GYŐRI AUDI ETO KC
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Bajnokok Ligája ellenfélmustra 7. 
Bajnokok Ligája ellenfélmustra 7. 

2022. július 1-én, pénteken az EHF kisorsolta a 2022/2023-as Bajnokok Ligája csoportjait. A Győri Audi ETO KC a következő szezonban a ’B’ jelű nyolcasban vág neki a küzdelmeknek. Sorozatunkban áttekintjük a csoportunkban szereplő ellenfeleket, a csoport 2. helyére sorsolt, francia Metz Handball bemutatásával zárjuk sorozatunkat.

Négy győri a serdülő válogatottban
Négy győri a serdülő válogatottban

Folytatta felkészülését a serdülő válogatott a 2022. július 24-30. között Szlovákiában megrendezésre kerülő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra. A Győri Audi ETO KC Akadémiáját négy játékos képviseli a korosztályos nemzeti együttesben.

Bajnokok Ligája ellenfélmustra 6.
Bajnokok Ligája ellenfélmustra 6.

2022. július 1-én, pénteken az EHF kisorsolta a 2022/2023-as Bajnokok Ligája csoportjait. A Győri Audi ETO KC a következő szezonban a ’B’ jelű nyolcasban vág neki a küzdelmeknek. Sorozatunkban áttekintjük a csoportunkban szereplő ellenfeleket, a csoport 3. helyére sorsolt, román Rapid Bukarest bemutatása következik.

Bajnokok Ligája ellenfélmustra 5.
Bajnokok Ligája ellenfélmustra 5.

2022. július 1-én, pénteken az EHF kisorsolta a 2022/2023-as Bajnokok Ligája csoportjait. A Győri Audi ETO KC a következő szezonban a ’B’ jelű nyolcasban vág neki a küzdelmeknek. Sorozatunkban áttekintjük a csoportunkban szereplő ellenfeleket, a csoport 4. helyére sorsolt, montenegrói WHC Buducnost BEMAX bemutatása következik.

Július 20-án kezdődik a felkészülés
Július 20-án kezdődik a felkészülés

A szokásoknak megfelelően július közepén kezdi meg felkészülését a 2022/2023-as szezonra Győri Audi ETO KC csapata. Ambros Martín vezetőedző tanítványai először 2022. július 20-án találkoznak egymással. A felkészülés során egyhetes magyarországi edzőtábort követően négy edzőmérkőzéssel készül majd csapatunk a szezon szeptemberi rajtjára.

Bajnokok Ligája ellenfélmustra 4.
Bajnokok Ligája ellenfélmustra 4.

2022. július 1-én, pénteken az EHF kisorsolta a 2022/2023-as Bajnokok Ligája csoportjait. A Győri Audi ETO KC a következő szezonban a ’B’ jelű nyolcasban vág neki a küzdelmeknek. Sorozatunkban áttekintjük a csoportunkban szereplő ellenfeleket, a csoport 5. helyére sorsolt, norvég Storhamar Handball Elite bemutatása következik.

Változott a BL menetrend
Változott a BL menetrend

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) tájékoztatta klubunkat, hogy megváltozott az előzetesen kiírt mérkőzéslebonyolítási sorrend. Csapatunk Metz Handball és a Stormahar elleni mérkőzései érintettek.

Esküvők nyara az ETO családban
Esküvők nyara az ETO családban

A Győri Audi ETO KC csapatában több játékos is férjhez ment a nyáron.  Az elmúlt hónap során Lukács Viktória és Faluvégi Dorottya mellett Silje Solberg is örök hűséget fogadott párjának.

Háfra Noémi Dániában tölti a következő szezont
Háfra Noémi Dániában tölti a következő szezont

A Győri Audi ETO KC átlövője Háfra Noémi a dán bajnok Odense Handbold együttesében szerepel a 2022/2023-as szezon során. Klubunk a magyar válogatott játékos fejlődését és pályafutását szem előtt tartva hozta meg döntését, amikor hozzájárult a dániai szerepléshez. 

Bajnokok Ligája ellenfélmustra 3.
Bajnokok Ligája ellenfélmustra 3.

2022. július 1-én, pénteken az EHF kisorsolta a 2022/2023-as Bajnokok Ligája csoportjait. A Győri Audi ETO KC a következő szezonban a ’B’ jelű nyolcasban vág neki a küzdelmeknek. Sorozatunkban áttekintjük a csoportunkban szereplő ellenfeleket, a csoport 6. helyére sorsolt, dán Team Esbjerg bemutatása következik.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!