GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Boldog születésnapot kívánunk, Crina Pintea!
Boldog születésnapot kívánunk, Crina Pintea!

Csapatunk beállósa, Crina Pintea április 3-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Korlátozott számban felszabadultak jegyek!
Korlátozott számban felszabadultak jegyek!

Negyeddöntős ellenfelünkkel, az Odense HC klubjával történő kapcsolatfelvételt követően jó hírekkel szolgálhatunk a hazai rendezésű BL-negyeddöntős mérkőzésünkk iránt érdeklődő szurkolóink számára. Visszajelzésük alapján nem tartanak igényt az összes, szurkolóik számára előzetesen kötelezően fenntartott belépőre, így még korlátozott számban elérhetővé váltak jegyek a fent említett találkozóra.
Szerezzék be minél hamarabb belépőiket – ne maradjanak le!

„Tudtuk, hogy mit kell tennünk” – összefoglaló
„Tudtuk, hogy mit kell tennünk” – összefoglaló

A szombat esti Siófok elleni magyar bajnoki forduló az előzetes várakozásoknak megfelelően nagy izgalmakat, kezdetben fej-fej melletti küzdelmet hozott. A második félidőben azonban egy szinttel feljebb kapcsoltak zöld-fehér mezes lányaink, így a végére kiharcolt nyolc gólos győzelmünknek köszönhetően itthon tartottuk a pontokat.

Nyolc gólos győzelem a Siófok ellen
Nyolc gólos győzelem a Siófok ellen

A K&H női kézilabda liga 19. fordulójában a Siófok együttesét fogadtuk az Audi Aréna Győrben. Csapatunk a magyar bajnokság versenykiírása értelmében – Afentaler Sára és Pál Tamara korosztályos idegenbeli mérkőzésen való távollétében – 14 felnőtt játékossal állt ki a szombat esti találkozón, több mint 5000 néző előtt. Szoros küzdelem kerekedett a mérkőzés során, főként az első félidőben, azonban a második játékrész feléhez érve kezünkbe vettük az irányítást és meg sem álltunk a győzelem kiharcolásáig.
Végeredmény: 35-27

Oftedal, Pintea és Hansen az edzők álomcsapatában
Oftedal, Pintea és Hansen az edzők álomcsapatában

Az Európai Kézilabda Szövetség (European Handball Federation – EHF) kérésének eleget téve a Bajnokok Ligája csoportkörében részt vevő csapatok edzői összeállították saját álomcsapatukat. A beérkezett szavazatok összesítését követően első körben három játékosunkat – Stine Oftedalt, Crina Pinteat és Anne Mette Hansent – is posztjuk legjobbjai között említhetjük. Gratulálunk!

A Siófokot fogadjuk szombaton
A Siófokot fogadjuk szombaton

A K&H női kézilabda liga 19. fordulójában a bajnoki tabella élmezőnyében szereplő Siófok együttesét fogadjuk. A 2019. március 30-án (szombaton) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő összecsapás a bajnoki pontvadászat mellett a „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk következő állomása is egyben, ahol a mesék gyógyító erejét hívjuk segítségül. Tartsanak Velünk!

„Megszereztük a két pontot” – összefoglaló
„Megszereztük a két pontot” – összefoglaló

A válogatott hetet követően Vácon folytatta együttesünk a magyar bajnoki menetelést. Danyi Gábor csapata gyors tempójú, küzdős mérkőzésen gyűjtött be értékes pontokat, melyekkel továbbra is magabiztosan őrzik veretlenségüket és vezető pozíciójukat a bajnoki tabella élén.

Elhoztuk a bajnoki pontokat Vácról
Elhoztuk a bajnoki pontokat Vácról

A K&H női kézilabda liga 18. fordulójában a Vác otthonába utazott zöld-fehér mezes együttesünk. A kezdetben szorosan alakuló első félidő végére három gólos előnyre tudtunk szert tenni, melyet a második játékrészben tovább növeltünk, s a végül nyolc gólos győzelem kiharcolása mellett újabb két bajnoki ponttal is gazdagodtunk.
Végeredmény: 27-35

Elindult a jegyértékesítés a BL-negyeddöntő hazai mérkőzésére!
Elindult a jegyértékesítés a BL-negyeddöntő hazai mérkőzésére!

A Győri Audi ETO KC a dán bajnok Odense HC együttese ellen vívja BL-negyeddöntős találkozóit. A bérletes elővásárlási időszak lezárultát követően mától, azaz március 27-től mindenki számára megnyílt a lehetőség, hogy online vagy személyesen megvásárolja belépőjegyét a hazai fordulóra!

Vissza a hétköznapi kerékvágásba – Vácon folytatjuk a bajnokságot
Vissza a hétköznapi kerékvágásba – Vácon folytatjuk a bajnokságot

A Magyar Kupa négyes döntő, majd pedig az egyhetes válogatott edzőtábort követően ismét visszatérünk a mozgalmas hétköznapokhoz és bajnoki találkozóval folytatjuk a menetelést a 2018/2019-es szezon soron következő állomásain. 2019. március 27-én (szerdán) 18 órakor a K&H  női kézilabda liga 18. fordulójában idegenben, a Vác otthonában lép pályára zöld-fehér mezes együttesünk. A mérkőzés alakulását hivatalos YouTube csatornánkon online élőben nyomon követhetik!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!