GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Elhullajtott pontok hazai pályán
Elhullajtott pontok hazai pályán

A Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es csapatára két rangadó is várt az elmúlt héten. Fiataljaink az U19 I. osztályban a DKKA, míg az NB II-ben a Mosonmagyaróvári KC együttesét fogadták hazai pályán. Az előbbin sikerült egy pontot szerezniük, míg az utóbbin sajnos vereséget szenvedtek.

 

Öt győri az ifjúsági válogatottban
Öt győri az ifjúsági válogatottban

A Győri Audi ETO KC Akadémiát öten képviselik az ifjúsági nemzeti csapatban. A korosztályos válogatott a héten Győrben edzőtáborozik, majd a hétvégén Lengyelországba utazik az Olimpiai Reménységek Versenyére.

Három gólos vereség Bukarestben
Három gólos vereség Bukarestben

Egy héttel a Rapid elleni győri siker után ismét megmérkőztek a csapatok, ezúttal Bukarestben.  A hazaiak domináltak az első félidő nagy részében, ám egy remek győri hajrá után egy góllal mégis mi vezettünk 16-15-re. A második félidőben már három gól is volt az előny, azonban a hajrá ismét szorosan alakult.

Nagyszerű győri teljesítmény a gyermekbajnokságban
Nagyszerű győri teljesítmény a gyermekbajnokságban

Az elmúlt hétvégén klubunk mindhárom csapata Répcelakon zárta az U11-es gyermekbajnoki küzdelmeket. Edzőink az idei év utolsó fordulójáról pozitívan nyilatkoztak. 

Visszavágó Bukarestben
Visszavágó Bukarestben

Az EHF Bajnokok Ligája 8. fordulójában a Győri Audi ETO a Rapid Bukarest otthonába utazik. A találkozó 2022. december 11-én, vasárnap 14 órakor kezdődik és a Sport1 élőben közvetíti. A mérkőzés előtt Yvette Broch-ot kérdeztük. 

Sikeres hajmáskéri forduló
Sikeres hajmáskéri forduló

A Győri Audi ETO KC csapata az elmúlt hétvégén Hajmáskéren vendégszerepelt az U15 II. osztályban. Róth Kálmán fiataljai mindkét mérkőzésüket fölényesen megnyerve utazhattak haza.

Felemás eredmények hazai pályán
Felemás eredmények hazai pályán

Az elmúlt hétvégén a Győri Audi ETO KC Akadémia 3-as csapata egy győzelemmel és egy vereséggel zárta az U15 I. osztály küzdelmeit.

Két hazai győzelem az Akadémián
Két hazai győzelem az Akadémián

A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es és 3-as csapata is pályára lépett az elmúlt héten. Fiataljaink hazai pályán zsebelhették be a két pontot az U17. I., valamint az U19 III. osztályban.

Egy tucat góllal nyert csapatunk
Egy tucat góllal nyert csapatunk

A K&H női kézilabda liga 6. fordulójában a Győri Audi ETO a Békéscsaba együttesét fogadta. Az első percekben döcögősen indult a játék csapatunk számára,  a félidőben négy gólos előnyben voltak kedvenceink. A második játékrészben beindult a győri gólgyártás, és végül 36 – 24-re győzött csapatunk.

Szezonzáró Dobójáték Fesztivál
Szezonzáró Dobójáték Fesztivál

A Győri Audi ETO KC és a Lébényi Kézilabda SE közös szervezésében került megrendezésre 2022. december 5-én az idei szezon harmadik, egyben utolsó Dobójáték Fesztiválja.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!