GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

„A második félidőben tudtuk a mi játékunkat játszani” – összefoglaló
„A második félidőben tudtuk a mi játékunkat játszani” – összefoglaló

Október hónap első hazai bajnokiján az MTK Budapest együttesét fogadtuk az Audi Aréna Győrben. A szerda esti összecsapás első félidejében nagy lendülettel kezdtek a vendégek, ám a második harminc percre összeállt a zöld-fehér mezes győri lányok játéka, s végül magabiztos győzelmet arattak a fővárosiak felett.

Magabiztos győzelem az MTK ellen
Magabiztos győzelem az MTK ellen

A K&H női kézilabda liga 8. fordulójában az MTK Budapest együttesét fogadtuk az Audi Aréna Győrben. Az első félidei három gólos előny a második játékrészben 17-re nőtt, köszönhetően a remek kapusteljesítménynek és a kiváló csapategységnek.
Végeredmény: 38-21

Szerdán az MTK együttesét fogadjuk
Szerdán az MTK együttesét fogadjuk

A K&H női kézilabda liga soron következő állomásán az MTK Budapest csapatát fogadjuk hazai pályánkon. A jórészt ambiciózus fiatalokat tömörítő fővárosi együttes a felkészülési időszak alatt már belekóstolhatott az Audi Aréna Győr hangulatába, melyet hasznos tapasztalatszerzésként könyveltek el – azonban most már a bajnoki pontokért zajlik a küzdelem!
Várunk minden érdeklődőt a 2019. október 2-án (szerdán) 18 órakor kezdődő bajnoki összecsapásra!

Gyere Te is zöld-fehérben!
Gyere Te is zöld-fehérben!

A szeptemberi magyar bajnoki rajtot követően október hónap különösen izgalmas kihívások elébe állítja a Győri Audi ETO KC együttesét. Danyi Gáborékra a folytatásban ugyanis komoly meccsdömping vár a hazai és a nemzetközi mezőnyben egyaránt.
Az eddigieknél is jobban éreztetve játékosainkkal a mögöttük álló szurkolótábor támogatását, arra kérünk minden helyszínen szurkoló szimpatizánsunkat, hogy élesszünk újra egy régi hagyományt és klubszíneinkbe – zöld-fehérbe – öltözve érkezzenek az Audi Aréna Győrbe a szezon első BL-mérkőzésére, 2019. október 6-án (vasárnap) a Sävehof elleni összecsapásra.
Lelkes zöld-fehér szurkolóink a felhívásban való részvételükkel értékes nyereményre is szert tehetnek – részletek a cikkünkben.
Főpróba a szerdai MTK elleni bajnoki mérkőzésen? – Csak is Rajtatok múlik!

Boldog születésnapot kívánunk, Stine!
Boldog születésnapot kívánunk, Stine!

Csapatunk irányítója, Stine Oftedal szeptember 25-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Kevesebb, mint két hét a BL-rajtig
Kevesebb, mint két hét a BL-rajtig

Október 6-án megkezdi szereplését zöld-fehér mezes együttesünk a DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörében. Ellenfeleink között a korábbi szezonokból már jól ismert szlovén RK Krim Mercator Ljubljana, a svéd IK Sävehof és a kvalifikációs torna győztese, a cseh DHK Banik Most szerepel.
A hazai összecsapásokra a jegyértékesítés már javában zajlik – szerezzék be minél hamarabb belépőiket, ne maradjanak le!
Mutassuk meg, milyen az igazi BL-hangulat az Audi Aréna Győr falai között!

Boldog születésnapot kívánunk, Duda!
Boldog születésnapot kívánunk, Duda!

Csapatunk átlövője, Eduarda Amorim szeptember 23-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

„A gyors játék a mi erősségünk” – összefoglaló
„A gyors játék a mi erősségünk” – összefoglaló

A bajnoki menetrend szerda esti állomásán a Váci NKSE együttesét fogadtuk hazai pályánkon, az Audi Aréna Győrben. A Szilágyi Zoltán vezette vendég csapat nagy lendülettel kezdte az első félidőt, a szünetre azonban már zöld-fehér mezes kedvenceink vonulhattak előnnyel. A második játékrészben Nze Minko vezényletével sikerült kezünkbe venni az irányítást és végül 33-24-es győzelmet arattunk.

Kilencgólos győzelem a Vác ellen
Kilencgólos győzelem a Vác ellen

A K&H női kézilabda liga 4. fordulójában a Vác együttesét fogadtuk az Audi Aréna Győrben. A vendégek nagy lendülettel kezdtek, azonban az első 30 perc végére kezünkbe ragadtuk az irányítást és a félidőben már egy góllal vezettünk. A második játékrészben már magabiztosabb csapatjátékkal kápráztattuk szurkolóinkat, akik lelkesen bíztattak minket, így a találkozó 9 gólos különbséggel zárult a javunkra.
Végeredmény: 33-24

Folytatás a Vác ellen
Folytatás a Vác ellen

A válogatott hét előtti utolsó bajnoki mérkőzésére készül zöld-fehér mezes együttesünk, hazai pályánkon a Vác csapatát fogadjuk. A találkozó 2019. szeptember 18-án (szerdán) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre – tartsanak velünk, még nem késő beszerezni belépőiket!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.WoltPadthai Wokbar
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!