GYŐRI ETO KFT.
16 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Győzelem Budapesten!
Győzelem Budapesten!

A K&H női kézilabda liga 25. fordulójában az MTK Budapest együttesénél vendégszerepelt a Győri Audi ETO. Az első félidőben több hibát is vétett a győri együttes, de így is négy gólos előnnyel mehettek a szünetre. A második játékrészre már csak a győzelem mértéke volt kérdéses, végül 28-39-re nyert a Győri Audi ETO.

Az MTK otthonában lépünk pályára
Az MTK otthonában lépünk pályára

A szezon utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzésére készül a Győri Audi ETO. A K&H női kézilabda liga 25. fordulójában az MTK Budapest ellen lép pályára a győri együttes. A mérkőzés 2023. május 20-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Ritz Levente Sport- és Rendezvényközpontban. A találkozóra nagy az érdeklődés, eztért a rendezők azt kérik, mindenki érkezzen időben!

Költészet napi nyertes versek
Költészet napi nyertes versek

Az Alba Fehérvár elleni mérkőzés félidejében került kihirdetésre, az áprilisban, a Magyar Költészet napja alkalmából meghirdetett versíró versenyünk győzteseinek névsora. Az esemény fővédnöke Birkmayer László, klubunk szponzora volt, aki az első helyezés nyereményét ajánlotta fel. Az első helyet Pintér Virág: Aranycsapat című verse nyerte el, a második Bató Mátyás: Hajrá Győri Lányok verse és a harmadik helyezett: Kocsis Csaba: Óda az ETO-hoz című költeménye lett. A díjakat Birkmayer Lászó és Veronica Kristiansen adta át. A következő napokban a művek elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Egy tucat góllal nyertünk a Fehérvár ellen
Egy tucat góllal nyertünk a Fehérvár ellen

A K&H női kézilabda liga 24. fordulójában a Győri Audi ETO az Alba Fehérvár együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Már az első félidőben eldöntötte a Győr a mérkőzést, hiszen a játékrész 22-11-es vezetéssel zárult. A második harminc percben már csak a siker nagysága volt kérdés, végül 35-23-as győri győzelem született.

Az Alba Fehérvár érkezik Győrbe
Az Alba Fehérvár érkezik Győrbe

A K&H női kézilabda liga 24. fordulójában a Győri Audi ETO az Alba Fehérvár együttesét fogadja. A találkozó 2023. május 14-én, vasárnap 17 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben. A mérkőzésre jegyek még kaphatóak online és személyesen is.

EHF Excellence Awards– hét győri a jelöltek között
EHF Excellence Awards– hét győri a jelöltek között

Az Európai Kézilabda Szövetség közzétette a 2022-2023-as Bajnokok Ligája idény legjobbjainak listáját. Az idei évtől új szavazáson, az EHF Excellence Awards-on - amely az All-Star díj új elnevezése - választja ki a legjobbakat nyolc kategóriában. A Győri Audi ETO csapatából hét játékosra lehet voksolni.

Akadémiai tornagyőzelem Debrecenben
Akadémiai tornagyőzelem Debrecenben

Debrecen adott otthont az április 28-29. között megrendezett Akadémiai Torna negyedik, egyben utolsó fordulójának a 2022/23-as szezonban. A rangos eseményen a Győri Audi ETO KC mellett a NEKA, a DVSC és az FTC akadémiai csapatai vettek részt. Fiataljaink a négy fordulót követően az összesített eredmény alapján megnyerték az Akadémiai Tornát.

Időpontváltozások!
Időpontváltozások!

A Győri Audi ETO két utolsó bajnoki mérkőzésének időpontja is megváltozott. Az MTK elleni idegenbeli és a Mosonmagyaróvár elleni hazai összecsapások kezdési időpontja módosult.

Irány Budapest! – bent vagyunk a FINAL4-ban
Irány Budapest! – bent vagyunk a FINAL4-ban

Az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntő második fordulójában a Győri Audi ETO az Odense Handbold együttesét fogadta otthonában. Az első percektől kezdve irányította a Győr a mérkőzést, és már a félidőt követően hét gólos előnyben fordult. A második játékrészben csak a győzelem mértéke volt a kérdés, végül 9 gólos győzelmet aratott az ETO. Ezzel a Győri Audi ETO bejutott a budapesti FINAL4-ba.

Győri Audi ETO - Odense Handbold- Lapozható műsorfüzet
Győri Audi ETO - Odense Handbold- Lapozható műsorfüzet

Az alábbi linken található az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntő 2. fordukójának műsorfüzete.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!