GYŐRI ETO KFT.
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Tizenkét győri a korosztályos válogatottakban
Tizenkét győri a korosztályos válogatottakban

A felnőtt válogatottal egy időben az utánpótlás válogatottak is több helyszínen készülnek a héten. A Győri Audi ETO KC Akadémiáját összesen tizenketten, két játékos a juniorban, öt az ifjúságiban,  valamint szintén öt a serdülő nemzeti csapatban képviseli.

Sorsoltak a Magyar Kupában
Sorsoltak a Magyar Kupában

A Győri Audi ETO az 5. fordulóban csatlakozik a Magyar Kupa küzdelmeihez. Az MKSZ Székházában tartott sorsoláson kiderült, hogy a négyes döntőbe jutásért vívott párharcban az ellenfél a Szombathely csapata lesz.

Győrben folytatja a rehabilitációt Háfra Noémi 
Győrben folytatja a rehabilitációt Háfra Noémi 

 Súlyos sérülése után visszatér Győrbe, és klubunkban végzi tovább a rehabilitációs munkát Háfra Noémi.

„Izgatott vagyok, hogy közeledik a visszatérésem időpontja”
„Izgatott vagyok, hogy közeledik a visszatérésem időpontja”

2022. április 24-én vált hivatalossá, hogy beállónk Kari Brattset Dale gyermeket vár. A kiváló norvég játékos novemberben adott életet kisfiának, Nilsnek, és januárban már vissza is tért Győrbe, hogy elkezdhesse az edzéseket. Kari ragyog a boldogságtól, élvezi az anyaság minden pillanatát, de közben teljes erővel készül a visszatérésre, amire elmondása szerint már nem sokat kell várni.

Győzelem Siófokon
Győzelem Siófokon

A K&H női kézilabda liga 16. fordulójában a Győri Audi ETO a Siófok otthonában vendégszerepelt. Az első félidő felemás játékképet mutatott, de öt gólos győri vezetéssel zárult. A második játékrészben nem tudott közelebb zárkózni a siófoki együttes, és végül 30-26-ra nyert az ETO.

Válogatott előtti utolsó bajnoki következik
Válogatott előtti utolsó bajnoki következik

A Győri Audi ETO a K&H női kézilabda liga 16. fordulójában a Siófok otthonában lép pályára. A találkozó 2023. február 23-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. A mérkőzés előtt Yvette Brochot kérdeztük.

„Egy álmom vált valóra!” – Kövér Lucával beszélgettünk
„Egy álmom vált valóra!” – Kövér Lucával beszélgettünk

A Győri Audi ETO KC utánpótlásában nevelkedő Kövér Luca élete első NB I-es gólját is megszerezte a 2023. február 18-án megrendezett Győri Audi ETO – Érd összecsapáson. Lulu, hiszen a barátai így hívják, klubunk Akadémia 1-es csapatának tehetséges beállója, valamint a junior válogatott keret tagja. Vele készítettünk interjút…

Fiatalokkal a sorainkban fölényes győzelem az Érd ellen
Fiatalokkal a sorainkban fölényes győzelem az Érd ellen

A K&H női kézilabda liga 15. fordulójában a Győri Audi ETO az Érd csapatát fogadta az Audi Aréna Győrben. Az első perctől kezdve a győri csapat kezében volt az irányítás, és 19-9-es hazai vezetéssel vonulhattak szünetre a felek. A második harminc percben csak a győzelem mértéke volt kérdés még úgy is, hogy a zöld-fehérek fiatal tehetségei vitték a prímet a pályán, végül tizenhat góllal nyert az ETO.

Az Érd következik a bajnokságban
Az Érd következik a bajnokságban

A Győri Audi ETO a K&H női kézilabda liga 15. fordulójában az Érd együttesét fogadja. A találkozó 2023. február 18-án, szombaton 18 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben. A mérkőzésre jegyek még kaphatóak online és személyesen is.

Gyorsinterjú Amandine Leynauddal
Gyorsinterjú Amandine Leynauddal

Több, mint fél éve vonult vissza a kézilabdázástól Amandine Leynaud. Azonban az élet úgy hozta, hogy Silje Solberg kiválásával a Győri Audi ETO csapatának ismét szüksége lett a rutinos francia hálóőrre. A visszatérésről kérdeztünk régi-új kapusunkat.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!