GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Elhunyt Zlatko Saracevic             
Elhunyt Zlatko Saracevic             

Megrendülve értesültünk a szomorú hírről, miszerint 59 éves korában elhunyt Zlatko Saracevic. Az egykori kitűnő játékos, remek edző és nemes ellenfél tragikus hirtelenséggel távozott.  A Győri Audi ETO KC minden tagja őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak, és csapatának a horvát Podravka Vegeta gárdjának.

Nyugodj békében Sara Papa!

     

„Nagyon komolyan védekeztünk” - meccsösszefoglaló
„Nagyon komolyan védekeztünk” - meccsösszefoglaló

A Győri Audi ETO KC a Boglári Akadémia-SZISE ellenfeleként aratott nagy arányú győzelmet a K&H női kézilabda liga 20. fordulójában. A mérkőzést követően Danyi Gábor vezetőedző értékelte csapata teljesítményét.

Hoztuk a kötelezőt a NEKA ellen
Hoztuk a kötelezőt a NEKA ellen

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában a Boglári Akadémia-SZISE vendégeként lépett pályára a Győri Audi ETO KC. A zöld-fehérek nem hagytak kétséget afelől, ki diktál ezen a mérkőzésen. A végén csak a gólarány volt kérdéses.

„Jót küzdöttünk” - fiataljaink is értékeltek
„Jót küzdöttünk” - fiataljaink is értékeltek

A Győri Audi ETO KC Akadémiájának csoportjai sorra játsszák halasztott és ütemezés szerinti mérkőzéseiket. Az ifjúsági csapat is meglehetősen kemény sorozatterheléses időszakban van – hét nap alatt négy mérkőzésen vannak túl a lányok. A megutóbbi, NBI/B felnőtt bajnokságban lejátszott, NEKA elleni találkozót követően edzőjük mellett néhány játékos véleményére is kíváncsiak voltunk. Jó érzés, mennyire reálisan látják magukat a fiatalok, és az is, nem adják fel a küzdelmet, mindig előre tekintenek.

A NEKA-hoz megyünk visszavágóra
A NEKA-hoz megyünk visszavágóra

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában a Boglári Akadémia-SZISE vendégeként lép pályára a Győri Audi ETO KC. A mérkőzést tévécsatorna nem közvetíti, a NEKA hivatalos YouTube csatornáján azonban élőben megtekinthető 18 órai kezdettel.

Megvannak a nyolcaddöntő időpontjai
Megvannak a nyolcaddöntő időpontjai

A DELO WOMEN’S EHF Champions League versenysorozat lebonyolítása a szezon elején kiírtakhoz képest az EHF döntése értelmében változott úgy, hogy a csoportkör első két helyezettjének is szükséges nyolcaddöntőt játszania. A Győri Audi ETO KC ellenfele a középszakaszban a német Bietigheim lesz egy oda-, visszavágó erejéig.  

Görbicz Anita nyártól új szerepkörben folytatja pályafutását
Görbicz Anita nyártól új szerepkörben folytatja pályafutását

2021 nyarán meghatározó pillanat érkezik el a Győri Audi ETO KC és magyar női kézilabdázás életében. Befejezi aktív játékoskarrierjét Görbicz Anita. A kivételes játékos nem csak a győri klub és a magyar kézilabdázás legendája, de külföldön is kevés hozzá fogható ikon található. A játékos nem szakad el az ETO-családtól, hiszen egy új szerepben számít rá a klubvezetés.

Felhívás
Felhívás

A Győri Audi ETO Kézilabda Club a Győri Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolával közösen kézilabda sportági fakultációt indít leendő első osztályos kislányok számára, a 2021/22-es tanév kezdetétől. Ha gyermeke kedveli a mozgást és a labdajátékokat, valamint szeretne egy jó közösség tagjává válni, itt a helye!
Várjuk minden lelkes kis kézilabdás jelentkezését!

Boldog születésnapot kívánunk, Kari Brattset!
Boldog születésnapot kívánunk, Kari Brattset!

Kari Brattset február 15-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Teljes a Győri Audi ETO KC kerete a 2021/22-es szezonra
Teljes a Győri Audi ETO KC kerete a 2021/22-es szezonra

Lezárultak az utolsó tárgyalások is, kialakult a Győri Audi ETO KC végleges kerete a következő szezonra. A felnőtt csapat mellett az utánpótlás rendszerünkből ismét több győri nevelés igazol élvonalbeli egyesületekhez.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMAGYŐR-SZOL
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!