GYŐRI AUDI ETO KC
14 x Magyar Bajnok
13 x Magyar Kupa győztes
4 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

EB győztes a magyar serdülő válogatott
EB győztes a magyar serdülő válogatott

A svédországi Göteborgban első alkalommal megrendezésre kerülő U16-os Nyílt Európa-bajnokságot megnyerte a leány magyar serdülő kézilabda válogatott. A döntőben a franciákkal vívott nagy csatában a győri játékos, Farkas Johanna 14 gólig jutott.

Csapatunk mérkőzései a leglátogatottabb sportesemények között
Csapatunk mérkőzései a leglátogatottabb sportesemények között

Kiemelkedő érdeklődés övezi a Győri Audi ETO KC mérkőzéseit, ezt az állítást számokkal is alátámasztja a Sportstatisztika blogon közzétett nézettségi kimutatás. A hazai magyar bajnoki és nemzetközi meccsek átlagnézőszáma alapján csapatunk a második legtöbb nézőt vonzó egyesület Magyarországon.

Boldog születésnapot kívánunk, Puhalák Szidónia!
Boldog születésnapot kívánunk, Puhalák Szidónia!

A Győri Audi ETO KC  fiatal tehetséges balszélsője július 5-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot, jó pihenést és további sportsikereket!

A szezon legszebb pillanatai – Puhalák Szidónia
A szezon legszebb pillanatai – Puhalák Szidónia

Puhalák Szidónia a 2017/2018-as szezonban remek megoldásokkal és pimasz cunderekkel örvendeztette meg a zöld-fehér szurkolótábort. A magyar válogatottban is szárnyait bontogató szélsőt az idényben nyújtott teljesítményének köszönhetően a Handball Planet kézilabdás szakportál posztján a legjobb fiatal játékosnak választotta. Elevenítsük fel a legszebb pillanatait!

Győzelem a junior vb rajtján
Győzelem a junior vb rajtján

Küzdelmes mérkőzésen, háromgólos győzelemmel indított Brazília ellen a magyar női junior válogatott a 2018. július 1-14. között Debrecenben megrendezésre kerülő korosztályos világbajnokságon. A folytatásban Portugália, Elefántcsontpart, Montenegró és Norvégia együttesével mérkőznek meg a mieink az A csoport összecsapásain.

Játékoskeretünk a 2018-2019-es szezonban
Játékoskeretünk a 2018-2019-es szezonban

A Győri Audi ETO KC együttese új vezetőedzővel és szakmai stábbal, s néhány új játékossal a keretben vág neki a 2018/2019-es szezonnak – a célok azonban változatlanok, minden fronton a győzelemre törekszik a csapat. Továbbra is fokozott figyelem irányul az utánpótlásban nevelkedő tehetségeinkre, s természetesen a kölcsönben szereplő játékosaink munkáját is nyomon követjük.

Kisorsolták ellenfeleinket a BL-csoportkörben
Kisorsolták ellenfeleinket a BL-csoportkörben

2018. június 29-én a bécsi Erste Campuson került sor a Women’s EHF Champions League versenysorozat csoportkörös sorsolására. Az eseményen Eduarda Amorim segédletével lehullt a lepel egyesületünk, a címvédő Győri Audi ETO KC ellenfeleinek kilétéről…

Sorsolásra fel!
Sorsolásra fel!

Már csak néhány óra választ el minket a Women’s EHF Champions League 2018/2019 csoportkörének sorsolásától – csapatunk az első kalapban várja ellenfeleit. Az esemény, melyen a Győri Audi ETO KC képviseletében Eduarda Amorim is közreműködik, 12.30-kor a bécsi Erste Campuson veszi kezdetét – kövessék élőben!

Sportdiplomácia: győri részvétel az IHF megbeszélésén
Sportdiplomácia: győri részvétel az IHF megbeszélésén

A Győri Audi ETO KC-t is meghívta a Nemzetközi Kézilabda Szövetség elnöke, Dr. Hasszan Musztafa a kézilabda sportág jövőjéről szóló, úgynevezett Top Nation meetingre. Klubunkat Szabó Tamás nemzetközi igazgató képviselte a megbeszélésen.

A szezon legszebb pillanatai – Bódi Bernadett
A szezon legszebb pillanatai – Bódi Bernadett

Bódi Bernadett, a Győri Audi ETO KC jobbszélsője igazán mozgalmas idényt tudhat maga mögött – a nehézségek ellenére csapatával a végsőkig kitartó játékos jó néhány remek megoldással örvendeztette meg a zöld-fehér szurkolótábort a 2017/2018-as szezon során. Szemezgessünk Bódi Bernadett legszebb pillanataiból!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasCeetrusOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLaguna
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!