GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

„Kezdésnek nagyon jó volt” – összefoglaló
„Kezdésnek nagyon jó volt” – összefoglaló

Zöld-fehér együttesünk augusztus 3-án (pénteken) hazai pályán vívta meg első felkészülési mérkőzését a 2018/2019-es szezon kezdetén. Az MTK elleni találkozó remek gyakorlás volt mindenki számára, s ezzel új igazolásaink is túl vannak első nem hivatalos debütálásukon, melyen remekül helyt is álltak.
Végeredmény: 40-19

Magabiztos győzelem a szezonnyitó felkészülési mérkőzésen
Magabiztos győzelem a szezonnyitó felkészülési mérkőzésen

Csapatunk augusztus 3-án (pénteken) hazai pályán az MTK Budapest együttese ellen kezdte meg a felkészülési mérkőzések sorát. A találkozón a Danyi Gábor vezérletével összeállt új edzői stáb mellett új igazolásaink – Amandine Leynaud, Veronica Kristiansen és Kari Brattset – is bemutatkoztak az Audi Aréna Győr közönségének.
Végeredmény: 40-19

Yvette Broch felfüggeszti kézilabda pályafutását
Yvette Broch felfüggeszti kézilabda pályafutását

Komoly lépésre szánta el magát a Győri Audi ETO KC holland beállója, Yvette Broch. A kétszeres Bajnokok Ligája győztes, világ és Európa-bajnoki ezüstérmes sportoló az elmúlt szezon sorozatos kemény megterhelése miatt arra a döntésre jutott, hogy nem kezdi el Győrben a felkészülést a következő szezonra. A Győri Audi ETO KC vezetése mindenben támogatja a játékost, és bízik abban, hogy még visszatér a pályára.

Hétfőn megkezdjük a bérletárusítást!
Hétfőn megkezdjük a bérletárusítást!

Már csak néhány nap, és kezdetét veszi a 2018/2019-es szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítése. 2018. augusztus 6-tól (hétfő) elsőként a már a 2017/2018-as idényben bérlettel rendelkező szurkolóink válthatják meg változatlan áron új szezonbelépőiket jól bejáratott törzshelyükre, augusztus 21-től pedig mindenki számára nyitott a lehetőség, hogy csapatunk bérletes szurkolójává váljon.
A változatlan bérletárak mellett extra vásárlási kedvezmények is várják az érdeklődőket – ne maradjanak le!

Az MTK ellen kezdjük meg a felkészülési mérkőzések sorát
Az MTK ellen kezdjük meg a felkészülési mérkőzések sorát

Már javában zajlik az alapozás a 2018/2019-es szezonra csapatunk háza táján, a kemény tréningek mellett edzőmérkőzések sora szerepel az augusztusi programban. A felkészülési időszak első edzőmérkőzésén az MTK együttesét fogadják Danyi Gáborék az Audi Aréna Győrben. A 2018. augusztus 3-án (pénteken) 18 órakor kezdődő találkozó – csak úgy, mint minden edzőmeccsünk – megtekintése ingyenes. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nagy érdeklődés övezte a szezonkezdő nyitott kapus edzést
Nagy érdeklődés övezte a szezonkezdő nyitott kapus edzést

A 2018/2019-es szezonra kialakított játékoskeretünk, valamint a Danyi Gábor vezérletével összeállt új edzői stáb július 31-én nyilvános edzés keretén belül mutatkozott be a nagyközönségnek az Audi Aréna Győrben. Az immár hagyományosnak számító szezonkezdő eseményt nagy érdeklődés övezte a „hosszú” nyári szünetet követően, rengeteg szurkoló és érdeklődő látogatott el a helyszínre, hogy találkozzon kedvenceivel.

Egy hét múlva indul a bérletértékesítés!
Egy hét múlva indul a bérletértékesítés!

Amint arról már beszámoltunk, egy hét múlva, azaz 2018. augusztus 6-án megkezdjük a 2018/2019-es szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítését. A korábban kialakított rendszernek megfelelően egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak meg változatlan áron a csapat szimpatizánsai és az érdeklődők. Ne maradjanak le!

Nyitott kapus edzésre várjuk az érdeklődőket!
Nyitott kapus edzésre várjuk az érdeklődőket!

A hagyományokhoz hűen a 2018/2019-es szezon felkészülési időszakának kezdetén is nyitott kapus edzéssel várjuk a Győri Audi ETO KC szurkolóit és szimpatizánsait. A nyilvános edzés július 31-én (kedden) 17 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Véget ért az edzőtábor
Véget ért az edzőtábor

Csapatunk a 2018/2019-es szezon felkészülési időszakában egyhetes edzőtáborral hangolt a Balaton partján, a NEKA edzőközpontjában. A futások és konditermi edzések mellett természetesen a labda is előtérbe került. A hangulatra sem lehetett panasz, a csapatépítő programok – hajókázás, sorversenyek – üde színfoltot hoztak a kemény munka mellé.
A lányok hétfői pihenőnapját július 31-én (kedden) nyilvános edzés követi 17 órai kezdéssel az Audi Aréna Győrben, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk! A belépés díjtalan.

„Mindent meg akarok nyerni!” – Amandine Leynaud a főszerepben
„Mindent meg akarok nyerni!” – Amandine Leynaud a főszerepben

Jó néhány éve próbál borsot törni a győri lányok orra alá Amandine Leynaud, aki a 2018-as idénytől a Győri Audi ETO KC együttesének szolgálatába állt. Az előző szezonban a WOMEN’S EHF FINAL4 MVP-jének (legértékesebb játékos) megválasztott hálóőr eddigi kézilabdás karrierje során a világbajnoki, valamint a számos francia és macedón bajnoki címek kivételével több fronton is be kellett, hogy érje a dobogó második vagy épp harmadik fokával. Reméli azonban, hogy a BL-aranyérem nem csak, hogy ismét elérhető közelségbe kerül számára, hanem büszkén viselheti majd a nyakában új klubja színeiben. Ismerjük meg egy kicsit közelebbről!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydent
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!