GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Újra együtt!
Újra együtt!

A teljes kerethez mérten egyelőre még néhány hiányzóval látott munkához a Győri Audi ETO KC együttese. Hamarosan azonban már mindenki a fedélzeten lesz és kezdetét veheti az igazán mozgalmas nyári felkészülés!

Irány Baku!
Irány Baku!

Az idei évben Azerbajdzsán fővárosa, Baku ad otthont az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak (EYOF). A 2019. július 21. és 27. között megrendezésre kerülő sporteseményen közel ötven ország képviselteti magát, a fiatal tehetségek pedig tíz sportágban bizonyíthatnak, köztük a kézilabdával.
Klubunk érintettségéről az olimpiai mozgalom harmadik számú eseményén a korosztályos leány kézilabda válogatott szövetségi kapitánya, Kun Attila és a Győri Audi ETO KC utánpótlás bázisán nevelkedő négy játékos – Csekő Brigitta, Takács Noémi, Tóth Krisztina és Világos Diána – gondoskodik.
Sok sikert és sikeres szereplést kívánunk a csapatnak, és az egész magyar delegációnak!

Elődöntős a junior válogatott
Elődöntős a junior válogatott

A magyar női junior válogatott hibátlan teljesítménnyel és magabiztos győzelmekkel a háta mögött várja immár a korosztályos Európa-bajnokság negyeddöntős összecsapását, ahol Oroszország legjobbjaival mérik össze erejüket az Audi Aréna Győrben.

Augusztus 5-én indul a bérletértékesítés!
Augusztus 5-én indul a bérletértékesítés!

2019. augusztus 5-én megkezdjük a 2019/2020-as szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítését. A korábban kialakított rendszernek megfelelően egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak meg a csapat szimpatizánsai és az érdeklődők.

Ormai László-díjjal tüntették ki Danyi Gábort
Ormai László-díjjal tüntették ki Danyi Gábort

A Magyar Edzők Társasága július 13-án adta át mesteredzői kitüntetéseit – a Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Danyi Gábor Ormai László-díjat vehetett át a veretlenül lezárt 2018/2019-es szezont követően, mikor is csapatával Bajnokok Ligáját, magyar bajnokságot és Magyar Kupát nyert.
Gratulálunk vezetőedzőnknek és a díjazottaknak, valamint további sok sikert kívánunk a jövőben!

Rejtvényfejtésre fel!
Rejtvényfejtésre fel!

A négy héten át tartó játékos-edző kvízünk a végéhez ért, ideje hát, hogy a heteken át szorgosan feljegyzett megoldások a helyükre kerüljenek – érkezik a keresztrejtvény!
Töltsék le majd pedig töltsék ki a feladványt!

Boldog születésnapot kívánunk, Vikki!
Boldog születésnapot kívánunk, Vikki!

Veronica Kristiansen, a Győri Audi ETO KC átlövője július 10-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Boldog születésnapot kívánunk, Évi!
Boldog születésnapot kívánunk, Évi!

Kiss Éva, a Győri Audi ETO KC hálóőre július 10-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Sorsoltak az NBI-ben
Sorsoltak az NBI-ben

2019. július 9-én  (kedden) a Magyar Kézilabda Szövetség székházában került sor a 2019/2020-as szezon női NB I-es versenysorozatának sorsolására. A bajnoki fordulókban esedékes mérkőzések időpontjai azonban a nemzetközi kupaszereplések függvényében még változhatnak – a folyamatos egyeztetéseket követően a hivatalos menetrend várhatóan augusztus elejére készül el, melyről természetesen közösségi felületeinken mi is tájékoztatjuk a szurkolókat és érdeklődőket.

Közeledik a győri rendezésű női junior kézilabda EB
Közeledik a győri rendezésű női junior kézilabda EB

2019. július 11-21. között az Audi Aréna Győr és a Magvassy Mihály Sportcsarnok ad otthont a WOMEN’S 19 EHF EURO-nak, azaz a női U19-es junior korosztályú Európa-bajnokságnak. A magyar válogatott izgatottan és nagy reményekkel vág neki a hazai rendezésű tornának, ahol minden feltétel adott a remek szerepléshez.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!