GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

8 győri érmes az Európa-bajnokságon – büszkék vagyunk rájuk!
8 győri érmes az Európa-bajnokságon – büszkék vagyunk rájuk!

A Dániában megrendezésre kerülő női kézilabda Európa-bajnokságon szereplő nemzeti válogatottak közül négy csapatban összesen tizenegy Győri Audi ETO KC játékos szerepelt. A győztes norvégok soraiban négy, az ezüstérmes franciáknál szintén négy győri zöld-fehér világklasszis járult hozzá nemzeti válogatottja sikerében. Az EB álomcsapatába két ETO játékos is bekerült. Méltán lehet büszke a Győri Audi ETO KC.
Gratulálunk játékosainknak, szeretettel várjuk vissza őket!

A 2020-as évre véget értek az utánpótlás mérkőzések
A 2020-as évre véget értek az utánpótlás mérkőzések

December 17-én játszották a Győri Audi ETO KC utánpótlás játékosai a 2020-as év utolsó mérkőzését. Kocsis Tibor tanítványai fogadták a DKKA II. csapatát az Audi Aréna Győrben és arattak fölényes győzelmet a serdülő II. osztályú bajnokságban. Decemberben összesen 21 mérkőzést lehetett megrendezni, hat találkozót pedig el kellett halasztani. Az eredmények a nyilatkozat után olvashatók.

Kialakult a bajnoki menetrend
Kialakult a bajnoki menetrend

A Magyar Kézilabda Szövetség kialakította a járványhelyzet miatt már sokszor megváltoztatott K&H liga bajnoki mérkőzéseit. 

Megvannak a BL csoportkör folytatásának időpontjai
Megvannak a BL csoportkör folytatásának időpontjai

Az Európai Kézilabda Szövetség kihirdette a DELO Női Kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének időpontjait 2021 év elejére. A Győri Audi ETO KC 9 forduló után 8 meccset játszva vezeti csoportját.

Elindult a Női Európa-bajnokság – játékosaink sorra hozzák a sikereket
Elindult a Női Európa-bajnokság – játékosaink sorra hozzák a sikereket

A Dániában megrendezésre kerülő, december 3-án rajtoló női Európa-bajnokságon négy nemzeti válogatottban is szerepel Győri Audi ETO KC játékos. A dán, a norvég és a francia csapatok a lejátszott két csoportmérkőzésüket követően ETO-klasszisokkal a soraikban bebiztosították a továbbjutást. A magyarokra még egy nagyon nehéz holland megmérettetés vár. Klubunk játékosai remekül teljesítenek válogatottjaiknál, több meccs-embere díjat is kiérdemeltek már.
További sikeres szereplést kívánunk mindenkinek!

November utolsó heti utánpótlás eredmények
November utolsó heti utánpótlás eredmények

A Győri Audi ETO KC utánpótlásában november utolsó hetén három gyermekbajnoksági fordulón vehettek részt a játékosok, ahol összesen nyolc találkozót rendeztek meg, az eredményeket tekintve három vereség és öt győzelem született. Négy mérkőzést a vírushelyzetre való tekintettel el kellett halasztani.

Döntés a halasztott Békéscsaba elleni mérkőzésünkről
Döntés a halasztott Békéscsaba elleni mérkőzésünkről

A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága döntött a Győri Audi ETO KC 2020. szeptember 8-ra kiírt hazai Békéscsaba elleni, halasztott mérkőzéséről. A határozat értelmében a találkozó a Győri Audi ETO KC javára 10-0 eredménnyel került jóváírásra.

Innováció az Akadémián
Innováció az Akadémián

A Győri Audi ETO KC akadémistái modernebb körülmények között végezhetik mindennapos edzéseiket, rehabilitációjukat annak köszönhetően, hogy jelentős eszközparkkal bővült az Akadémia. Modernizálódott a kondicionáló terem, folyamatban van egy rehabilitációs és teljesítménydiagnosztikai, valamint masszőri és fiziós helyiség kialakítása. Mindezek mellett az edzéseken új innovációs teljesítménynövelő és -értékelő eszközök kerültek bevezetésre. Holanek Zoltánnal az erőnléti és rehabilitációs részleg szakmai vezetőjével, valamint Csendes Dávid egyéni képességekért felelős edzővel beszélgettünk.

A dánok megszervezik az EB-t – Danyi Gáborral társ-kapitányként készül a magyar válogatottal
A dánok megszervezik az EB-t – Danyi Gáborral társ-kapitányként készül a magyar válogatottal

Hosszas egyeztetéseket követően a dán kormány megerősítette, megrendezik a női kézilabda Európa-bajnokságot. A kontinenstorna azt követően vált kérdésessé, hogy a társszervező ország, Norvégia a COVID-helyzetre tekintettel visszamondta szervezési jogát. Dánia így egyedül, komoly előírásokkal, ún. buborék-rendszerben szervezi meg az Európa-viadalt. A magyar nemzeti válogatott csoportmérkőzései Koldingban kerülnek lebonyolításra. Az EB december 3-án rajtol, addig két felkészülési mérkőzés vár a mieinkre Svédországban – az első november 28-án 16:30 kezdettel kerül megrendezésre.

Amanda Kurtovic ideiglenesen távozik Győrből
Amanda Kurtovic ideiglenesen távozik Győrből

A 2020/21-es szezon hátralévő részében nem szerepel többet győri színekben Amanda Kurtovic. A klub és a játékos megegyezett, miszerint az átlövő az idény hátralévő részében kölcsönjátékosként egy másik egyesületben szerepel majd.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Padthai WokbarNutri8
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!