GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Ambros Martín értékel a Vipers elleni találkozó után
Ambros Martín értékel a Vipers elleni találkozó után

A DELO EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája első fordulójában csapatunk 35 - 29-re legyőzte a norvég Vipers Kristiansand együttesét.

Győztes nyitány a BL győztes ellen
Győztes nyitány a BL győztes ellen

Rangadóval indult a Győri Audi ETO KC számára a DELO EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája. Az első fordulóban a norvég Vipers Kristiansand együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben csapatunk. Gyenge kezdést követően a félidő második felére felzárkóztak Oftedalék, és végül 4 gólos, 17-13-as győri előnnyel mehettek szünetre a csapatok. A második játékrészben nem tudott közelebb zárkózni a vendég együttes, és 35 – 29-re győzött csapatunk a címvédő ellen az első fordulóban.

Győri Audi ETO KC - Vipers Kristiansand - Lapozható műsorfüzet
Győri Audi ETO KC - Vipers Kristiansand - Lapozható műsorfüzet

A DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportmérkőzésének 1. fordulójának, a Győri Audi ETO KC - Vipers Kristiansandmérkőzés lapozható műsorfüzete alább található. 

Rangadó a BL nyitányon
Rangadó a BL nyitányon

2021. szeptember 11-én, szombaton 18 órakor megkezdi szereplését a Győri Audi ETO KC a DELO EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájában. Az első fordulóban rangadóval kezdünk, hiszen a tavalyi kiírás győztesét, a norvég Vipers Kristiansand együttesét fogadja Ambros Martín csapata az Audi Aréna Győrben. Az idény első mérkőzése előtt csapatunk átlövőjét Veronica Kristiansent kérdeztük.

Elindult a szezon az Akadémián is
Elindult a szezon az Akadémián is

A Győri Audi ETO KC Akadémiáján is elkezdődött a 2021/2022-es idény. Három akadémiai csapatunk lépett pályára az első játéknapon. Pigniczki Krisztina vezette 1-es és a Bordáné Horváth Mariann által irányított 2-es csapat győzelemmel kezdte a szezont, míg Kocsis Tibor tanítványai vereséget szenvedtek.

Magabiztos győzelem a nyitó fordulóban
Magabiztos győzelem a nyitó fordulóban

A K&H női kézilabda liga első fordulójában Siófokra utazott a Győri Audi ETO KC. Az első negyedórában fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a félidő végére magabiztos, 8 gólos vezetéssel vonulhattak szünetre a győri lányok. A második játékrész döcögősebben indult, de a végén magabiztos, 40 – 32 győzelmet arattak Kristiansenék.

Elnöki köszöntő
Elnöki köszöntő

Hamarosan útjára indul a labda és kezdetét veszi a 2021/22-es szezon. Dr Bartha Csaba elnök köszöntője.

NEKA tornán vett részt Akadémia 1-es csapatunk
NEKA tornán vett részt Akadémia 1-es csapatunk

Minden évben Balatonbogláron, a Nemzetközi Kézilabda Akadémia által szervezett tornán zárja felkészülését Akadémiai 1-es csapatunk.  Pigniczki Krisztina tanítványai idén a DVSC Akadémia és a NEKA két ifjúsági együttesével csaptak össze a két napos kupán. A torna legjobb kapusa Győri Alexa lett.

Siófokon kezdjük a szezont
Siófokon kezdjük a szezont

2021. szeptember 8-án, szerdán 18 órakor megkezdi a 2021/2022-es K&H női kézilabda liga küzdelmeit a Győri Audi ETO KC csapata. Az első fordulóban Siófokon vendégszerepel Ambros Martín együttese. A várakozásokról és az első mérkőzés előtti izgalmakról új csapatkapitányunkat, Anne Mette Hansent kérdeztük.  

Cseh Zsoltra emlékeztünk
Cseh Zsoltra emlékeztünk

Három éve már, hogy nincs velünk Cseh Zsolt, a Győri Audi ETO KC fizioterapeutája. Tragikus hirtelenséggel elhunyt kollégánk emlékét megőrizzük, klubunk első csapatának játékosai, a szakmai stáb és a menedzsment tagjai lerótták tiszteletüket Zsolt sírjánál.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!