GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Szoros mérkőzésen tartottuk itthon a 2 pontot
Szoros mérkőzésen tartottuk itthon a 2 pontot

A Győri Audi ETO KC csapata egy rendkívül nagy ellenállást tanúsító Thüringer HC-val találta szembe magát. Habár a támadójáték akadozott és védekezésben sem volt meg a kellő keménység, mindenképpen elmondható, hogy az ETO küzdeni tudásból jelesre vizsgázott és végül 3 gólos győzelmet aratott, így továbbra is 100%-os mérleggel vezeti az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája 2018/19-es kiírásának „C” jelű csoportját.

Thüringer HC-t fogadjuk
Thüringer HC-t fogadjuk

Az első három mérkőzést követően, a Győri Audi ETO KC hibátlanul vezeti az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája „C” csoportját. A zöld-fehérek a 4. fordulóban a Thüringer HC-t fogadják, akit az előző fordulóban, a második félidő elején mutatott szenzációs játékának köszönhetően könnyedén felülmúlt. Danyi Gáborék az újabb győzelem reményében futnak ki a pályára hétfőn, az Audi Aréna Győrben.

Összefoglaló interjúk
Összefoglaló interjúk

Az Érd elleni bajnoki találkozón az első félidei szoros állást követően Danyi Gábor vezetőedző szavaival élve tanítványai csattanós választ adtak ellenfelük játékéra a második harminc percben, s végül magabiztos győzelmet arattak, amely egyben újabb két bajnoki pontot is jelentett.

Fölényes győzelmet arattunk
Fölényes győzelmet arattunk

Danyi Gábor együttese október utolsó napján a bajnoki tabella élmezőnyében szereplő Érd csapatát fogadta az Audi Aréna Győrben. Több mint 4700 helyszínen szurkoló zöld-fehér szimpatizáns előtt szorosabb első félidőt követően a második játékrészben már kezébe vette az irányítást a győri alakulat, s a remek kapusteljesítménynek is köszönhetően folyamatosan növelve előnyüket újabb bajnoki pontokkal gazdagodtak.
Végeredmény: 40-27

Kiválasztó a Győri Audi ETO KC Akadémiájára
Kiválasztó a Győri Audi ETO KC Akadémiájára

A Győri Audi ETO KC Akadémiája és a klub partner iskolája a Győri Műszaki Szakképzési Centrum Bercsényi Miklós Közlekedési és Sport Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája várja azoknak a lányoknak a jelentkezését, akik 2004-2005-ben születtek, és a serdülő I-II. osztályában vagy Gyermekbajnokság I-II. osztályában szerepeltek, szerepelnek. A határon túl élők esetében az adott bajnoki rendszer utánpótlás bajnokságának a legmagasabb két kategóriája számít.

Rangadó hazai környezetben
Rangadó hazai környezetben

A Győri Audi ETO KC csapata klasszis teljesítményt nyújtva múlta felül, a nyáron jelentősen megerősödött Siófok KTC együttesét. Az előző hét közepén, a Siófokon aratott fölényes győzelmet követően, újabb kemény megmérettetés vár a zöld-fehérekre a hazai versenysorozatban. Danyi Gáborék hazai pályán fogadják a tavalyi bajnokságot a 3. helyen befejező ÉRD csapatát. 

Változások a közlekedésben az Érd mérkőzést követően
Változások a közlekedésben az Érd mérkőzést követően

Az Érd elleni K&H Női Kézilabda Liga mérkőzésen után a szomszédos ETO Parkban labdarúgó Magyar Kupa mérkőzést rendeznek, melynek biztosítása miatt a rendőség ideiglenes forgalomkorlátozást alkalmaz a Nagysándor József utcában, mely érintheti a távozó nézőket.

Hivatalos a Kisvárda elleni bajnoki fordulónk időpontja!
Hivatalos a Kisvárda elleni bajnoki fordulónk időpontja!

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos tájékoztatása alapján megszületett a döntés a Kisvárda Master Good SE – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki forduló végleges időpontjáról. Az egyeztetések lezárultát követően a találkozó 2019. január 15-én (kedden) 18 órakor a Kisvárdai Városi Sportcsarnokban veszi kezdetét.

Lakatos Rita Vácott folytatja
Lakatos Rita Vácott folytatja

Szezon közben vált csapatot a Győri Audi ETO KC játékosa. Lakatos Rita a norvég bajnokság után ismét a K&H Női Kézilabda Ligában szerepel.

„Nagyon rendben volt” – összefoglaló interjúk
„Nagyon rendben volt” – összefoglaló interjúk

Igazi lendületes támadójáték, remek kapusteljesítmény és sziklaszilárd védelem jellemezte a Győri Audi ETO KC szerdai, Siófok elleni bajnoki mérkőzését. Danyi Gábor együttese remek formában lépett pályára a Balaton partján, s bezsebelte a győzelemmel járó két pontot.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó Győr
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!