GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

„Lépésről lépésre megyünk tovább” – összefoglaló
„Lépésről lépésre megyünk tovább” – összefoglaló

Az Érd elleni bajnoki rajtot követően, egy héten belül második NBI-es összecsapásán lépett pályára zöld-fehér mezes együttesünk. A Kisvárda elleni hazai mérkőzés újabb két bajnoki pontot hozott Danyi Gábor csapatának, aki a győzelem kulcsát a felkészültségben és a fegyelmezettségben látta.

Magabiztos győzelmet arattunk a Kisvárda ellen
Magabiztos győzelmet arattunk a Kisvárda ellen

A K&H női kézilabda liga újabb állomásán, a bajnoki versenysorozat első hetének zárásaként a Kisvárda Master Good SE csapatát fogadtuk. Zöld-fehér mezes együttesünk hamar magához ragadta a kezdeményező szerepet, magabiztos helyzetkihasználással már a félidei szünetre tízgólos előny tudatában vonulhattunk az öltözőbe. A második harminc perc is hasonló játékot hozott, a mérkőzés végeztével gólos győzelmet ünnepelhettünk.
Végeredmény: 33-20

Csupa meglepetés a szerény arc mögött – Csekő Brigittával beszélgettünk
Csupa meglepetés a szerény arc mögött – Csekő Brigittával beszélgettünk

A Győri Audi ETO akadémiai rendszerének ifistája, Csekő Brigitta lehetőséget kapott a felnőtt csapatban - élete első NB/I-es mérkőzésén góllal hálálta meg Danyi Gábor bizalmát. A halk szavú, nagyon alázatos sportolóról kiderült, hogy több sportágban is remekelt, és a kézilabda mellett más szerelem is van az életében – díjugrató és fogathajtó versenyző, de mindemellett a pályaválasztása sem hétköznapi…

A Kisvárda érkezik vendégjátékra
A Kisvárda érkezik vendégjátékra

Második bajnokijára készül a Győri Audi ETO KC csapata. Az ellenfél ezúttal a Kisvárda lesz az Audi Aréna Győrben. Az Érd elleni siker után ezen a mérkőzésen is a két bajnoki pont itthon tartásáért száll harcba Danyi Gábor csapata.

„Nagyon jó érzés volt pályára lépni győri mezben” – összefoglaló
„Nagyon jó érzés volt pályára lépni győri mezben” – összefoglaló

Szeptember első napján hosszú „kényszerpihenőt” követően zöld-fehér mezes együttesünk ismét tétmérkőzésen lépett pályára. Az Audi Aréna Győrben, több mint 2000 néző előtt megrendezésre került találkozón az ÉRD újjáalakult együttesét fogadtuk a K&H női kézilabda liga aktuális fordulójában, s arattunk fölényes győzelmet hazai pályánkon.

18 gólos győzelem a bajnoki rajton
18 gólos győzelem a bajnoki rajton

Hosszú, 2020. március 7-e óta tartó kézilabdamérkőzés nélküli szünetet követően ismét labdapattogástól és szurkolástól volt hangos az Audi Aréna Győr. A 2020/21-es bajnoki szezon első mérkőzésén az Érd együttesét fogadtunk otthonunkban. A találkozón Danyi Gábor vezetőedző minden játékosának adott bizonyítási lehetőséget, a három új igazolásunk – Laura Glauser, Silje Solberg és Lukács Viktória – remek bemutatkozása mellett külön öröm, hogy akadémista tehetségünk, Csekő Brigitta is hozzá tudott járulni a sikeres szezonkezdéshez. Csak így tovább, csajok!
Végeredmény: 35-17

Az Érd ellen kezdjük az új szezont hazai pályán
Az Érd ellen kezdjük az új szezont hazai pályán

Több korlátozással ugyan, de elindul a 2020/21-es K&H Női Kézilabda Liga szezon a Győri Audi ETO KC – Érd összecsapással. A mérkőzést, amelyen egyértelmű győzelmi szándékkal lép pályára csapatunk élőben közvetíti az M4 Sport.

Két játékosunk is különdíjat érdemelt ki a Neka Kupán!
Két játékosunk is különdíjat érdemelt ki a Neka Kupán!

A Győri Audi ETO KC két akadémistája is különdíjban részesült a NEKA Kupán. Világos Diána az ifjúsági csapatunk beálló játékosa nyerte el a torna gólkirálya címet 24 találattal. Farkas Esztert serdülő korosztályban a torna legjobbjának választották.

Módosult a magyar bajnokság versenykiírása
Módosult a magyar bajnokság versenykiírása

A koronavírus-járvány okozta helyzet kezelésére a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes bizottságai és az NBI-es klubok által alkotott Profi Liga folyamatos egyeztetéseket folytatott a bizonytalanságok jelen körülmények között lehetséges minimálisra csökkentésére, illetve a nemzeti bajnokság eredményes lebonyolítására, melynek következményeként módosult a versenykiírás. A 2020/21-es bajnokság versenynaptára sűrűsödött, így a K&H női ligában 20 forduló lebonyolítására kerül sor még a 2020-as esztendőben.

Elindult a jegyértékesítés – fontos előírások betartására kérjük szurkolóinkat
Elindult a jegyértékesítés – fontos előírások betartására kérjük szurkolóinkat

2020. augusztus 31-én (hétfőn) kezdte meg a Győri Audi ETO KC a 2020/21-es szezon első három hazai bajnoki mérkőzésére a jegyértékesítést. Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

Megkérjük a mérkőzésre látogató szurkolóinkat, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség által kiadott egészségügyi protokoll előírásait tartsák be – arcmaszkot viseljenek az Audi Aréna Győrben tartózkodásuk alatt, lázasan ne jöjjenek mérkőzésre és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOTP Bank Nyrt.Tippmix
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSVidanet Zrt.LagunaVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Padthai WokbarNutri8
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!