GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Edzői értekezlet és továbbképzés utánpótlás bázisunkon
Edzői értekezlet és továbbképzés utánpótlás bázisunkon

Március 9-én (hétfőn) rendeztük meg utánpótlás edzőink részére a soron következő értekezletet és belső továbbképzésünket az Audi Arénában.

Hivatalosak a BL-negyeddöntő időpontjai
Hivatalosak a BL-negyeddöntő időpontjai

Az elmúlt hétvégén biztossá vált, hogy csapatunk első helyen végez BL-középdöntős csoportjában, az összecsapások lezárultával pedig fény derült a negyeddöntős ellenfelünkre is – Danyi Gábor együttese a román CSM Bucuresti ellen vívhatja ki a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutást! Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) most nyilvánosságra is hozta a negyeddöntős mérkőzések időpontjait.

Boldog születésnapot kívánunk, Bodesz!
Boldog születésnapot kívánunk, Bodesz!

Jobbszélső játékosunk, Bódi Bernadett március 9-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

"Folyamatos nyomást tudtunk gyakorolni az ellenfelünkre" - összefoglaló

A Győri Audi ETO KC számára tegnap véget értek a Bajnokok Ligája középdöntőjének küzdelmei. A mieink a csoport záró mérkőzésén a román, SCM Ramnicu Valceat is legyőzték hazai pályán, ezzel továbbra is veretlenül menetelnek a legrangosabb nemzetközi kupában az újabb címvédés felé. Most egy rövid válogatott szünet következik, amely után csapatunk a szintén román és az idény elején az egyik legnagyobb riválisnak kikiáltott, CSM Bucurestivel küzdhet meg a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutásért. Végeredmény: 35-29

Győzelem az utolsó középdöntős mérkőzésen
Győzelem az utolsó középdöntős mérkőzésen

A DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában a Győri Audi ETO KC, a román bajnok SCM Ramnicu Valceat látta vendégül az Audi Aréna Győrben. A kezdeti nehézségeket gyorsan átvészelte a címvédő és gyorsan átvette a mérkőzés irányítását, ami a szünetre öt gólos magabiztos előnyt jelentett Oftedaléknak. A folytatásban a megszerzett előnyt sikerült még eggyel megtoldani a találkozó végéig. Ezzel csapatunk az első helyen zárta csoportját és tovább növelte veretlenségi sorozatát a Bajnokok Ligájában. Folytatás áprilisban a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutásért a szintén román, CSM Bucuresti ellen. Végeredmény: 35-29

A Valcea együttesét fogadjuk szombaton
A Valcea együttesét fogadjuk szombaton

A Győri Audi ETO KC a DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában a román, SCM Ramnicu Valceát fogadja az Audi Aréna Győrben. A két együttes a találkozó végkimenetelétől függetlenül már biztosan ott lesz a negyeddöntőben, ugyanakkor a szombat kora esti összecsapáson a címvédő és eddig veretlen győri lányok folytatnák remek sorozatukat és újabb győzelemmel örvendeztetnék meg szurkolóikat. A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti!

Ismét Jó cselekedet a gyermekekért – Legyél Te is álommanó!
Ismét Jó cselekedet a gyermekekért – Legyél Te is álommanó!

A Győri Audi ETO KC „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági sorozata több sikeres akción van túl. Az ETO jó cselekedet következő állomása az idei BL-sorozat középdöntőjének utolsó hazai találkozóján, március 7-én szombaton, a Valcea elleni mérkőzésen veszi kezdetét, amikor is gyűjtést szervez a győri pici gyermekek vizsgálatának könnyítésére – altatógép megvásárlására – a Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvánnyal együttműködve.

„Olvasni tudtuk az ellenfél támadásait” – összefoglaló
„Olvasni tudtuk az ellenfél támadásait” – összefoglaló

Zöld-fehér mezes csapatunk hazai pályán fogadta a kiesés ellen küzdő Békéscsaba együttesét a K&H női kézilabda liga 18. fordulójában. Gyors tempó, dinamikus játék jellemezte a gólgazdag mérkőzést, melynek végén magabiztos pontszerzést könyvelhettünk el.

Magabiztos győzelem a Békéscsaba ellen
Magabiztos győzelem a Békéscsaba ellen

A bajnoki menetrend aktuális állomásán az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE együttesét fogadták Oftedalék hazai pályájukon, az Audi Aréna Győrben. Az elmúlt hétvégék kiélezett nemzetközi összecsapásait követően könnyed, magabiztos győzelmet arattak zöld-fehér mezes lányaink a gólzáporos találkozón, így sikerrel itthon tartották a két pontot.
Végeredmény: 45-28

A Békéscsabát fogadjuk szerdán
A Békéscsabát fogadjuk szerdán

A K&H női kézilabda liga soron következő, 18. fordulójában a Békéscsaba együttese tölti vendégszereplését csapatunk otthonában, az Audi Aréna Győrben. A találkozóra 2020. március 4-én (szerdán) 18 órai kezdettel kerül sor. Még nem késő beszerezni belépőiket – várunk minden érdeklődőt!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemGYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.WoltPadthai Wokbar
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!