GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

„Tudtuk, össze kell fognunk és küzdenünk kell” - összefoglaló
„Tudtuk, össze kell fognunk és küzdenünk kell” - összefoglaló

A DELO WOMEN'S EHF Champions League csoportmérkőzésének 9. fordulójában a montenegrói Buducnost Podgorica ellen aratott nagyszerű győzelmet a Győri Audi ETO KC úgy, hogy a COVID-helyzet miatt csupán 10 játékos állt Danyi Gábor vezetőedző rendelkezésére. A találkozót követően Kari Brattset mondta el véleményét. 

Remek mérkőzésen nyertünk a Buducnost ellen
Remek mérkőzésen nyertünk a Buducnost ellen

Jó iramú mérkőzésen, szép egyéni megoldásokkal, acélos védekezéssel és remek kapusteljesítménnyel győzelmet aratott a Győri Audi ETO KC a DELO WOMEN’S EHF Champions League nemzetközi versenysorozat csoportmérkőzésének 9. fordulójában a montenegrói Buducnost Podgorica ellen. Annak ellenére, hogy Danyi Gábornak csupán tíz játékos állt rendelkezésére, a csapat remek játékkal, és magabiztos második félidei vezetéssel nem hagyott kétséget afelől, ki a nyerő ezen a hétvégén.

A Buducnost elleni mérkőzés műsorfüzetében Danyi Gábor nyilatkozik
A Buducnost elleni mérkőzés műsorfüzetében Danyi Gábor nyilatkozik

A DELO WOMEN'S EHF Champions League nemzetközi versenysorozat csoportmérkőzésének 9. fordulójában a Buducnost Podgorica ellen lép pályára a Győri Audi ETO KC zárt kapuk mögött. A találkozó előtt Danyi Gábor vezetőedző mondta el várakozásait, nyilatkozata a mérkőzésre készült műsorfüzetben olvasható.

„Jó újra a csapattal lenni” – Stine Oftedal vájra a hétvégi BL mérkőzést
„Jó újra a csapattal lenni” – Stine Oftedal vájra a hétvégi BL mérkőzést

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) részéről az a döntés született, hogy a soron következő BL találkozóra a tervezett napon és időben sort kell keríteni, annak ellenére is, hogy a Győri Audi ETO KC a mérkőzést megelőzően néhány nappal jöhetett ki a hatósági karanténból. 2020. november 21-én 18 órai kezdettel Danyi Gáborék hazai pályán fogadják tehát a Buducnost Podgorica együttesét zárt kapuk mögött. A találkozón 11 felnőtt korú játékos áll a vezetőedző rendelkezésére. A mérkőzést a Sport1 tévécsatorna élőben közvetíti.

Lesz szombaton mérkőzés a Buducnost ellen
Lesz szombaton mérkőzés a Buducnost ellen

Klubunk folyamatosan tájékoztatta az Európai Kézilabda Szövetséget a Covid-pozitív estekről és a hatósági karanténról, illetve annak eltörléséről is. Az EHF döntése értelmében a meccset le kell játszani.

Egy további fertőzött a csapatban
Egy további fertőzött a csapatban

A második tesztet is elvégezte csapatunk a karanténban. Egy újabb Covid-pozitív játékost igazoltak, de a többiek hamarosan elhagyhatják otthonukat.

Háfra Noémi és Schatzl Nadine nyártól Győrben folytatja pályafutását
Háfra Noémi és Schatzl Nadine nyártól Győrben folytatja pályafutását

Folytatódnak klubunk bejelentései a 2021/22-es szezon játékoskeretét illetően.  A Győri Audi ETO KC Elnöksége és Dr. Bartha Csaba elnök egyaránt eltökélt, hogy továbbra is egy erős, minden célt elérni képes keretet alakítsanak ki az új szezonra. A magyar női kézilabdázás legnagyobb tehetsége, Háfra Noémi úgy döntött, hogy elfogadja a Győri Audi ETO KC ajánlatát és Győrben folytatja pályafutását. Visszatér nevelőegyesületébe Schatzl Nadine, így biztossá vált, hogy bombaerős balszélsőkkel vághat neki a Győri Audi ETO KC a következő szezonnak.

November második hetén sok utánpótlás mérkőzés maradt el
November második hetén sok utánpótlás mérkőzés maradt el

A Győri Audi ETO KC utánpótlását is nehezíti a járvány-helyzet, így november második hetében hét bajnoki mérkőzést kellett elhalasztani. Az U12-es gyermekbajnoksági forduló, amit Száron rendeztek volna, a szervezők részéről maradt el. Végül nyolc találkozót lehetett megvalósítani, az U10-es Kisiskolás bajnokságban négyet, ahol nem számolták az eredményeket, és az U14 Területi, illetve az U14 I. osztályú bajnokságban kettőt-kettőt. Előbbiben két győzelem, utóbbiban pedig két vereség született.

Két gyógyult, egy újabb fertőzött
Két gyógyult, egy újabb fertőzött

Továbbra is hatósági karanténban töltik napjaikat a Győri Audi ETO KC csapatának tagjai. A lányokat és a szakmai stáb tagjait teszteltük, és egy újabb fertőzöttet azonosítottak. Jó hír viszont, hogy ketten már negatívak!

Folytatódhatnak az utánpótlás mérkőzések
Folytatódhatnak az utánpótlás mérkőzések

A Győri Audi ETO KC utánpótlásbázisán is folytatódhatnak a mérkőzések, kizárólag zárt kapuk mögött. November 14-én és 15-én a csapatok várhatóan összesen 12 találkozón vehetnek részt. Négy mérkőzést el kellett halasztani.  A hétvégén elkezdődik az U10-es kisiskolás bajnokság is, amit Lébényben rendeznek meg.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Padthai WokbarNutri8
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!