GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Régi-új szponzorok az Audi  ETO mellett 3.
Régi-új szponzorok az Audi ETO mellett 3.

Folytatjuk sorozatunkat a Győri Audi ETO KC támogatóiról, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését. Szponzorjainkat bemutató sorozatunkat a Mo-To 95’ Kft-vel, az „Oil! A német kúthálózat”  egyes benzinkutjait üzemeltető céggel folytatjuk.

Megnyitottuk az új szezont!
Megnyitottuk az új szezont!

A 2018/2019-es kézilabdás idény rajtja előtt néhány nappal, a hagyományokhoz hűen szezonnyitó szurkolói rendezvényt tartott klubunk, a Győri Audi ETO KC. A belvárosi Dunakapu téren összegyűlt népes tömeg előtt hivatalosan is bemutatkoztak új játékosaink – Kari Brattset, Amandine Leynaud és Veronica Kristiansen –, valamint zöld-fehér együttesünk kispadjának élén új szerepben helyet foglaló vezetőedzőnk, Danyi Gábor.  Dr. Bartha Csaba klubelnök beszédéből a kitűzött célokba is bepillantást nyerhettek az érdeklődők, majd pedig a közös fotók és aláírásgyűjtés sem maradt el.

Hibátlan mérleggel zártuk a felkészülést – összefoglaló
Hibátlan mérleggel zártuk a felkészülést – összefoglaló

Már csak néhány nap van hátra a 2018/2019-es szezon kezdetéig, melyet bizakodva várhatunk, hiszen hatból hat győzelemmel zárta az alapozó időszakot Danyi Gábor együttese. Legutóbb az Érd otthonában léptek pályára a zöld-fehér mezes győri lányok, s fiatal tehetségeiknek is teret adva négygólos győzelemmel távoztak.

Hibátlanul zártuk a felkészülést
Hibátlanul zártuk a felkészülést

A felkészülési időszak hatodik, egyben utolsó barátságos összecsapására Érdre utazott Danyi Gábor együttese, hogy még néhány nappal a szezon rajtja előtt elvégezzék az utolsó simításokat a játékban. A barátságos mérkőzések mérlegét tekintve százszázalékos győriek számára elsősorban nem a győzelem, sokkal inkább a kulcsfontosságú elemek gyakorlása és a csapat összecsiszolódása voltak a legfőbb szempontok.
Végeredmény: 22-26

Régi-új szponzorok az Audi ETO mellett 2.
Régi-új szponzorok az Audi ETO mellett 2.

Folytatjuk sorozatunkat a Győri Audi ETO KC támogatóiról, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését. Szponzorainkat bemutató sorozatunkat csapatunk egyik új támogatójával, az ingatlanok üzemeltetésével és bérbeadásával foglalkozó Ceetrus Hungary Kft.-vel folytatjuk.

Egyesületi menedzselés profi szinten a MATCHmeetinggel
Egyesületi menedzselés profi szinten a MATCHmeetinggel

A 2018/2019-es szezontól klubunk új szintre emelte a csapat felkészülésével, mérkőzéseivel, valamint a játékosok egészségügyi állapotával kapcsolatos információk menedzselését, szakmai elemzését. A statisztikai adatokat és számos hasznos funkciót tömörítő MATCHmeeting szoftver hatékony analizálást tesz lehetővé a Győri Audi ETO KC edzői és orvosi stábja számára, s közös kommunikációs platformként is működik a mindennapokban  – ismerjék meg a rendszert közelebbről!

Szurkolói évadnyitó csütörtökön
Szurkolói évadnyitó csütörtökön

A hagyományokhoz hűen évadnyitó szurkolói rendezvényre invitáljuk szimpatizánsainkat 2018. augusztus 30-án (csütörtökön) este 18.30-tól Győrbe, a Dunakapu térre. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

NEKA-kupán jártunk, csillogó érmeket hoztunk
NEKA-kupán jártunk, csillogó érmeket hoztunk

Augusztus utolsó hétvégéjén, 2018. augusztus 24-26. között került megrendezésre a IV. NEKA-kupa Nádorfi Emléktorna Balatonbogláron, a NEKA főhadiszállásán. Róth Kálmán női ifjúsági és Kun Attila leány serdülő csapata képviseltette magát klubunk színeiben, s tért haza szebbnél szebb eredményekkel és csillogó érmekkel a nyakukban.
Gratulálunk!

Régi-új szponzorok az Audi  ETO mellett
Régi-új szponzorok az Audi ETO mellett

Rendhagyó sorozatot indítunk honlapunkon. Szeretnénk bemutatni a Győri Audi ETO KC azon támogatóit, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését. Szponzorainkat bemutató sorozatunkat csapatunk egyik legrégebbi támogatójával, az OTP Bank Nyrt-vel kezdjük, akik sokadik alkalommal újították meg szerződésüket klubunkkal.

Főpróba az Érd ellen
Főpróba az Érd ellen

A Buducnost Podgorica elleni 9 gólos győzelem után mozgalmas hét vár a győri lányokra, hiszen előbb az Érd csapatával küzdenek meg barátságos mérkőzésen, majd a hétvégén – szeptember 1-jén – hivatalosan is kezdetét veszi a 2018/2019-es kézilabdás idény.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó Győr
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!