GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Tíz tehetségünk a kiválasztottak között
Tíz tehetségünk a kiválasztottak között

Május 8-án, Siófokon folytatódott a 2004-es leány serdülő válogatott kiválasztási folyamata – a negyedik fordulót követően 60 fős bő keret rajzolódott ki, melyben tíz győri tehetség is helyet kapott. További jó munkát és kitartást kívánunk nekik!

Lakatos Rita a Reggeli Start vendége volt
Lakatos Rita a Reggeli Start vendége volt

A Győri Audi ETO KC fiatal tehetsége, Lakatos Rita a 2017/2018-as idényt Vácon töltötte kölcsönben, nyártól viszont két évre Norvégiába helyezi át székhelyét, hogy közelebbről is megismerhesse az északi iskola fortélyait. A junior válogatott irányítójára július első két hetében még komoly feladatok várnak, a debreceni rendezésű korosztályos világbajnokságot minél szebb helyezéssel szeretné zárni.

Kivetítőn a WOMEN’S EHF FINAL4 – Közönségtalálkozó hétfőn!
Kivetítőn a WOMEN’S EHF FINAL4 – Közönségtalálkozó hétfőn!

A Győri Audi ETO KC együttese címvédőként utazik a WOMEN’S EHF FINAL4-ra, melynek május 12-13. között a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont. Bízunk benne, hogy minél többen szorítanak a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért, azonban ne csüggedjenek, ha elszalasztották volna a jegyvásárlást – a győri Dunakapu téren kivetítőn élőben követhetik a történéseket! Az eseményt követően a megszokottól eltérően – nem vasárnap éjjel, hanem – hétfőn este várjuk közönségtalálkozóra az érdeklődőket!

Szavazzunk Puhalák Szidóniára!
Szavazzunk Puhalák Szidóniára!

A Handball Planet.com kézilabdás szakportál szavazást indított a 2017/2018-as szezon fiatal tehetségeinek megválasztására, akik teljesítményük alapján kiérdemelték, hogy a legjobbak között említhessük őket. A Győri Audi ETO KC játékosa, Puhalák Szidónia remek idényt tudhat maga mögött, posztján be is került a jelöltek közé – adják le voksaikat Szidóniára május 21-ig!

Utunk a WOMEN’S EHF FINAL4-ba
Utunk a WOMEN’S EHF FINAL4-ba

Elérkeztünk a BL-versenysorozat véghajrájához, már csak néhány nap és a Győri Audi ETO KC együttese a szezon egyik várva várt hétvégéjén a WOMEN’S EHF FINAL4-ban lép pályára! Az EHF TV stábja videós összefoglalójában sorra veszi a zöld-fehérek legjobb négy közé vezető útjának főbb állomásait.

Szurkolói évzáró
Szurkolói évzáró

A 2017/2018-as szezon méltó lezárásaképp 2018. május 23-án (szerdán) a Békéscsaba elleni hazai bajnoki mérkőzést követően szurkolói évzáróra invitáljuk szimpatizánsainkat, mely Audi Aréna Győr területén kerül megrendezésre.
Várjuk kedves szurkolóinkat, ünnepeljünk együtt minél többen!

„Mindent kiadtunk magunkból” – összefoglaló
„Mindent kiadtunk magunkból” – összefoglaló

A győri lányok az Alba Fehérvár KC együttese felett aratott 18 gólos győzelemmel újabb fontos lépést tettek a magyar bajnoki cím megvédése felé. A menetelés üteme azonban nem hogy alábbhagyna, újabb fokozatra kapcsol, hiszen a zöld-fehérek a jövő hét végén a WOMEN’S EHF FINAL4-ban bizonyíthatnak.

Újabb fontos győzelem
Újabb fontos győzelem

A K&H női kézilabda liga 24. fordulójában az Alba Fehérvár KC együttesét fogadták a zöld-fehérek az Audi Aréna Győrben. A mérkőzés első félideje szorosabb küzdelmet hozott, a második játékrészben azonban begyújtották a rakétákat a győri lányok, és a két bajnoki pont begyűjtése mellett 18 gólos győzelmet arattak.
Végeredmény: 35-17

Folytatódik a bajnoki hajsza
Folytatódik a bajnoki hajsza

A Ferencváros elleni bajnoki döntőnek beillő mérkőzést követően továbbra is nyitott maradt a kérdés a 2017/2018-as szezon bajnok csapatának kilétét illetően. A győri lányok május 5-én (szombaton) 18 órakor az Alba Fehérvár KC együttesét fogadják az Audi Aréna Győrben – a címvédők nem dőlhetnek hátra, a győzelem kiharcolása mellett minden egyes gól fokozottan számít, nem is beszélve szurkolóink támogatásáról! Jegyek még kaphatók – várunk minden érdeklődőt!

Új időpontban lépünk pályára a Budaörs otthonában
Új időpontban lépünk pályára a Budaörs otthonában

A K&H női kézilabda liga 25. fordulójában esedékes Budaörs Handball – Győri Audi ETO KC mérkőzés időpontja megváltozott, a találkozó az eredetileg kiírt 2018. május 19. (szombat) 18:00 HELYETT 2018. május 20-án (vasárnap) 17:15-ös kezdéssel kerül megrendezésre. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLaguna
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!