GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Szeptemberben lesz a BL FINAL4, nyáron pedig a negyeddöntő
Szeptemberben lesz a BL FINAL4, nyáron pedig a negyeddöntő

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) tájékoztatása szerint a koronavírus terjedése okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel változik a Bajnokok Ligája versenysorozat lebonyolítási rendje is. Az EHF közleménye értelmében szeptemberben várható a DELO Női Kézilabda Bajnokok Ligája FINAL4, az elhalasztott negyeddöntő összecsapásai pedig június második felében, egy hét leforgása alatt kerülnének megrendezésre.

„Próbálok egy napirend szerint élni.” – interjú Danyi Gáborral
„Próbálok egy napirend szerint élni.” – interjú Danyi Gáborral

Győri otthonában tölti mindennapjait a Győri Audi ETO KC vezetőedzője. Danyi Gábor életét mostanában sajnos nem az edzések töltik ki, de a szakvezető azért így sem maradhat kézilabda nélkül.

Mindenki vigyázzon magára! – a Patent Csoport  üzenete
Mindenki vigyázzon magára! – a Patent Csoport üzenete

A Győri Audi ETO KC szponzorai számára is megterhelő a koronavírus elleni küzdelem időszaka. Kocsis Róbert, a Patent Csoport vezérigazgatója üzent a csapatnak, a szurkolóknak, mindenkinek…

„Nagyszerű érzés, igazi büszkeség az „ETO KC családhoz” tartozni” - szponzorunkat kérdeztük
„Nagyszerű érzés, igazi büszkeség az „ETO KC családhoz” tartozni” - szponzorunkat kérdeztük

Nagy megtiszteltetés egyesületünk számára, hogy a hazai borkultúrát ízig-vérig felsorakoztató DiVinot is támogatói sorában tudhatja. Hécz Kálmánnal, a Havanna Club Kft. ügyvezetőjével készített interjúból arra is fény derül, miért is ragadta magával cégüket öt évvel ezelőtt a kézilabda sportág fellegváraként is emlegetett Győri Audi ETO KC csapatának játéka, és mi tartja őket azóta is a csapat mellett.

Éld át újra a Győri Audi ETO KC BL-meccseit
Éld át újra a Győri Audi ETO KC BL-meccseit

Nosztalgiázzunk együtt a Sport TV-vel, és éljük át együtt csapatunk idei és elmúlt szezonbeli szerepléseit!

Boldog születésnapot, Laura!
Boldog születésnapot, Laura!

Fiatal tehetségünk, Kürthi Laura március 16-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Búcsúzunk Hemela Zsolttól
Búcsúzunk Hemela Zsolttól

Hosszan tartó súlyos betegség után életének 58. évében elhunyt az FTC kézilabda szakosztályának korábbi ügyvezetője, Hemela Zsolt. A Győri Audi ETO KC nevében Dr. Bartha Csaba elnök búcsúzik.

Leállás határozatlan időre
Leállás határozatlan időre

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének döntése következtében a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette. A Győri Audi ETO KC valamennyi csapatánál felfüggesztésre kerültek az edzések is

Elhalasztották a BL-negyeddöntőket
Elhalasztották a BL-negyeddöntőket

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban az elmúlt napok történései alapján és mérlegelve a versenyeken résztvevő személyek egészségét és biztonságát, döntésre jutott az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a hatáskörébe tartozó, közelgő nemzetközi összecsapások lebonyolítását illetően. Az április első két hetében – 2020. április 3-5. és 2020. április 10-12. között – esedékes DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája negyeddöntős mérkőzések elhalasztásra kerülnek, így együttesünk a Bukarest csapata elleni oda-visszavágós találkozója is. Mindezek értelmében a hazai találkozóra vonatkozó jegyértékesítést további értesítésig nem kezdjük meg. Amint lesz információnk a mérkőzések új időpontját illetően, tájékoztatjuk szurkolóinkat. 

FELHÍVÁS – a koronavírussal kapcsolatos intézkedések
FELHÍVÁS – a koronavírussal kapcsolatos intézkedések

A Magyar Kormány, a koronavírussal kapcsolatos megelőzési intézkedései értelmében az egész országra vonatkozóan veszélyhelyzetet hirdetett meg. Ezen intézkedéseknek megfelelően hozott döntéseket az elkövetkezendő mérkőzésekre vonatkozóan a Győri Audi ETO KC is. 2020. március 11-i hatállyal minden hazai mérkőzését (beleértve az utánpótlás mérkőzéseket is) zárt kapussá nyilvánítja, a BL negyeddöntő mérkőzés jegyértékesítését visszavonásig nem kezdi meg.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemGYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.WoltPadthai Wokbar
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!