GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
14 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Dr. Bartha Csaba a Puskás Akadémián tartott előadást
Dr. Bartha Csaba a Puskás Akadémián tartott előadást

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szervezésében a „Labdarúgás és tudomány” konferencia keretében szakmailag elismert vendégelőadók nívós előadásaira került sor december 2-án rehabilitáció és sportorvoslás témakörben. A meghívott előadók listáján foglalt helyet a Győri Audi ETO KC elnöke, Dr. Bartha Csaba is, aki a regenerációs és rehabilitáció szerepéről tartott előadást a kézilabda sportág vonatkozásában.

Kezdődik a világbajnokság - Danyi Gábor elemez
Kezdődik a világbajnokság - Danyi Gábor elemez

Kazahsztán ellen kezdi meg szereplését a magyar női kézilabda válogatott a Japánban, Kumamotóban megrendezésre kerülő 24. Női Kézilabda Világbajnokságon. Megkértük Danyi Gábort, csapatunk vezetőedzőjét, hogy ossza meg velünk várakozásait a vb kezdete előtt.

Danyi Gábor értékel
Danyi Gábor értékel

Nemrégiben készített videós riportunkban vezetőedzőnk, Danyi Gábor mesél a szezon kezdetén megfogalmazott célokról, a 2019/20-as idényre kialakított kerettel kapcsolatos elképzeléseiről, az újonnan érkező játékosok beilleszkedéséről, illetve rövid kitekintést tettünk a statisztikai adatok irányába is.
Tekintsék meg Danyi Gábor értékelőjét!

Kétkapus dobójáték fesztiválon jártunk Töltéstaván
Kétkapus dobójáték fesztiválon jártunk Töltéstaván

November 26-án az idei tanév első kétkapus dobójáték tornájára került sor Töltéstaván. A 2012.01.01. után született kislányok zöme még csak most kezdte meg iskolai tanulmányait, de voltak közöttük óvodások is – mindannyian remekül bizonyítottak és szép eredményeket értek el.
Gratulálunk!

Hivatalosak a BL-középdöntős időpontok – december 2-án kezdődik a jegyértékesítés!
Hivatalosak a BL-középdöntős időpontok – december 2-án kezdődik a jegyértékesítés!

Az EHF tájékoztatása alapján hivatalossá váltak a DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája versenysorozat következő szakaszának, a középdöntős mérkőzések időpontjai. Csapatunk a középdöntőben elsőként a francia Brest Bretagne HB együttesével találkozik hazai pályán, majd februárban a montenegrói Buducnost Podgorica, márciusban pedig a román SCM Ramnicu Valcea ellen bizonyíthat az Audi Aréna Győrben.
A BL-középdöntő hazai mérkőzéseire – valamint az új esztendő hazai magyar bajnoki találkozóira december 2-án (hétfőn) indul a jegyértékesítés! Nincs még ötleted karácsonyra? – ajándékozz mérkőzésjegyet, igazi sportos élményt!
A jegyértékesítés elindulásával egyidőben lehetőségük nyílik a szezon hátralévő hazai mérkőzésein a kezdődobás megvásárlására is – ne maradjanak le!

Megváltozott a DKKA elleni hazai bajnoki időpontja
Megváltozott a DKKA elleni hazai bajnoki időpontja

A Magyar Kézilabda Szövetség tájékoztatása értelmében a K&H női kézilabda liga 20. fordulójában esedékes Győri Audi ETO KC – DKKA  bajnoki találkozó kezdési időpontja megváltozott. Az eredetileg kiírt időponthoz képest korábban, 2020. január 5-én (vasárnap) 15:45-kor veszi kezdetét.
Mérkőzéseinkről weboldalunk ESEMÉNYEK menüpontja alatt tájékozódhatnak!

Műteni kellett Görbicz Anitát
Műteni kellett Görbicz Anitát

A Győri Audi ETO KC csapatkapitányát dr. Balogh Péter csapatorvos műtötte meg a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházban. A beavatkozás jól sikerült, durva elváltozást nem találtak a szakemberek.

Dunaszegen bizonyíthattak a kis kézilabdapalánták
Dunaszegen bizonyíthattak a kis kézilabdapalánták

November 21-én Dunaszegen került megrendezésre a soron következő 3+1-es szivacstorna, melyen a 2011-es születésű kis kézilabdások mérhették össze erejüket egymással.

A munka meg nem áll
A munka meg nem áll

Az őszi szezon klubfeladatai után a keret nagyobb részére most a nemzeti válogatottakban várnak feladatok, míg amint már korábbi cikkünkben írtuk, a Győrben maradók sem unatkoznak majd. Egyhetes jól megérdemelt pihenőjüket követően november 25-től ismét munkához látnak, s kiegészülve a klub utánpótlásbázisán nevelkedő tehetséges junior korú játékosokkal folytatják a felkészülést.

Hazai pályán kezdjük meg BL-középdöntős szereplésünket
Hazai pályán kezdjük meg BL-középdöntős szereplésünket

A BL-csoportkör lezárultával javában zajlanak az egyeztetések a középdöntős megmérettetések végleges időpontjainak kialakítását illetően. Annyit azonban már biztosan lehet tudni, hogy az első fordulót hazai pályán, az Audi Aréna Győrben vívhatjuk a francia Brest Bretagne HB együttese ellen. A csoportkörös küzdelmek végeztével ugyanis a C csoport első helyén végzett csapat csarnokuk foglaltsága miatt kérelmezte az Európai Kézilabda Szövetségnél (EHF) a pályaválasztói jog cseréjét, mely klubunkkal folytatott egyeztetést követően elfogadásra került.
A középdöntő nyitó fordulójában – 2020. január 24-26. között – tehát itthon fogadjuk ellenfelünket.
A 2020-as esztendőben esedékes hazai (bajnoki és BL) mérkőzéseinkre hamarosan, a BL-időpontok véglegesítését követően kezdjük meg a jegyértékesítést.
Kövessék weboldalunkat a friss hírekért!

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.Leier Hungária Kft.GABUSZ Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECVidanet Zrt.LagunaSamsoniteVöslauerSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.WoltPadthai Wokbar
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!