GYŐRI AUDI ETO KC
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Két visszatérő – végleges a Győri Audi ETO KC játékoskerete
Két visszatérő – végleges a Győri Audi ETO KC játékoskerete

Lezárultak az utolsó tárgyalások is, kialakult a Győri Audi ETO KC 2022/2023-as szezon játékoskerete. Az eddig bejelentett Line Haugsted és Sandra Toft mellett, a 2022-es évadban újra zöld-fehér mezben szerepel majd Yvette Broch és Ana Gros.

Utánpótlás évzárót tartottunk
Utánpótlás évzárót tartottunk

A Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatai számára is befejeződött a 2021/22-es szezon. Akadémistáink becsülettel végig dolgozták az évadot, és nem maradtak el a sikerek sem. A szezonzáró eseményen klubunk és az akadémia vezetői adták át az érmeket csapatainknak.

Szurkolóinkkal és támogatóinkkal búcsúztunk a 2021/2022-es szezontól
Szurkolóinkkal és támogatóinkkal búcsúztunk a 2021/2022-es szezontól

Évzárókat tartott csapatunk. A Győri Audi ETO KC visszaszerezte a magyar bajnoki elsőségét, második lett a Magyar Kupában, és ezüstérmes lett a Bajnokok Ligájában. A BL döntő másnapján a szurkolókkal, majd azt követően a támogatókkal is lezárta a szezont a klub.

Crina Pintea és Laura Glauser távozik Győrből
Crina Pintea és Laura Glauser távozik Győrből

Két játékos távozik a 2021/22-es szezon végén a Győri Audi ETO KC keretéből. Crina Pintea és Laura Glauser egyaránt közös megegyezéssel bontják fel kontraktusukat klubunkkal.

 

Ezüstérmesek lettünk a BL-ben
Ezüstérmesek lettünk a BL-ben

A 2021/2022-es EHF Női Bajnokok Ligája FINAL4 döntőjében a Győri Audi ETO KC a Vipers Kristiansand ellen lépett pályára. Fordulatokban gazdag volt az első játékrész, de végül két gólos norvég előnnyel vonulhattak szünetre a csapatok (13 – 15). A második félidő elején ugyan felzárkózott csapatunk, de nagy küzdelemben végül kétgólos vereséget szenvedtünk. A Győri Audi ETO KC a 2021/2022-es szezonban második helyen végzett a Bajnokok Ligájában.

Irány a BL döntő!
Irány a BL döntő!

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4 első elődöntőjében a Győri Audi ETO KC a dán Esbjerg ellen lépett pályára. Az első félidőben fej – fej mellett haladtak a csapatok, és végül 15 – 15-ös döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok. A második félidő első percétől kezdve kezünkbe vettük az irányítást, és végül 32 – 27-re nyertünk a dán Esbjerg ellen. Az öt gólos győri sikernek köszönhetően csapatunk bejutott a vasárnapi fináléba, amely 2022. június 5-én 18 órakor kezdődik.

Az Esbjergen át vezet az út a FINAL4 döntőbe
Az Esbjergen át vezet az út a FINAL4 döntőbe

A szezon legjobban várt hétvégéjéhez érkezett a Győri Audi ETO KC csapata.  Június első hétvégéjén az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ban szerepelnek kedvenceink. Az elődöntőben a dán Esbjerg együttesével vívunk meg a vasárnapi döntőbe jutásért. A mérkőzés 2022. június 4-én, szombaton 15:15-kor kezdődik az MVM Dome-ban és a Sport1 élőben közvetíti.

Befejeződtek az U12-es és az U10-es küzdelmek
Befejeződtek az U12-es és az U10-es küzdelmek

A Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatai közül három május 29-én Mosonmagyaróváron fejezte be a gyermekbajnokság U12-es küzdelmeit, míg kettő május 28-án Tatabányán az U10-es bajnokságban.

Sikeresen zárult a gyermekbajnokság
Sikeresen zárult a gyermekbajnokság

A Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatai az U13-as, az U12-es és az U10-es korosztályban is befejezték a gyermekbajnokság küzdelmeit a 2021/22-es szezonban. Nézzük először az U13-as trénerjeink értékelését az utolsó fordulóról. 

Búcsúzzunk közösen a 2021/2022-es szezontól
Búcsúzzunk közösen a 2021/2022-es szezontól

A Győri Audi ETO KC és Győr Megyei Jogú Város közös szezonzáróra vár minden szurkolót, 2022. június 6-án, hétfőn 19 órára az Audi Aréna Győr elé. Gyertek, és köszöntsük együtt kedvenceinket.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!