GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Junior világbajnokkal erősít a Győri Audi ETO KC
Junior világbajnokkal erősít a Győri Audi ETO KC

A következő szezontól Győrben folytatja pályafutását a magyar kézilabdázás egyik fiatal tehetsége. A nyáron junior világbajnoki címet ünneplő Faluvégi Dorottya hosszú távra, három évre kötelezte el magát Győrbe.

MTK összefoglaló
MTK összefoglaló

A bajnoki menetelés újabb állomásán, 2019. január 12-én (szombaton) az MTK Budapest együttesét fogadtuk hazai pályán. Az első félidei szoros csatát kiegyensúlyozottabb győri játék követte a második harminc percben, ám a győzelem és az azzal járó két bajnoki pont ellenére Danyi Gábor nem volt maradéktalanul elégedett.

Hétgólos győzelem az MTK ellen
Hétgólos győzelem az MTK ellen

A K&H női kézilabda liga soron következő, 12. fordulójában az MTK együttesét fogadtuk az Audi Aréna Győrben. Az első félidei fej-fej melletti küzdelmet követően a második játékrészben már a kezükbe vették az irányítást Tomoriék, s a hétgólos győzelemnek köszönhetően újabb két bajnoki pontot zsebeltek be.
Végeredmény: 36-29

Az MTK együttesét fogadjuk szombaton
Az MTK együttesét fogadjuk szombaton

A Békéscsaba elleni hétközepi magabiztos győzelmet követően ezúttal hazai pályán bizonyíthatnak kedvenceink. 2019. január 12-én (szombaton) 18 órai kezdettel a bajnoki tabella 10. helyén szereplő MTK Budapest együttesét fogadjuk az Audi Aréna Győrben – jegyek még kaphatók, várunk minden érdeklődőt!

Örömet szerezni jó – átadtuk az adományt
Örömet szerezni jó – átadtuk az adományt

A „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk első állomásán, a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzés alkalmával körülbelül 100 nagy zsáknyi tárgyi, valamint pénzadomány gyűlt össze szurkolóink és csapatunk felajánlásából. A Gyermekvédelmi Központ nagy örömmel vette át a szakmai stáb férfi tagjainak segítségével átadásra kerülő adományt. Hamarosan azonban újra találkozhatunk támogatottainkkal, ui. meghívtuk a gyermekotthon lakóit soron következő hazai mérkőzésünkre.

„Mindenki hozzá tudott tenni” – összefoglaló
„Mindenki hozzá tudott tenni” – összefoglaló

Újabb fontos bajnoki pontokkal gazdagodott együttesünk a K&H női kézilabda liga soron következő állomásán, ezzel magabiztosan őrizzük listavezető pozíciónkat a bajnoki tabella élén.

Ezüstéremmel zártunk az Interball Kupán
Ezüstéremmel zártunk az Interball Kupán

2019. január 6-án (vasárnap) 5 csapat részvételével immár 20. alkalommal rendezték meg Tatabányán az Interball Kupát a 2008-2009-ben született kislányok számára. Csapatunk az ETO Gárdonyi, ETO Kölyökkézi és az ETO Győrszentiván játékosaiból állt össze, akik három győzelemmel és egy vereséggel végül a második helyen zártak. Gratulálunk!

Magabiztos pontgyűjtés Békéscsabán
Magabiztos pontgyűjtés Békéscsabán

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában Békéscsabán bizonyíthattak a címvédő zöld-fehér mezes győri lányok, akik egy pillanatnyi kételyt sem hagytak afelől, hogy újabb két pontért utaztak a Viharsarokba. A magabiztos hatgólos félidei eredményt folyamatosan tovább növelve végül gólzáporos találkozón 25 gólos győzelmet arattak a mieink.
Végeredmény: 22-47

Rangadó jön az ifjúsági bajnokságban
Rangadó jön az ifjúsági bajnokságban

A Női Ifjúsági I. osztály nyugati csoportja rangadóval folytatódik a héten, hiszen a 11. fordulóban a Győri Audi ETO KC és a NEKA I.-es csapata, a pontvadászat két eddig hibátlan gárdája méri össze az erejét.

„Koncentrálnunk kell az első perctől kezdve” – beharangozó
„Koncentrálnunk kell az első perctől kezdve” – beharangozó

A januári sűrű bajnoki program következő állomásán Békéscsabára utaznak a zöld-fehér mezes győri lányok. A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában esedékes hétközepi találkozó, 2019. január 9-én (szerdán) 18 órakor veszi kezdetét – az eseményeket hivatalos YouTube csatornánkon online élőben követhetik!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimax
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!