GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Végleges a BL-csoportkör menetrendje
Végleges a BL-csoportkör menetrendje

A WOMEN’S EHF Champions League kvalifikációs összecsapásaiból győztesen távozott, ezáltal bebiztosította helyét a csoportkörben a HC Podravka Vegeta együttese. Az Európai Kézilabda Szövetséggel (EHF) és horvát csoportkörös ellenfelünkkel folytatott egyeztetéseket követően megszületett a 2. fordulóban megrendezésre kerülő idegenbeli mérkőzésünk időpontja, mely 2018. október 14-én (vasárnap) 18:45-kor veszi kezdetét.

Az MTK-tól is elhoztuk a bajnoki pontokat
Az MTK-tól is elhoztuk a bajnoki pontokat

A K&H női kézilabda liga előrehozott, 25. fordulójában Budapesten, az MTK otthonában lépett pályára Danyi Gábor csapata. A Győri Audi ETO által diktált gyors iramot a mérkőzés elején még bírta a hazai csapat, az első játékrész felénél azonban ellépett ellenfelétől a győri alakulat. Határozott védekezéssel és lendületes támadással folyamatosan növelték előnyüket Grooték, a végén magabiztos győzelem kiharcolásával hozták el a bajnoki pontokat az Elektromos csarnokból.

Startol az NB1/B
Startol az NB1/B

A héten megkezdi szereplését NB1/B-s csapatunk is a 2018/2019-es évadban. A Győri Audi ETO KC második csapata a tavalyi szezonban a 7. helyen végezett a másodosztályú bajnokságban, amelyet az idén szeretnének felülmúlni a lányok. A csapat felkészüléséről, céljairól Róth Kálmán vezetőedzőt kérdeztük.

Szerdán az MTK otthonába utazunk
Szerdán az MTK otthonába utazunk

A hétvégi magabiztos budaörsi győzelmet követően néhány napon belül ismét idegenben lép pályára Danyi Gábor együttese, ezúttal az MTK otthonában. A bajnoki találkozó 2018. szeptember 12-én (szerdán) 18 órakor veszi kezdetét – kövessék nyomon az eseményeket, a mérkőzést hivatalos YouTube csatornánkon online élőben közvetítjük!

Búcsúztassuk együtt Cseh Zsoltot
Búcsúztassuk együtt Cseh Zsoltot

A Győri Audi ETO KC gyertyagyújtással egybekötött búcsúztatóra hív mindenkit, aki szeretne megemlékezni a tragikus hirtelenséggel elhunyt kollégánkról.

Aranyéremmel tértünk haza Romániából
Aranyéremmel tértünk haza Romániából

2018. szeptember 6-9. között a romániai Fagarason járt serdülő csapatunk, s mérte össze erejét az ország legjobb utánpótlás csapataival. A 2004-es korosztály számára meghirdetett torna izgalmas megmérettetéseket hozott, végül utánpótlás együttesünk örülhetett és térhetett haza aranyéremmel a nyakában. Gratulálunk!

A horvát HC Podravka együttesével is találkozunk a BL-csoportkörben
A horvát HC Podravka együttesével is találkozunk a BL-csoportkörben

2018. szeptember 7-9. között, nyolc csapat küzdelmével kerültek megrendezésre azok a kvalifikációs viadalok, melyek a WOMEN’S EHF Champions League csoportkörös résztvevői között fennmaradó két kiadó helyért folytak. Csapatunk a 2-es csoport győztesével találkozik a csoportkörben, melynek személyéről az esti órákban le is hullt a lepel – Danyi Gábor együttese tehát a horvát HC Podravka csapatával mérheti össze erejét a Bajnokok Ligája versenysorozat kezdetén.

Nyilatkozatok a Budaörs elleni mérkőzést követően
Nyilatkozatok a Budaörs elleni mérkőzést követően

Gólokban gazdag mérkőzésen nagyarányú győzelmet aratott zöld-fehér együttesünk a Budaörs otthonában szeptember 7-én.  A K&H női kézilabda liga 2. fordulójában esedékes gyors iramú találkozón kezdetben fej-fej mellett haladtak a csapatok, az első félidő feléhez érve azonban már kezdett ellépni Danyi Gábor csapata, s tartotta is magabiztos előnyét egészen a lefújás pillanatáig.

Nagyarányú győzelem Budaörsön
Nagyarányú győzelem Budaörsön

Az első fordulóban hazai pályán aratott magabiztos győzelmet követően, csapatunk idegenben is megkezdte szereplését a 2018/2019-as évadban. A győri lányok ott folytatták, ahol előző hétvégén abbahagyták, remek játékot mutatva, 15 góllal múlták felül a Budaörs csapatát.

 

Újabb ígéretes tehetséggel szerződött a Győri Audi ETO KC
Újabb ígéretes tehetséggel szerződött a Győri Audi ETO KC

Nagy örömmel jelentjük be, hogy utánpótlás bázisunk újabb fiatal tehetsége kötelezte el magát a Győri Audi ETO KC mellett. Az immár profi szerződéssel rendelkező Kellermann Dóra irányító poszton bontogatja szárnyait, s nemrégiben a korosztályos válogatottal egészen a világbajnoki ezüstéremig menetelt.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!