeta elleni BL-csoportkörös záró fordulóra a vendég együttes részére kötelezően fenntartott belépőkből a mai napon küldött visszajelzésük alapján felszabadult néhány, melyeket online a jegymester.hu felületén, személyesen pedig a belvárosi Látogatóközpontban, vagy a mérkőzés napján, kapunyitást követően a helyszínen válthatnak meg.
Ne maradjanak le az idei év utolsó meccséről – szurkoljunk együtt a győri lányoknak!

„Továbbra is beállóst keresünk!” – Interjú dr. Bartha Csabával
„Továbbra is beállóst keresünk!” – Interjú dr. Bartha Csabával

A Győri Audi ETO KC elnökét a Kisalföld című napilap kérdezte meg Yvette Broch sorsáról, és a poszt megerősítéséről.

Yvette Broch nem lép pályára a szezonban
Yvette Broch nem lép pályára a szezonban

2018 augusztusában sajtótájékoztató keretében tett bejelentést a Győri Audi ETO KC kiválósága, Yvette Broch a pályafutását illetően. A játékos az elmúlt szezonok során tapasztalt extrém terhelés következtében nem csak fizikailag, hanem mentálisan is kimerült, s képtelen volt társaival nekivágni az új idény kihívásainak. Klubunk az elmúlt néhány hónap alatt teljeskörű támogatásáról biztosította Yvette-et, aki végül arra az elhatározásra jutott – a 2018/2019-es szezonban biztosan nem lép pályára.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolGYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!