GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Schatzl Nadine Győrben szerepel jövőre is
Schatzl Nadine Győrben szerepel jövőre is

Biztosan Győrben játszik a következő szezonban is Schatzl Nadine. Szélsőnk kontraktusában szerepelt egy opció mindkét fél számára a 2023/24-es szezonra vonatkozóan, de mivel közös szándék volt a folytatást illetően, így ezt a passzust most érvénytelenítették a felek.

Drámai vereség Metzben
Drámai vereség Metzben

A csoport első helyezettje, a Metz otthonában lépett pályára a Győri Audi ETO Franciaországban az EHF Bajnokok Ligája 12. fordulójában. A tét a csoport első helyének visszavétele volt mieink számára, ami egyben nagy lépés jelentetett volna a negyeddöntőbe jutást érő első két pozíció megszerzése felé. A találkozó első öt perce után vették át a vezetést a metziek, de a félidőre felzárkózott a győri együttes, így 13-13-as döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok. A második félidőben fej-fej mellett haladtak az együttesek, végül egy utolsó másodperces góllal 29-28-ra megnyerte a mérkőzést a Metz.

A csoportelsőség a tét
A csoportelsőség a tét

Az EHF Bajnokok Ligája 12. fordulójában a Győri Audi ETO a francia Metz otthonába utazik. Lányaink számára eljött a visszavágás lehetősége, hiszen legutóbb Győrben győzni tudott a kék-sárga csapat. Emellett egy győzelemmel átvehetné csapatunk a tabellán az első helyet a franciáktól. A találkozó 2023. január 21-én, szombaton 18 órakor kezdődik és a Sport1 élőben közvetíti. A mérkőzés előtt Schatzl Nadine-t kérdeztük.

Újabb hosszabbítás - Győri-Lukács Viktória 2026-ig Győrben szerepel
Újabb hosszabbítás - Győri-Lukács Viktória 2026-ig Győrben szerepel

Folytatódnak a Győri Audi ETO jövő évi keretével kapcsolatos bejelentések. Csapatunk válogatott szélsője, Győri-Lukács Viktória úgy döntött, hogy idén nyáron lejáró szerződését meghosszabbítja és 2026-ig csapatunk játékosa marad.

Sporttörténelem a szemünk előtt – 200 győri győzelem a BL-ben
Sporttörténelem a szemünk előtt – 200 győri győzelem a BL-ben

Kétségtelen, hogy az elmúlt évtizedben a női klubkézilabdázás meghatározó csapatává nőtte ki magát a Győri Audi ETO, és a Lokomotiva Zágráb elleni idegenbeli siker egy újabb történelmi mérföldkő elérését jelentette kedvenceink számára. Sporttörténelem íródott a horvát fővárosban 2023 január elején, amivel csak megerősítést nyert a tény, hogy klubunk a sportág különleges szereplője.

Könnyed siker Zágrábban
Könnyed siker Zágrábban

Csupán percekig tudta tartani a lépést csapatunkkal a Lokomotiva a Bajnokok Ligája 11. fordulójában. A két pont sorsa nem volt kérdéses, végül 27-16-ra nyertünk idegenben. Gyakorlatilag hazai pályán léptünk pályára a horvát fővárosban, hiszen több mint 150 győri szurkoló érkezett a Zágráb elleni találkozóra, akik többen voltak, mint a hazaiak.

Estelle Nze Minko hosszabbít Győrben
Estelle Nze Minko hosszabbít Győrben

Szerződést hosszabbít a Győri Audi ETO csapata és Estelle Nze Minko. A nyáron lejáró szerződésű kiváló játékos számára nem volt kérdés, hogy zöld-fehérben folytassa a pályafutását, végül 1+1 éves kontraktust írt alá klubunkkal, azaz továbbra is Győrben képzeli el jövőjét kulcsjátékosunk.

Következő úti cél: Zágráb
Következő úti cél: Zágráb

Az EHF Bajnokok Ligája 11. fordulójában a Győri Audi ETO a horvát Lokomotiva Zagreb otthonába utazik. A találkozó 2023. január 14-én, szombaton 18 órakor kezdődik és a Sport1 televízió élőben közvetíti. A mérkőzés előtt Ana Grost kérdeztük.

Elismerésben részesült technikai vezetőnk
Elismerésben részesült technikai vezetőnk

A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága nevében Rupp István versenyigazgató adott át elismerést Fodor B. Péternek, a Győri ETO KC technikai vezetőjének

Veronica Kristiansen gyermeket vár
Veronica Kristiansen gyermeket vár

Újabb taggal fog bővülni az ETO-Család, hiszen klubunk átlövője, Veronica Kristiansen arról tájékoztatta a klubvezetést, hogy egy új életet hord a szíve alatt.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!