GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Következő úti cél: Zágráb
Következő úti cél: Zágráb

Az EHF Bajnokok Ligája 11. fordulójában a Győri Audi ETO a horvát Lokomotiva Zagreb otthonába utazik. A találkozó 2023. január 14-én, szombaton 18 órakor kezdődik és a Sport1 televízió élőben közvetíti. A mérkőzés előtt Ana Grost kérdeztük.

Elismerésben részesült technikai vezetőnk
Elismerésben részesült technikai vezetőnk

A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága nevében Rupp István versenyigazgató adott át elismerést Fodor B. Péternek, a Győri ETO KC technikai vezetőjének

Veronica Kristiansen gyermeket vár
Veronica Kristiansen gyermeket vár

Újabb taggal fog bővülni az ETO-Család, hiszen klubunk átlövője, Veronica Kristiansen arról tájékoztatta a klubvezetést, hogy egy új életet hord a szíve alatt.

Magabiztos siker a bajnokin
Magabiztos siker a bajnokin

A K&H női kézilabda liga 10. fordulójában a Győri Audi ETO a DKKA együttesét fogadta hazai pályán. Már az első harminc percben tetemes előnyt dolgoztak ki Oftedálék (22 - 7), gyakorlatilag ekkorra eldőlt a két pont sorsa. Végül 40 – 24-es győri győzelemmel zárult a találkozó.

Dunaújvárost fogadjuk az Audi Aréna Győrben
Dunaújvárost fogadjuk az Audi Aréna Győrben

A K&H női kézilabda liga 10. fordulójában a Győri Audi ETO a DKKA együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2023. január 11-én, szerdán 18 órakor kezdődik. Jegyek még kaphatóak a mérkőzésre online és személyesen is.

Magabiztos siker a Storhamar felett
Magabiztos siker a Storhamar felett

Az EHF Bajnokok Ligája 10. fordulójában a Győri Audi ETO a norvég Storhamar együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Az első perctől kezdve vezetett a csapatunk, és a szünetre négy gólos győri vezetéssel vonultak a felek. A második félidőben sem volt kérdéses a két pont sorsa, végül 13 gólos, 39 - 26 -os győri győzelem született a 2023-as év első hazai mérkőzésén.

Új világmárka az ETO kötelékében – átöltözik a csapat
Új világmárka az ETO kötelékében – átöltözik a csapat

2023. január 7-én egy világszinten is nagyra becsült sportszergyártó által készített mezben lép pályára a Győri Audi ETO. A csapatot üzemeltető Győri ETO Kft. három és fél éves szerződést kötött a minden igényt kielégítő, megbízható és minőségi Mizuno termékeket is forgalmazó Endo Plus Service Kft.-vel, így a csapat mostantól kézilabda sportág tekintetében az országban elsőként öltheti magára a japán márkát.

Jelena Despotovic újra a fedélzeten
Jelena Despotovic újra a fedélzeten

Szülését követően ismét edzésbe állt csapatunk játékosa, Jelena Despotovic. Az átlövő december eleje óta már a csapattal tréningezik és hamarosan ismét pályára lép majd zöld-fehér mezben.

Bajnokok Ligája mérkőzéssel indul az év
Bajnokok Ligája mérkőzéssel indul az év

Az EHF Bajnokok Ligája 10. fordulójában a Győri Audi ETO a norvég Storhamar együttesét fogadja hazai pályán. A találkozó 2023. január 7-én szombaton 16 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben. Jegyek még kaphatóak a mérkőzésre, az Aréna kapui 15 órakor nyílnak.

Anne Mette Hansen nyáron távozik Győrből
Anne Mette Hansen nyáron távozik Győrből

Nem újította meg nyáron lejáró szerződését Anne Mette Hansennel a Győri Audi ETO csapata. A dán játékos 6 év után távozik majd Győrből idén nyáron.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!