GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Vezetőedzőnk értékel - meccs összefoglaló
Vezetőedzőnk értékel - meccs összefoglaló

A DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörének 14. fordulójában megszerezte pontjait a Győri Audi ETO KC a CSZKA Moszkva ellen. A mérkőzést követően Danyi Gábor vezetőedző mondta el véleményét.

Sima győzelem a CSZKA ellen – csoportelsőként zárjuk a BL első szakaszát
Sima győzelem a CSZKA ellen – csoportelsőként zárjuk a BL első szakaszát

DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkör 14. fordulójában szoros első félidőt, remek második játékrészt követően hét gólos győzelemmel nyert a Győri Audi ETO KC a CSZKA Moszkva ellen. Csoportelsőként, 14 mérkőzést veretlenül hozva zárják a győriek a BL első időszakát, és megőrizték az immáron 51. mérkőzése tartó veretlenségüket. A találkozó legjobb játékosa Stine Oftedal lett. 

Győri Audi ETO KC-CSZKA Moszkva - lapozható műsorfüzet
Győri Audi ETO KC-CSZKA Moszkva - lapozható műsorfüzet

A DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkör utolsó mérkőzésének, a Győri Audi ETO KC - CSZKA Moszkva rangadó lapozható műsorfüzete alább található. 

Gratulálunk, Inczédy Emese, Te lettél a DELO-Superfan!
Gratulálunk, Inczédy Emese, Te lettél a DELO-Superfan!

A Győri Audi ETO KC 2021. február 13-ai CSZKA Moszkva elleni rangadóját választotta az EHF a Match Of The Week-nek (MOTW), mely alkalomból játékra hívta az ETO szurkolókat, melyre egy szurkolói buzdító videóval lehetett nevezni. A beérkezett anyagokból a választás egy fiatal kora ellenére régi ETO-szurkolóra esett, aki megnyerte a DELO által összeállított értékes ajándékcsomagot.
Köszönjük szépen szurkolóink aktivitását!

„A kulcs a védekezésben lesz” – Beatrice Edwige nagyon készül a CSZKA elleni csoport-rangadóra
„A kulcs a védekezésben lesz” – Beatrice Edwige nagyon készül a CSZKA elleni csoport-rangadóra

A Győri Audi ETO KC utolsó mérkőzését játssza a DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörében 2021. február 13-án szombaton. A 2020/21-es szezon BL menetelését a CSZKA ellen kezdte meg Danyi Gábor csapata, és a záró mérkőzésen is az oroszokkal találkozik, most azonban hazai pályán vehet revansot az akkor az oroszok által elrabolt egy pontért. A találkozó 18 órakor veszi kezdetét, melyet a Sport1 tévécsatorna élőben közvetít.

"A második félidőben tempót váltottunk" - MTK utáni összefoglaló

A K&H női kézilabda liga 11. fordulójában az MTK Budapest ellen lépett pályára a Győri Audi ETO KC. A nagy arányú győzelmet követően Faluvégi Dorottya értékelt.

Meccs-dömping fiataljainknál
Meccs-dömping fiataljainknál

A Győri Audi ETO KC Akadémiai rendszerében lévő csapatoknál keményen beindult a mérkőzés időszak a 2021. esztendő beköszöntével. A győri nevelésű fiatalok sorra játsszák bajnokságaikban a mérkőzéseket. Minden találkozó elteltével megkérdezzük a csapatok edzőit, hogyan vélekednek a lányok teljesítményéről.

Góleső az MTK ellen
Góleső az MTK ellen

A K&H női kézilabda liga 11. fordulójában az MTK Budapest együttese várta a Győri Audi ETO KC csapatát. Annak ellenére, hogy a hazai együttes kezdte jobban a mérkőzést, a Győr kiegyenlítése után már nem volt kérdés, hogy a papírforma érvényesül. Fokozatosan növelte előnyét a Győri Audi ETO, és a végén nagy arányú győzelmet aratott.

Az MTK a következő bajnoki ellenfelünk
Az MTK a következő bajnoki ellenfelünk

A K&H női kézilabda liga 11. fordulójában az MTK Budapest együttese várja a Győri Audi ETO KC csapatát. A mérkőzés február 10-én 17:45 kezdettel kerül megrendezésre, melyet az M4 sportcsatorna élőben közvetít. A találkozót megelőzően Lukács Viktória jobbszélsőt kérdeztük.

Legyél TE a DELO-Superfan!
Legyél TE a DELO-Superfan!

Csapatunk, a Győri Audi ETO KC 2021. február 13-án, szombaton rangadót játszik az orosz CSZKA Moszkva csapatával, melyen a tét a csoport első helye lesz. Az EHF ezt a találkozót választotta a forduló mérkőzésének, azaz a Match Of The Week-nek (MOTW). Ugyan nézők sajnos nem lehetenek az Arénában, de most a DELO jóvoltából egy szurkoló felejthetetlen ajándékban részesül!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMAGYŐR-SZOL
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!