GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Válogatott edzőtábor újonccal a fedélzeten
Válogatott edzőtábor újonccal a fedélzeten

2018. szeptember 23-30. között a felnőtt női A és B válogatott mellett a világbajnok juniorok alakulata is birtokba veszik az Audi Aréna Győr edzőpályáit. Az elsőszámú keretből már jól ismert, tapasztalt játékosok nevei mellett egyesületünk fiatal tehetsége, Fodor Csenge is bizonyítási lehetőséget kapott a felnőttek között, melyre az idei szezonban ezidáig nyújtott teljesítménye alapján kétségtelenül rá is szolgált.

Boldog születésnapot kívánunk, Stine Oftedal!
Boldog születésnapot kívánunk, Stine Oftedal!

A Győri Audi ETO KC irányítója, Stine Oftedal szeptember 25-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

„Türelmesnek kellett lennünk” – összefoglaló
„Türelmesnek kellett lennünk” – összefoglaló

A K&H női kézilabda liga 4. fordulójában Dunaújvárosba látogatott Danyi Gábor együttese, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően komoly ellenféllel találták szembe magukat, a szoros küzdelem végén azonban négygólos győzelmüknek köszönhetően újabb bajnoki pontokkal gazdagodva térhettek haza zöld-fehér mezes lányaink.

Boldog születésnapot kívánunk, Duda!
Boldog születésnapot kívánunk, Duda!

A Győri Audi ETO KC átlövője, Eduarda Amorim szeptember 23-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Győzelemmel távoztunk Dunaújvárosból
Győzelemmel távoztunk Dunaújvárosból

Zöld-fehér együttesünk 2018 szeptemberének utolsó magyar bajnoki fordulójában a Dunaújvárosi KKA otthonába utazott. A két csapat találkozója az elmúlt évek tapasztalataiból merítve előzetesen is igazi nagy csatát ígér, melyre ezúttal sem cáfoltak rá – a nagy küzdelemből végül Danyi Gábor együttese került ki győztesen.
Végeredmény: 24-28

Dunaújvárosba utazunk szombaton
Dunaújvárosba utazunk szombaton

A győri lányok mérkőzésmenetrendjének következő állomása bizonyára nem lesz izgalmak híján, Dunaújvárosban ugyanis mindig nagy küzdelem vár a mieinkre. A találkozó 2018. szeptember 22-én (szombaton) 18 órakor veszi kezdetét – kövessék nyomon az eseményeket, a mérkőzést hivatalos YouTube csatornánkon online élőben közvetítjük!

„Elégedettek lehetünk” – összefoglaló
„Elégedettek lehetünk” – összefoglaló

Közel 3300 néző előtt lépett pályára zöld-fehér együttesünk a K&H női kézilabda liga 3. fordulójában a DVSC SCHAEFFLER csapata ellen. A remek győri kezdés hamar megadta a mérkőzés alaphangját, mely Kiss Éva remek kapusteljesítményével és a csapat egyre javuló játékával párosult, s győzelmet hozott Danyi Gábor tanítványainak.

Újabb bajnoki pontokkal gazdagodtunk
Újabb bajnoki pontokkal gazdagodtunk

A K&H női kézilabda liga 3. fordulójában a DVSC SCHAEFFLER együttesét fogadták Amorimék hazai pályán, az Audi Aréna Győrben. Már az első félidő végéhez érve jelentős előnyre tettek szert zöld-fehér mezes lányaink, melyhez nagyban hozzájárult Kiss remek teljesítménye a kapuban. Magabiztos játékunkat a második harminc percre is átmentettük, így meggyőző tizenegy gólos hazai győzelemmel zárult az összecsapás.
Végeredmény: 34-23

A DVSC együttese ellen zárjuk a hetet
A DVSC együttese ellen zárjuk a hetet

Hibátlan mérleggel, háromból három győzelemmel várja együttesünk a K&H női kézilabda liga soron következő állomását hazai pályán, a DVSC SCHAEFFLER csapata ellen. Az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő találkozó 2018. szeptember 16-án (vasárnap) 16.30-kor veszi kezdetét – a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

Győzelem az MTK otthonában – összefoglaló
Győzelem az MTK otthonában – összefoglaló

Újabb bajnoki pontokkal a zsebünkben térhettünk haza a K&H női kézilabda liga soron következő állomásáról, az MTK Budapest felett aratott tízgólos győzelemnek köszönhetően. Nincs azonban megállás, hiszen a szerdai találkozót hétvégén máris újabb bajnoki összecsapás követi, melyre a felkészülés már javában zajlik.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó Győr
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!