GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

A Balaton partján folytatjuk a felkészülést
A Balaton partján folytatjuk a felkészülést

Míg játékosaink szép számban nemzeti válogatottjaikban az Európa-bajnokság véghajrájához egyre közeledve mérkőzésről mérkőzésre haladnak előre, addig a kemény munka és felkészülés itthon sem hagy alább. A kontinensviadaltól távol maradó győriek Danyi Gábor vezérletével a hét elején háromnapos edzőtáborba utaznak Siófokra, hogy bajnoki ellenfelükkel együtt hangolódjanak a tavaszi forduló megmérettetéseire.

Korlátozott számban felszabadultak jegyek!
Korlátozott számban felszabadultak jegyek!

A CSM Bucuresti és a Vipers Kristiansand klubjával történő kapcsolatfelvételt követően jó hírekkel szolgálhatunk a hazai rendezésű BL-középdöntős mérkőzéseink iránt érdeklődő szurkolóink számára. A két csapat visszajelzése alapján nem tartanak igényt az összes, számukra előzetesen kötelezően fenntartott belépőre, így még korlátozott számban elérhetővé váltak jegyek a fent említett találkozókra.
Szerezzék be minél hamarabb belépőiket, ugyanis további jegyek felszabadítására már biztosan nem kerül sor – ne maradjanak le!
A jegyvásárlás online a jegymester.hu felületén, személyesen pedig a belvárosi Látogatóközpontban lehetséges.

Európa-bajnokság - 10.nap
Európa-bajnokság - 10.nap

Folytatódtak a középdöntők küzdelmei a franciaországi Európa-bajnokság. A magyar válogatott Németország ellen javíthatott a norvégok elleni súlyos vereséget követően. A hatos csoport másik meccsén az eddig két hibátlan, Hollandia és Románia találkozott egymással. A házigazda Franciaország a svédekkel mérkőzött meg a két pontért.

Türelem, türelem – Nora Mörk gyógyulófélben
Türelem, türelem – Nora Mörk gyógyulófélben

2018. február 5-én a Nykobing elleni BL-mérkőzésen szenvedett térdszalag-sérülését követően jó ütemben haladt Nora Mörk rehabilitációja, azonban szeptember végén edzés közben váratlanul fájdalmat érzett műtött térdében, így újabb beavatkozásra volt szükség. Az októberben elvégzett operációt követően szépen gyógyul, bizakodva tekint a jövőbe, és szeretne minél hamarabb visszatérni a pályára.

Boldog születésnapot kívánunk, Afentaler Sára!
Boldog születésnapot kívánunk, Afentaler Sára!

December 8-án ünnepli születésnapját Afentaler Sára, a Győri Audi ETO KC fiatal tehetsége, korosztályos válogatottja. Születésnapja alkalmából kívánunk további sportsikereket és boldogságot. 

Európa-bajnokság - 9.nap
Európa-bajnokság - 9.nap

A magyar válogatott középdöntős csoportjának küzdelmei is megkezdődtek pénteken a franciaországi Európa-bajnokságon. Magyarország az előzetes elvárásoktól messze elmaradó norvég válogatottal mérkőzött meg. 

Kezdjük az új esztendőt jó cselekedettel!
Kezdjük az új esztendőt jó cselekedettel!

A Győri Audi ETO KC számára fontos a társadalmi szerepvállalás, ennek keretében elindítja „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatát. Az ETO jó cselekedet első állomása a 2019. januárt 2-i bajnoki, Ferencváros elleni rangadó lesz, amikor adománygyűjtést szervez a klub állami gondoskodás keretei között élő gyermekek részére.

Európa-bajnokság - 8.nap
Európa-bajnokság - 8.nap

Megkezdődtek a középdöntő küzdelmei a franciaországi Európa-bajnokságon. A házigazda francia válogatott, a középdöntőbe egyaránt két pontot hozó dán válogatott ellen játszott létfontosságú mérkőzést.

Puhalák Szidónia hosszabbított Győrben
Puhalák Szidónia hosszabbított Győrben

Életbe léptette szerződésében található egy éves opciós lehetőségét Puhalák Szidónia és a Győri Audi ETO KC csapata. Mindkét fél számára egyértelmű volt, hogy folytatódjon a munkakapcsolat, így a tehetséges, már a válogatottban is bemutatkozó szélső 2020 nyárig biztosan Győrben szerepel.

Tomori Zsuzsanna a Reggeli Startban
Tomori Zsuzsanna a Reggeli Startban

Csapatunk kiválósága, Tomori Zsuzsanna térdsérülését követő hosszú kihagyás után rehabilitációja véghajrájához ért, már teljeskörű edzésmunkát végez – 2019 januárjában a Ferencváros elleni magyar bajnoki rangadón pedig már szeretne ismét pályára lépni. A DIGI Sport Reggeli Start c. műsorában mindemellett a magyar válogatott EB-szereplése, a legutóbbi spanyolok elleni nagyarányú győzelem és az ezalatt Győrben zajló felkészülés is szóba került.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!