GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

A szezon legszebb pillanatai – Stine Oftedal
A szezon legszebb pillanatai – Stine Oftedal

A villámgyors, mindig mosolygós BL-újonc norvég irányító, Stine Oftedal első szezonját töltötte zöld-fehér mezben a 2017/2018-as kézilabdás idényben, azonban a megilletődöttség leghalványabb jelei sem látszottak játékán és igazi sikerszezont tudhat maga mögött csapatával. Elevenítsük fel az ő legemlékezetesebb pillanatait!

Hivatalos a 2018/19-es BL-résztvevők névsora
Hivatalos a 2018/19-es BL-résztvevők névsora

Az EHF Végrehajtó Bizottsága Glasgowban az Európai Kézilabda Szövetség 14. kongresszusának keretein belül megtartott ülésén döntött a Női EHF Bajnokok Ligája 2018/2019-es versenysorozatába kandidáló csapatok névsoráról. A Győri Audi ETO KC együttese címvédőként a csoportkörben csatlakozik be a BL-küzdelmekbe.

Boldog születésnapot kívánunk, Tomori Zsuzsanna!
Boldog születésnapot kívánunk, Tomori Zsuzsanna!

A Győri Audi ETO KC átlövője, Tomori Zsuzsanna június 18-án ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot, mihamarabbi felépülést és további sportsikereket!

A szezon legszebb pillanatai – Kari Aalvik Grimsbö
A szezon legszebb pillanatai – Kari Aalvik Grimsbö

A 2017/2018-as idény legszebb momentumait felvonultató összeállításaink sorában hálóőrünk, Kari Aalvik Grimsbö hárításai következnek. Legyen szó ziccerről, átlövésről vagy épp büntetőről, a norvég kapus a zöld-fehér együttes védelmének egyik bástyájaként rendre túljárt az ellenfelek eszén.

Kiss Éva túl a műtéten
Kiss Éva túl a műtéten

A Győri Audi ETO KC hálóőre, Kiss Éva sikeres operáción esett át, a szezon végén visszatérő térdfájdalmait a zöld-fehérek csapatorvosa, dr. Balogh Péter vette kezelésbe.

Utánpótlás évzárón jártunk – összefoglaló
Utánpótlás évzárón jártunk – összefoglaló

Kiemelkedő sporteredményekben gazdag szezont tudhat maga mögött a Győri Audi ETO KC utánpótlás bázisa, melytől egy vacsorával egybekötött évzáró rendezvénnyel vettek búcsút a zöld-fehér együttes utánpótlás edzői és játékosai.

Utánpótlás sikerekben gazdag évet zártunk
Utánpótlás sikerekben gazdag évet zártunk

A 2017/2018-as kézilabdás szezon a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának kiemelkedő sikerei mellett a klub utánpótlás együttesei számára is remek eredményeket hozott, melyek egy kötetlen hangulatú évzáró vacsorán ismét felelevenítésre kerültek. Gratulálunk és köszönjük áldozatos munkáját utánpótlás edzőinknek és játékosainknak, s minden utánpótlásban dolgozó kollégánknak!

Műtét után, műtét előtt
Műtét után, műtét előtt

A 2017/2018-as kézilabdás idény nem kímélte meg a sérülésektől a Győri Audi ETO KC játékosait, sajnos most a balszerencsének a junior válogatott edzőtáborban Afentaler Sára esett áldozatául, bokasérülést szenvedett. A fiatal tehetség mellett csapattársa, a zöld-fehérek hálóőre, Kiss Éva térde is műtéti beavatkozásra szorul a kemény szezont követően. Várhatóan az új idény felkészülési időszakának végére már mindkét játékos teljes értékűen csatlakozhat a csapat edzésmunkájába.

A szezon legszebb pillanatai – Eduarda Amorim
A szezon legszebb pillanatai – Eduarda Amorim

A szezon legszebb pillanatait felvonultató videós összeállítások sorában a zöld-fehérek brazil átlövője, Eduarda Amorim következik. A győri játékos fontos pillanatokban villant nagyot, s alkotott maradandót többek között a Vardar elleni BL-döntő hosszabbításában, oroszlánrészt vállalva abban, hogy klubcsapatával negyedszer is felüljön Európa trónjára.

A szezon legszebb pillanatai – Görbicz Anita
A szezon legszebb pillanatai – Görbicz Anita

A Győri Audi ETO KC együttese nem mindennapi szezont tudhat maga mögött, melynek pillanataira mindig öröm lesz visszatekinteni… Elevenítsük fel elsőként a zöld-fehérek csapatkapitányának legszebb és egyben utánozhatatlan megmozdulásait, jöjjön Görbicz Anita!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauer
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!