GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

A horvát HC Podravka együttesével is találkozunk a BL-csoportkörben
A horvát HC Podravka együttesével is találkozunk a BL-csoportkörben

2018. szeptember 7-9. között, nyolc csapat küzdelmével kerültek megrendezésre azok a kvalifikációs viadalok, melyek a WOMEN’S EHF Champions League csoportkörös résztvevői között fennmaradó két kiadó helyért folytak. Csapatunk a 2-es csoport győztesével találkozik a csoportkörben, melynek személyéről az esti órákban le is hullt a lepel – Danyi Gábor együttese tehát a horvát HC Podravka csapatával mérheti össze erejét a Bajnokok Ligája versenysorozat kezdetén.

Nyilatkozatok a Budaörs elleni mérkőzést követően
Nyilatkozatok a Budaörs elleni mérkőzést követően

Gólokban gazdag mérkőzésen nagyarányú győzelmet aratott zöld-fehér együttesünk a Budaörs otthonában szeptember 7-én.  A K&H női kézilabda liga 2. fordulójában esedékes gyors iramú találkozón kezdetben fej-fej mellett haladtak a csapatok, az első félidő feléhez érve azonban már kezdett ellépni Danyi Gábor csapata, s tartotta is magabiztos előnyét egészen a lefújás pillanatáig.

Nagyarányú győzelem Budaörsön
Nagyarányú győzelem Budaörsön

Az első fordulóban hazai pályán aratott magabiztos győzelmet követően, csapatunk idegenben is megkezdte szereplését a 2018/2019-as évadban. A győri lányok ott folytatták, ahol előző hétvégén abbahagyták, remek játékot mutatva, 15 góllal múlták felül a Budaörs csapatát.

 

Újabb ígéretes tehetséggel szerződött a Győri Audi ETO KC
Újabb ígéretes tehetséggel szerződött a Győri Audi ETO KC

Nagy örömmel jelentjük be, hogy utánpótlás bázisunk újabb fiatal tehetsége kötelezte el magát a Győri Audi ETO KC mellett. Az immár profi szerződéssel rendelkező Kellermann Dóra irányító poszton bontogatja szárnyait, s nemrégiben a korosztályos válogatottal egészen a világbajnoki ezüstéremig menetelt.

Pénteken Budaörsön folytatjuk
Pénteken Budaörsön folytatjuk

A szeptember elsejei bajnoki nyitányt követően szűk egy héten belül ismét pályára lépnek kedvenceink, ezúttal a Budaörs otthonában. A találkozó 2018. szeptember 7-én (pénteken) 17 órakor veszi kezdetét – kövessék nyomon az eseményeket, a mérkőzést hivatalos YouTube csatornánkon online élőben közvetítjük!

Elhunyt Cseh Zsolt, a Győri Audi ETO KC fizikoterapeutája
Elhunyt Cseh Zsolt, a Győri Audi ETO KC fizikoterapeutája

Gyászol a győri kézilabda társadalom. Életének 51. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Cseh Zsolt, a Győri Audi ETO KC fizikoterapeutája, az ETO férfi kézilabda csapatának egykori játékosa.

Bronzéremmel tért haza csapatunk Stupavaról
Bronzéremmel tért haza csapatunk Stupavaról

2018. augusztus 31. és szeptember 2. között a szlovákiai Stupavan megrendezésre kerülő utánpótlás tornán Horváth János vezetésével U14-es csapatunk képviseltette magát, s a kitartó menetelést követően bronzéremmel a nyakukban térhettek haza. Gratulálunk!

Négy tehetségünk helyet kapott a Magyar Kézilabda Szövetség Elit képzésében
Négy tehetségünk helyet kapott a Magyar Kézilabda Szövetség Elit képzésében

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Győri Audi ETO KC utánpótlás bázisában nevelkedő fiatal tehetségek – a junior korosztályból Afentaler Sára, Pál Tamara és Varga Emőke, míg az ifjúsági korosztály ajtaján épp csak kopogtató Farkas Johanna – ismét bizonyították rátermettségüket, ugyanis helyet kaptak a Magyar Kézilabda Szövetség Elit képzésében. A játékosok, klubunk és a Magyar Kézilabda Szövetség között létrejövő együttműködés aláírására ünnepélyes keretek között augusztus utolsó hetében került sor.

Régi-új szponzorok az Audi ETO mellett 4.
Régi-új szponzorok az Audi ETO mellett 4.

Folytatjuk sorozatunkat a Győri Audi ETO KC támogatóiról, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését.  Szponzorjainkat bemutató sorozatunkat a Vidanet Zrt-vel kezdjük.

Bajnoki nyitány – összefoglaló
Bajnoki nyitány – összefoglaló

A szeptember 1-jei bajnoki fordulóval – az iskolakezdés mellett, melyet a találkozó kezdetén a Győri Audi ETO KC utánpótlás játékosai szimbolikus labdafeldobással indítottak el – hivatalosan is kezdetét vette a 2018/2019-es kézilabdás idény. Csapatunk elsőként az Alba Fehérvár KC együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben, s a győzelemért járó két ponttal a zsebében távozott.

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLagunaSamsoniteVöslauerSolydent
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!