GYŐRI AUDI ETO KC
15 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Végleges a magyar válogatott vb kerete
Végleges a magyar válogatott vb kerete

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány megnevezte azt a 18 játékost, akik részt vesznek a decemberi spanyolországi világbajnokságon, klubunk három játékosa került be a keretbe.

Nyolc győri a korosztályos válogatottakban
Nyolc győri a korosztályos válogatottakban

Míg a felnőtt magyar női kézilabda válogatott a spanyolországi világbajnokságra készül, addig az utánpótlás korosztályokban is válogatott felkészülések zajlanak. A Győri Audi ETO KC Akadémiáját nyolc játékos képviseli a korosztályos nemzeti csapatokban.

Akadémia 4: Magabiztos siker a SZISE ellen
Akadémia 4: Magabiztos siker a SZISE ellen

A Magvassy Mihály Sportcsarnokban fogadta Akadémia 4-es csapatunk a SZISE együttesét. Fiataljaink 35 – 30-as győzelmükkel jelenleg a tabella második helyén állnak a Leány serdülő II. osztályú bajnokságban.

Jelena Despotovic valós egészségügyi állapota
Jelena Despotovic valós egészségügyi állapota

Az elmúlt időszakban több külföldi sajtóorgánum is arról cikkezett, hogy a Győri Audi ETO KC átlövőjének Jelena Despotovicnak sérülés miatt ki kell hagynia a decemberi spanyolországi női kézilabda világbajnokságot.  Klubunk szeretné, hogy a játékos egészségügyi állapotáról valós állítások jelenjenek meg, ezért dr. Balogh Péter csapatorvost kérdeztük.

A hibátlan ősz számai
A hibátlan ősz számai

A Győri Audi ETO KC számára véget értek a 2021-es naptári évben a klubküzdelmek. Csapatunk hibátlan őszi időszakot tudhat maga mögött, hiszen 18 mérkőzésből mindannyiszor győztesen hagyta el a pályát.

Makulátlan ősz - győzelem Kastamonuban is
Makulátlan ősz - győzelem Kastamonuban is

A DELO EHF Bajnokok Ligája idei utolsó mérkőzésén a Győri Audi ETO KC a török Kastamonu otthonában vendégszerepelt. A találkozó sorsa a gyors lerohanásoknak és kemény védekezésnek köszönhetően már az első félidőben eldőlt. 38 – 22-esgyőzelmével csapatunk hibátlan őszt zárt.

Meccsek megtekintése csak maszkban
Meccsek megtekintése csak maszkban

A legfrissebb Kormányrendelet értelmében a Magyar Kézilabda Szövetség értesítette a sportszervezeteket a kötelező érvényű változásokról, miszerint maszkot kell a nézőtéren viselni kézilabda meccseken is.

Kastamonuban zárjuk az évet
Kastamonuban zárjuk az évet

A Győri Audi ETO KC a 2021-es év utolsó mérkőzésén november 20-án, szombaton a török Kastamonu otthonában lép pályára. A DELO EHF Bajnokok Ligája 8. fordulójára kiírt találkozóval már a csoportkör visszavágói kezdődnek meg. Az összecsapás magyar idő szerint 18 órakor kezdődik, és a Sport1 élőben közvetíti.

Boldog születésnapot kívánunk Schatzl Nadine!
Boldog születésnapot kívánunk Schatzl Nadine!

Schatzl Nadine november 19-én ünnepli születésnapját - ezúton kívánunk neki boldog születésnapot és további sportsikereket!

Ismét összefogott az ETO-család
Ismét összefogott az ETO-család

Elképesztő mennyiségű ajándék gyűlt össze klubunk „Jó cselekedet a gyermekekért” kampányban. A Ferencváros elleni mérkőzés kapcsán szurkolóinknak hála egy kisbusznyi és három autónyi „szeretetet” tudtunk átadni a Bagolyvár Gyermekotthon részére.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.Tippmix
AdidasEndo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMA
HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.Széchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!