GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Kétkapus dobójáték torna Töltéstaván
Kétkapus dobójáték torna Töltéstaván

21 csapat részvételével 2019. március 20-án Töltéstaván került megrendezésre a 2011. január 1. után született kislányok korosztályának meghirdetett kétkapus dobójáték torna. Az érdeklődők 71 mérkőzést követhettek figyelemmel a töltéstavai iskola tornatermében, s az izgalmas összecsapások végeztével  a Kölyökkézi Kék csapata örülhetett az aranyéremnek.
Gratulálunk!

Még tart a bérletes elővásárlás az Odense elleni negyeddöntőre
Még tart a bérletes elővásárlás az Odense elleni negyeddöntőre

A Győri Audi ETO KC BL-negyeddöntős összecsapásaira a dán bajnok, az Odense együttese ellen kerül sor. A hazai fordulóra az érvényes bérlettel rendelkező szurkolók elővásárlási időszaka március 26-ig tart még, ezt követően minden érdeklődő számára lehetőség nyílik a jegyvásárlásra.

Tomori Zsuzsanna nyáron elhagyja a Győri Audi ETO KC-t
Tomori Zsuzsanna nyáron elhagyja a Győri Audi ETO KC-t

Nem élt szerződésében foglalt opciós jogával Tomori Zsuzsanna a következő szezont illetően, így távozik Győrből a 2018/19-es szezon végén.

Mondj egy mesét a gyógyulásért!
Mondj egy mesét a gyógyulásért!

A mesék gyógyító erejéről már számos kutatás készült, melyek eredménye bizonyította, hogy igenis szükségünk van a mesék világára! A „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk következő állomásaként a nagy mesemondó, Hans Christian Andersen születésnapja alkalmából, a gyermekkönyvek nemzetközi napja (április 2.) apropóján egyesületünk könyvgyűjtést szervez a március 30-ai Siófok elleni hazai bajnokin.
Hozd el kedvenc gyermekkori meséd vagy napjaink modern történetét – segíts Te is, ajándékozz mesét!

Nincs megállás…
Nincs megállás…

A márciusi hosszú hétvégén megrendezésre került Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjében a Ferencváros együttese ellen aratott fergeteges győzelmet követően, egy lélegzetvételnyi szünet után játékosaink jelentős hányada máris hazája válogatottjában találta magát. A válogatott összetartások hetében a felnőtt játékosok mellett az utánpótlás keretek edzőtáborára is sor kerül, s külön öröm számunkra, hogy a csapatokban szép számban jelen vannak zöld-fehér tehetségeink is.
Kitartást és jó munkát kívánunk mindenkinek!

„Igazi csapatmunka volt” – összefoglaló
„Igazi csapatmunka volt” – összefoglaló

Hazai nagy riválisunk, a Ferencváros együttese elleni összecsapások mindig különösen fontos presztízskérdést jelentenek mindkét fél számára. Nem volt ez másképp az elmúlt hétvégén sem, ahol ráadásul a Magyar Kupa sorsa forgott kockán, így tehát izgalmaknak egyáltalán nem volt híján a Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének végjátéka. Danyi Gábor együttese fantasztikusan kezdte a találkozót, s a kiváló csapatmunka meg is hozta eredményét – a Győri Audi ETO KC együttese megvédte címét és a lányok tizennegyedik alkalommal is magasba emelhették a trófeát!
Szép munka!!

KUPAGYŐZTESEK VAGYUNK!
KUPAGYŐZTESEK VAGYUNK!

A Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjének az idei évben a debreceni Főnix Csarnok adott otthont. Az első játéknapon lejátszott elődöntők eredményeire pillantva mondhatni, minden a papírforma szerint alakult, így jöhetett létre a sokak által izgatottan várt FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC rangadó a döntőben. Csapatunk remekül kezdte a találkozót – Leynaud parádésan védte kapunkat, a kőkemény védekezéssel pedig gyors és eredményes támadójáték párosult. A második félidő elején kissé megtorpantunk, azonban sikerült megráznunk magunkat és a végén három gólos győzelmet ünnepelhettünk – mindez azt is jelenti, hogy 14. alkalommal is magasba emelhettünk a Magyar Kupát!
SZÉP VOLT CSAJOK!
Végeredmény: 29-32

Rangadó a kupadöntőben
Rangadó a kupadöntőben

Papírforma eredmények születtek a Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjének szombati elődöntőiben. A Ferencváros könnyedén verte a Dunaújvárost, míg csapatunk szintén simán diadalmaskodott az Érd felett. A fővárosi zöld-fehérek elleni kupadöntőre március 17-én, vasárnap 18:00-kor kerül sor a debreceni Fönix Csarnokban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Bejutottunk a Magyar Kupa döntőjébe
Bejutottunk a Magyar Kupa döntőjébe

A Török Bódog Magyar Kupa Négyes Döntőjének elődöntőjében együttesünk az Érd csapatával mérkőzött meg. A győri lányok a várakozásoknak megfelelően rögtön a kezükbe vették a mérkőzés irányítását és az első félidő végére kialakított öt gólos előnyüket a második félidőben növelni is tudták, így bejutottak a holnapi fináléba, ahol az FTC-Rail Cargo Hungariával csapnak össze a végső győzelemért. Végeredmény: 26-39

Pro Urbe Győr díjat kapott Róth Kálmán
Pro Urbe Győr díjat kapott Róth Kálmán

Rangos elismerésben részesült Róth Kálmán, a Győri Audi ETO KC szakmai igazgatója. Győr város Pro Urbe Győrdíjjal tüntette ki a március 15-i ünnepi díszközgyűlésen.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!