GYŐRI AUDI ETO KC
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Utánpótlás szezonértékelő 3. rész – U10
Utánpótlás szezonértékelő 3. rész – U10

Folytatódik a cikksorozatunk az utánpótlás csapataink szezonértékelésével. A Győri Audi ETO KC két csapatot indított az U10-es korosztályban, mindkét alakulat edzője sikeresnek értékelte az évet.

Utánpótlás szezonértékelő 2. rész – U9
Utánpótlás szezonértékelő 2. rész – U9

Folytatódik a cikksorozatunk az utánpótlás csapataink szezonértékelésével. A Győri Audi ETO KC az U9-es palántái is sikeresen zárták a 2021/22-es szezont. Ebben a korosztályban öt csapatunk versenyzett az évad során.

Utánpótlás szezonértékelő 1. rész – U8
Utánpótlás szezonértékelő 1. rész – U8

Cikksorozatot indítunk, amelyben a Győri Audi ETO KC összes utánpótlás csapatának szezonját értékeljük. A sort a legkisebbekkel, az U8-as korosztállyal kezdjük.

Bronzra ezüst – másodikak lettünk a Bajnokok Ligájában
Bronzra ezüst – másodikak lettünk a Bajnokok Ligájában

A Győri Audi ETO KC sorozatban hatodszor is bejutott a Női EHF Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé. A június első hétvégéjén megrendezett FINAL4-ban ezüstérmet szereztek lányaink, miután az elődöntőben legyőzték a dán Esbjerg együttesét, de a döntőben vereséget szenvedtek a címvédő Vipers ellen.

Magyar Kupa: idén ezüstérem
Magyar Kupa: idén ezüstérem

A Győri Audi ETO KC az idei kiírásban is az ötödik fordulóban kapcsolódott be a Női Magyar Kupa küzdelmeibe. A négyes döntőbe a Kisvárdán keresztül vezetett csapatunk útja, ahol végül nem sikerült a címvédés, ezüstéremmel zártuk a sorozatot.

Négy győri a korosztályos válogatottban
Négy győri a korosztályos válogatottban

Győri Audi ETO KC akadémiáját négy játékos képviselte az elmúlt héten a serdülő válogatott összetartásán. A korosztályos nemzeti csapat a nyáron megrendezésre kerülő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra készült.

BL-győztes másodedző érkezik
BL-győztes másodedző érkezik

A 2022/2023-as szezont kissé átalakult szakmai stábbal kezdi meg a Győri Audi ETO KC. Ambros Martín vezetőedző munkáját a következő idényben csapatunk egykori játékosa, Raphaelle Tervel segíti majd másodedzőként, míg Kun Attila július 1-től a Győri ETO Akadémia szakmai igazgatójaként az utánpótlásnevelés szakmai irányítását látja el teljes munkaidőben.

BAJNOK CSAPAT – A 2021/2022-es szezon számokban
BAJNOK CSAPAT – A 2021/2022-es szezon számokban

A Győri Audi ETO KC számára lezárult a 2021/2022-es kézilabda idény. A magyar bajnokságban csapatunk visszaszerezte az első helyet, ezzel biztos résztvevője a Bajnokok Ligája következő kiírásának. Megnézzük, hogy a bajnoki aranyéremmel végződő idényben milyen számokat produkáltak a lányaink.

Görbicz Anita várandós
Görbicz Anita várandós

Anyai örömök elé néz a Győri Audi ETO KC elnöke Görbicz Anita. A klubvezető második gyermekét hordja a szíve alatt

Ezüstérem az országos Diákolimpián
Ezüstérem az országos Diákolimpián

A győri Gárdonyi Géza Általános Iskola 7-8. osztályos kézilabda csapata országos döntőbe jutott a Diákolimpián, amit ezúttal Miskolcon rendeztek. Kizárólag a Győri Audi ETO KC utánpótlás játékosaiból álló csapat ezüstérmet szerzett a rangos mezőnyben.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!