GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

KÖSZÖNJÜK! – ismét összefogtunk egy jó ügy érdekében
KÖSZÖNJÜK! – ismét összefogtunk egy jó ügy érdekében

A „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági sorozatunk újabb állomásán a Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány javára szervezett akció kapcsán önkénteseket toboroztunk és adományt gyűjtöttünk.
Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az aktivitásban!

 

„Nem volt könnyű meccs” – összefoglaló
„Nem volt könnyű meccs” – összefoglaló

A BL-csoportkör rajtja után ismét a K&H női kézilabda ligában lépett pályára együttesünk, ezúttal Békéscsabára utaztak zöld-fehér mezes lányaink. Szoros első félidőt követően a második játékrészben kezdett összeállni a játékunk, végül magabiztos győzelmet arattunk és újabb bajnoki pontokkal gazdagodva térhettünk haza.

Elhoztuk a két pontot Békéscsabáról
Elhoztuk a két pontot Békéscsabáról

A K&H női kézilabda liga 5. fordulójában hosszú útnak vágott neki címvédő együttesünk, a Győri Audi ETO KC. A bajnoki összecsapás első félidejének játékán talán épp az utazás fáradalmai ütköztek ki, azonban a második játékrészben egyre inkább kezünkbe vettük az irányítást és a végére 11 gólos különbséggel zártunk.
Végeredmény: 19-30

Bajnoki fordulóra utazunk Békéscsabára
Bajnoki fordulóra utazunk Békéscsabára

A hétvégi BL-nyitányt követően bajnoki összecsapás szerepel ismét csapatunk menetrendjében, október 9-én (szerdán) Békéscsabára utaznak Danyi Gáborék. A K&H női kézilabda liga 5. fordulójában esedékes találkozó 18 órakor veszi kezdetét – kövessék online élő közvetítésünket hivatalos YouTube csatornánkon!

„Hihetetlen volt ezt átélni” – összefoglaló
„Hihetetlen volt ezt átélni” – összefoglaló

Az IK Sävehof ellen hazai pályán vívott mérkőzéssel hivatalosan is kezdetét vette a 2019/20-as BL-szezon a győri lányok számára. A fiatal svéd csapat nagy lelkesedéssel vágott neki idegenbeli szereplésének, s a fergeteges hangulatban hasznos tapasztalatokkal is gazdagodtak az Audi Aréna Győrben. Danyi Gábor együttese kőkemény védekezésének, gyors támadásvezetésének és kapusaink kiváló teljesítményének köszönhetően magabiztos hazai győzelem született.  

Parádés győzelem a Sävehof csapata ellen
Parádés győzelem a Sävehof csapata ellen

Október első hétvégéjén megkezdődött a 2019/20-as BL-szezon a Győri Audi ETO KC együttese számára is, október 6-án a svéd IK Sävehof csapatát fogadtuk az Audi Aréna Győrben. A félidei szünetre kiharcolt hatgólos előnyünket a második harminc percben nyújtott magabiztos, lendületes játékkal előnyünket 12-re növeltük.
Végeredmény: 35-23

Vasárnap megkezdjük BL-szereplésünket
Vasárnap megkezdjük BL-szereplésünket

Már csak egyet kell aludni, s csapatunk ismét nekivág a női klubkézilabdázás legnívósabb versenysorozatának, a DELO WOMEN’S EHF Champions League kihívásainak. A csoportkörben elsőként, október 6-án (vasárnap) 17 órától a svéd IK Sävehof együttesét fogadják hazai pályájukon a zöld-fehér mezes győri lányok, melyre még nem késő beszerezni belépőiket!
A fergeteges hangulat garantált, a látványhoz pedig Önök is hozzájárulhatnak – öltözzenek zöld-fehérbe, látogassanak el az Audi Aréna Győrbe és csatlakozzanak jótékonysági akciónkhoz a Lurkó Alapítvány szolgálatában – bővebb információ cikkünkben!
A találkozót a Sport1 élőben közvetíti!

Bővült az ETO Shop termékpalettája
Bővült az ETO Shop termékpalettája

Megérkeztek az idei szezon bemelegítő melegítői és a hivatalos mezek is az ETO Shopba. Az új termékeket nyitvatartási időben a belvárosi Látogatóközpontban, meccsnapon pedig az Audi Aréna Győrben található Shopban is beszerezhetik.

Boldog születésnapot kívánunk, Beatrice!
Boldog születésnapot kívánunk, Beatrice!

Beállósunk, Beatrice Edwige október 3-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket zöld-fehérben!

Ismét Jó cselekedet a gyermekekért – légy Te is önkéntes, segítsd a beteg gyermekeket!
Ismét Jó cselekedet a gyermekekért – légy Te is önkéntes, segítsd a beteg gyermekeket!

A Győri Audi ETO KC „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági sorozata több sikeres akción van túl. Az ETO jó cselekedet következő állomása az idei BL-szezon indulásával egyidőben, október 6-án a Savehof elleni mérkőzésen veszi kezdetét, amikor is gyűjtést szervez és segítő önkénteseket toboroz a győri kórház gyermek betegei számára a Lurkó Alapítvány közreműködésével

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.WoltPadthai Wokbar
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!