GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Három játékos és három szakember a válogatott keretben
Három játékos és három szakember a válogatott keretben

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabdaválogatott 19 fős keretét az Izland elleni világbajnoki selejtezőkre. A Győri Audi ETO-t három játékos és három szakember képviseli a nemzeti együttesben.

Győzelem a Viharsarokban
Győzelem a Viharsarokban

Három napos “túrája” végállomásán Békéscsabán lépett pályára a Győri Audi ETO bajnoki összecsapáson. Az első játékrész elején kialakított előnyt az egész félidőben sikerült tartani, a folytatásban pedig egyszer tudott csak közel jönni kedvenceinkhez a hazai csapat, így végül a papírformának megfelelően 33-22-es győri győzelem született. 

Békéscsaba következik
Békéscsaba következik

A K&H női kézilabda liga 19. fordulójában a Győri Audi ETO a Békéscsaba otthonában vendégszerepel. A találkozó 2023. március 25-én szombaton, 18 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Világbajnok hálóőr érkezik Győrbe nyáron
Világbajnok hálóőr érkezik Győrbe nyáron

Egy újabb poszton vált véglegessé a Győri Audi ETO 2023/24-es kerete. Miután kiderült, hogy Silje Solberg anyai örömök elé néz a klubvezetés úgy ítélte meg, hogy a következő szezonban is szükség lesz egy olyan kapusra, aki megfelelően helyettesíteni tudja norvég klasszisunkat. A választás a holland válogatott világbajnok kapusára esett.

Dán edzővel bővül a szakmai stáb nyártól
Dán edzővel bővül a szakmai stáb nyártól

A Győri Audi ETO nyártól Ulrik Kirkely mellett egy másik dán trénerrel, Kristian Danielsennel is erősíti szakmai stábját. Új másodedzőnk szintén az Odense csapatából érkezik majd nyáron Győrbe.

Korábban indul a csapat a következő bajnokira
Korábban indul a csapat a következő bajnokira

Igaz, a Békéscsaba elleni találkozó csak 2023. március 25-én szombaton kerül megrendezésre, de a Győri Audi ETO már csütörtökönön útnak indul. A két nappal korábbi indulás oka az, hogy a csapat csütörtökön Debrecenben edzőmérkőzést játszik a Besztercével.

Hét győri jelölt a legjobbak között – zajlik a Handball Planet szavazás
Hét győri jelölt a legjobbak között – zajlik a Handball Planet szavazás

Minden évben meghirdeti az Év Női Kézilabdázója szavazást a Handball Planet internetes kézilabda portál. Posztonként négy játékos közül lehet kiválasztani a legjobbakat. A 2022-es év jelölt listáján a Győri Audi ETO KC csapatának hét játékosára lehet szavazni.

„Szeretnék több lábon állni!” – Farkas Esztert kérdeztük
„Szeretnék több lábon állni!” – Farkas Esztert kérdeztük

Farkas Eszter, a Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es csapatának tehetséges irányítója is bemutatkozhatott a felnőttek között. Eszter egy érett gondolkodású játékos, aki a kézilabdázás mellett a tanulást is fontosnak tartja az életben. Vele beszélgettünk…

Díszpolgári címet kapott Kiss Éva
Díszpolgári címet kapott Kiss Éva

2023. március 15-én a nádudvari képviselő testület döntése alapján Nádudvar városa díszpolgári címet adományozott Kiss Évának csapatunk egykori kapusának, jelenlegi kapusedzőjének. Évinek gratulálunk az elismeréshez.

Felemás félidő után győzelem a NEKA ellen
Felemás félidő után győzelem a NEKA ellen

A K&H női kézilabda liga 18. fordulójában a Győri Audi ETO a NEKA együttesénél vendégszerepelt. Az első percek után fokozatosan növelte előnyét a győri együttes, és bár négy gólra felzárkóztak a hazaiak, a szünetre öt gólos előnnyel vonulhatott az ETO. A második félidőben több technikai hiba is jellemezte a győri játékot, végül azonban 33-25-re nyert a csapat.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!