GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Edzőtábor előtt – Helyzetjelentés
Edzőtábor előtt – Helyzetjelentés

A felkészülési időszak első, „csonka” hete máris eltelt a Győri Audi ETO KC számára. A lányok vasárnaptól egy hétig Balatonbogláron folytatják a felkészülést, de nem mindenki vesz részt az edzőtáborban.

Modern eszközparkkal bővült klubunk regenerációs és rehabilitációs részlege
Modern eszközparkkal bővült klubunk regenerációs és rehabilitációs részlege

Klubunk, a Győri Audi ETO KC és az orvosi műszerek, regenerációs, rehabilitációs eszközök gyártása, ill. forgalmazása terén közel két évtizedes tapasztalattal és szaktudással rendelkező Endo Plus Service Kft. között fennálló partneri kapcsolat újabb szintre lépett. A 2018/2019-es szezontól ugyanis minden igényt kielégítő modern eszközpark szolgálja utánpótlás bázisunk fiatal tehetségeinek mindennapi felkészülését.

Változatlan áron szerezheti be szezonbelépőjét!
Változatlan áron szerezheti be szezonbelépőjét!

Augusztus 6-án kezdetét veszi a 2018/2019-es szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítése – elsőként két héten át a már a 2017/2018-as idényben is bérlettel rendelkező szurkolóink újíthatják meg szezonbelépőiket. Ezt követően, augusztus 21-től minden érdeklődő bérelt helyet szerezhet magának az Audi Aréna Győrben.

Augusztus 6-án indul a bérletértékesítés!
Augusztus 6-án indul a bérletértékesítés!

2018. augusztus 6-án megkezdjük a 2018/2019-es szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítését. A korábban kialakított rendszernek megfelelően egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak meg változatlan áron a csapat szimpatizánsai és az érdeklődők.

Közeledik a szezonkezdés – interjú Danyi Gáborral
Közeledik a szezonkezdés – interjú Danyi Gáborral

Végéhez közeledik a csapat jól megérdemelt nyári pihenője, a 2018/2019-es szezon előkészületei már javában zajlanak, s hamarosan ismét labdapattogástól lesz hangos az Audi Aréna Győr. A Győri Audi ETO KC vezetőedzői posztját az új idénytől kezdődően Danyi Gábor tölti be, aki nagy lelkesedéssel és motiváltan vág neki csapatával és az általa összeállított szakmai stábbal az előttük álló kihívásoknak – tekintsék meg a vele készült interjút, melyből számos érdekességet megtudhatnak!

VILÁGBAJNOK a női junior válogatott!
VILÁGBAJNOK a női junior válogatott!

A 2018. július 1-14. között Debrecenben megrendezésre kerülő XXI. IHF női junior kézilabda-világbajnokság fantasztikus izgalmakat hozott. A magyar lányok remek játékkal, megállíthatatlanul meneteltek mérkőzésről mérkőzésre, s a fináléban a norvégok korosztályos legjobbjai sem tudtak megálljt parancsolni a mieinknek – magabiztos játékkal VILÁGBAJNOK a magyar női junior válogatott! Gratulálunk!
Végeredmény: 22-28

A szezon legszebb pillanatai – Anne Mette Hansen
A szezon legszebb pillanatai – Anne Mette Hansen

A 2017/2018-as kézilabdás szezon legszebb pillanataiból szemezgető összeállításaink végéhez közeledve csapatunk dán tehetsége, Anne Mette Hansen sem maradhat ki a sorból. A tehetséges átlövő tavaly nyáron csatlakozott a győri lányokhoz, s talán nem túlzás kijelenteni, sérülése miatti hosszabb kihagyásától eltekintve kívánni sem tudott volna sikeresebb idényt.

Binó-parádéval a legjobb négy között
Binó-parádéval a legjobb négy között

A magyar női junior válogatott július 11-én Románia együttesével találkozott a hazai rendezésű korosztályos világbajnokság legjobb nyolc csapata között. A magyar lányok a félidei háromgólos hátrányt (17-14) nem csak ledolgozták, hanem a remek védőmunkának és Binó Boglárka fantasztikus hárításainak köszönhetően meg is fordították az eredményt. Gratulálunk, csak így tovább – folytatás a négy között!
Végeredmény: 31-26

Sorsoltak az NBI-ben
Sorsoltak az NBI-ben

2018. július 10-én a Magyar Kézilabda Szövetségben összeállították a 2018/2019-es szezon női NBI-es versenysorozatának programját. A bajnoki fordulókban esedékes mérkőzések időpontjai azonban a nemzetközi kupaszereplések függvényében változhatnak – az egyeztetéseket követően a hivatalos menetrend várhatóan augusztus elejére készül el, melyről természetesen közösségi felületeinken mi is tájékoztatjuk a szurkolókat és érdeklődőket.

A szezon legszebb pillanatai – Yvette Broch
A szezon legszebb pillanatai – Yvette Broch

A 2017/2018-as kézilabdás idény legszebb momentumait felvonultató sorozatunkban ezúttal a mindig vidám és pozitív hozzáállású beállónk, Yvette Broch következik. Elevenítsük fel Yvette legemlékezetesebb pillanatait!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauer
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!