GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Több változás a felkészülési programban
Több változás a felkészülési programban

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat és az érdeklődőket, hogy a korábban weboldalunkon közzétett felkészülési programban néhány változás történt.

Túl a felkészülés első hetén
Túl a felkészülés első hetén

A Győri Audi ETO KC csapatának egyhetes balatonboglári edzőtábora a kemény futó- és labdás edzések, fizikai felmérések mellett a csapatépítésről is szólt, így péntek délután egy kis laza evezés, vitorlázás és sárkányhajózás szerepelt a lányok programjában.

Bronzérmet szerzett a válogatott az EYOF-on
Bronzérmet szerzett a válogatott az EYOF-on

2019. július 11-21. között Azerbajdzsán fővárosa, Baku adott otthont az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak (EYOF). Kun Attila szövetségi kapitány vezényletével, valamint négy győri fiatal tehetséggel a keretben a csoportkörben hibátlanul menetelést mutatott be az ifjúsági kézilabda válogatott. A döntőbe jutás kevésen múlt, Franciaország állta útjukat a mieinknek, azonban a bronzmeccsen már ismét a magyar lányok örülhettek.
Gratulálunk!

Elhunyt Simon József
Elhunyt Simon József

64 éves korában autóbalesetben elhunyt Simon József, a Nemzeti Sport kézilabda-szakírója. Klubunk gyászolja a kiváló újságírót.

Egy hét a Balaton partján
Egy hét a Balaton partján

Zöld-fehér együttesünk a 2019/2020-as felkészülési időszak első állomása, a Nemzeti Kézilabda Akadémián töltött egyhetes edzőtábor végéhez közeledik. A lányok már túl vannak jó néhány kemény futó- és labdás edzésen, felméréseken, azonban egy percig sem lankadhat a figyelmük, hiszen az új idényben is a legkomolyabb célokért indulnak harcba.

Boldog születésnapot kívánunk, Amanda!
Boldog születésnapot kívánunk, Amanda!

Újdonsült jobbátlövőnk, Amanda Kurtovic július 25-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és kiváló sportsikereket zöld-fehér mezben!

Helyzetjelentés
Helyzetjelentés

A 2019/2020-as szezon felkészülési munkálatai már javában zajlanak – mialatt zöld-fehér keretünk számottevő része egy héten át a Balaton partját vette birtokba, „hiányzóinkról” sem feledkezhetünk meg.
Következzék egy rövid beszámoló tőlük!

Nyitott kapus edzésre várjuk szurkolóinkat!
Nyitott kapus edzésre várjuk szurkolóinkat!

A hagyományokhoz hűen a 2019/2020-as szezon felkészülési időszakának kezdetén is nyitott kapus edzéssel várjuk a Győri Audi ETO KC szurkolóit és szimpatizánsait. A nyilvános edzés július 30-án (kedden) 17 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Stine Oftedal új szerepben
Stine Oftedal új szerepben

Az U19-es junior női kézilabda Európa-bajnokság ideje alatt, július 18-án elsőként az Audi Aréna Győrben került bemutatásra a „Respect Your Talent”, azaz „Tiszteld a tehetséged” c. új EHF projekt. A fiatal tehetségeket felkaroló kezdeményezésben a háromszoros Európa-bajnok és kétszeres világbajnok irányítónk, Stine Oftedal is aktív szerepet vállal nagykövetként.

EURÓPA-BAJNOK a junior válogatott!
EURÓPA-BAJNOK a junior válogatott!

A 2019. július 11-21. között Győrben megrendezésre kerülő WOMEN’S 19 EHF EURO, azaz a női junior kézilabda Európa-bajnokság fantasztikus izgalmakat hozott a sportág kedvelői számára a helyszínen és a televíziók képernyője előtt egyaránt. A magyar lányok remek játékkal, megállíthatatlanul meneteltek mérkőzésről mérkőzésre a torna során, a fináléban a hollandok korosztályos legjobbjai sem tudtak megálljt parancsolni Golovin Vlagyimir tanítványainak – magabiztos játékkal EURÓPA-BAJNOK a magyar női junior válogatott! Gratulálunk!
Végeredmény: 20-27

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!