GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Amorim: legalább két hét pihenő
Amorim: legalább két hét pihenő

A Győri Audi ETO KC franciaországi felkészülési tornájának utolsó meccsén, a Buducnost Podgorica ellen szenvedett ujjsérülést Eduarda Amorim. A részletes vizsgálatok szalagsérülést állapítottak meg a játékos jobb hüvelykujjában.

"Keményen dolgozni és a végén belőni a helyzetet!” – Faluvégi Dorottya

A 21 éves Faluvégi Dorottya 2018 nyarán Debrecenben a korosztályos utánpótlás versenyen junior világbajnoki címet szerzett – sőt posztján az All-Star csapatba is beválasztották –, fiatal kora ellenére pedig már 2016 óta a felnőtt válogatott oszlopos tagja. A kézilabdapálya mellett tanulmányait sem hanyagolja, azonban most egy rövid „pihenőt” tart az iskolapad koptatásában, ugyanis teljes erővel kézilabdás karrierjére koncentrál, immár győri színekben.
Ismerjék meg Faluvégi Dorottyát!

Mától bárki megválthatja a 2019/20-as szezonra szóló bérletét!
Mától bárki megválthatja a 2019/20-as szezonra szóló bérletét!

A bérletmegújítási elővásárlási időszak leteltével mától, azaz augusztus 19-től minden szurkoló és érdeklődő számára megnyílt a lehetőség, hogy megvásárolja a 2019/20-as kézilabdás idényben az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő hazai mérkőzésekre szóló szezonbelépőjét.
Bővebb információért keressék fel honlapunk JEGYINFÓ felületét!

„Tanulnunk kell belőle, dolgozunk tovább”
„Tanulnunk kell belőle, dolgozunk tovább”

A francia rendezésű Challenge Caraty nevű felkészülési torna harmadik, s egyben záró napján a montenegrói Buducnost Podgorica ellen lépett pályára zöld-fehér mezes együttesünk.  Az első félidő végeztével négygólos hátránnyal vonulhattunk szünetre, a végére pedig nyolc lett közte, azonban a Danyi Gábor vezetőedző hasznos tapasztalatszerzésnek tartja az elmúlt napokban nívós ellenfelek ellen vívott összecsapásokat, melyekből sokat tanulhatnak tanítványai.
A torna emlékserlege így is győri kézbe került, kedvenceink pedig máris hazafelé vették az irányt, hogy a magyar bajnokság rajta előtt immár a jól ismert környezetben folytassák tovább a felkészülést.

Győzelem a Metz ellen
Győzelem a Metz ellen

A franciaországi Brestben zajló felkészülési torna második napján is érdekelt volt csapatunk, ellenfelünk a francia bajnok, Metz Handball együttese volt. Nem várt tehát könnyű mérkőzés Danyi Gábor csapatára. A végig kiélezett első félidő, 13-15-ös eredménnyel zárult. A folytatásban sikerült tovább növelni a különbséget a zöld-fehéreknek, s végül 28-34-re diadalmaskodtak Oftedalék, ezzel második győzelmüket is megszerezték a tornán.

Magabiztos sikerrel kezdtük a bresti tornát
Magabiztos sikerrel kezdtük a bresti tornát

Augusztus harmadik hétvégéjén Franciaorszagba utazott csapatunk, ahol nívós felkészülési tornán vesznek részt Görbicz Anitáék. A Danyi Gábor vezette győri zöld-fehérek a tegnapi nap folyamán a házigazda, Brest Bretagna ellen győztek 35-26-ra, viszonylag könnyed, jó játékot mutatva. A mérkőzést követően vezetőedzőnk értékelt. 

„Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek” – Estelle Nze Minko
„Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek” – Estelle Nze Minko

Olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok francia válogatott, nemrégiben a Balaton partján EHF-kupa győzelmet ünnepelhetett, azonban új csapatával az új szezon közeledtével lelkesen és motiváltan vág neki az újabb kihívásoknak – ő Estelle Nze Minko.
Újdonsült irányítónk számára nem mondhatni, hogy teljesen új a jelenlegi közeg, hiszen a hazájában eltöltött jó néhány év után 2016-ban Magyarország felé vette az irányt, így már ismerős számára a magyar bajnokság és a Magyar Kupa küzdelmei – nem beszélve a zöld-fehér mezről, melyet immár ő is magára ölhet.
Jöjjön Estelle Nze Minko bemutatkozó mini interjúja!

Franciaországban folytatjuk a felkészülést
Franciaországban folytatjuk a felkészülést

Zöld-fehér mezes csapatunk a 2019/20-as szezon felkészülési időszakának következő állomásán Franciaországban tölti vendégszereplését a „Challenge Caraty” tornán. A hosszú hétvége három játéknapján nívós ellenfelekkel mérik össze erejüket Danyi Gábor tanítványai – a francia Brest Bretagne HB, a montenegrói Buducnost Podgorica és a francia Metz Handball ellen kell bizonyítaniuk.
A mérkőzések a szervezők tájékoztatása alapján sajnos sem televízióban, sem online nem kerülnek közvetítésre, azonban mi igyekszünk minél aktívabban, folyamatos helyzetjelentéssel informálni szurkolóinkat a történésekről, eredményekről.

Könnyes szemmel jöttünk el - jót cselekedni jó
Könnyes szemmel jöttünk el - jót cselekedni jó

A Győri Audi ETO KC „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozata keretében ellátogatott az állami gondoskodás kereti között élő gyermekek részére szervezett táborba. A klub játékosai bekapcsolódtam a kis táborlakók napi tevékenységébe; különböző foglalkozásokon vettek részt. A közös fotózás sem maradhatott el végén, a búcsú gyermeknek játékosnak egyaránt nem volt könnyű, könnycseppek csillogtak a szemekben….

Hivatalosak a BL csoportmérkőzések időpontjai!
Hivatalosak a BL csoportmérkőzések időpontjai!

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) hivatalosan kihirdette a 2019/2020-as DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportmérkőzéseinek időpontjait. Zöld-fehér mezes együttesünk a szlovén RK Krim Mercator, a svéd IK Sävehof és a kvalifikációs viadalok győztesével méri össze erejét a középdöntőbe jutásért.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!