GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Tartalmas sportszakmai napok az EB döntő hétvégéjén
Tartalmas sportszakmai napok az EB döntő hétvégéjén

Endrődi Péter a Győri ETO Kft. ügyvezetője és Szabó Tamás nemzetközi igazgató a helyszínen tekintette meg a 2022-es női kézilabda Európa-bajnokság záró hétvégéjét. A klubvezetők a mérkőzések mellett a női klubok érdekvédelmi szervezetének (WFCH) közgyűlésén és az először megrendezett Női Kézilabda Konferencián is részt vettek.

Kiütéses győzelmek az Akadémián
Kiütéses győzelmek az Akadémián

A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es csapata az elmúlt hétvégén a Csepel együttesét fogadta hazai pályán az U17 I. osztályban, valamint Veszprémben vendégszerepelt az U19 III. osztályban. Fiataljaink mindkét találkozón fölényes győzelmet ünnepelhettek.

Megnyitja kapuit az ETO KC Shop
Megnyitja kapuit az ETO KC Shop

Értesítjük kedves szurkolóinkat, hogy 2022. november 23. szerda 10 órától újra elérhetővé válik a Győri ETO KC Shop. Új helyszínen, az Audi Aréna Győrben lévő shop helyiségben várja megújult árukészlettel az érdeklődőket. Szerdától a személyes jegyértékesítés is elkezdődik a Shopban. Felhívjuk a figyelmet, hogy szerdán technikai okok miatt a bankkártyás fizetés még nem lehetséges.

Egy győzelem, egy vereség az Akadémián
Egy győzelem, egy vereség az Akadémián

A Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es csapata az U19 I. osztályban és az NBII-ben is pályára lépett az elmúlt héten. Az előbbin magabiztos győzelmet ünnepelhettek fiataljaink, míg az utóbbin sajnos vereséget szenvedtek. 

Elstartolt a kisiskolás bajnokság
Elstartolt a kisiskolás bajnokság

A Győri Audi ETO KC a 2022/23-as szezonban négy csapatot indított az U10-es korosztályban. A múlt hétvégi mosonszolnoki rajtról fiataljaink pozitív sikerélményekkel tértek haza.

Sikeres gyermekbajnoki forduló
Sikeres gyermekbajnoki forduló

A Győri Audi ETO KC utánpótlás csapatai az U14 II. osztályban és az U12-es gyermekbajnokságban is megmérettették magukat az elmúlt hétvégén. Edzőink elégedetten értékeltek, valamint bíznak az eredményes folytatásban. 

Ambros Martin távozik a szezon végén Győrből
Ambros Martin távozik a szezon végén Győrből

Nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró kontraktusát Ambros Martín és a Győri Audi ETO vezetése. A szakvezető nyártól új kihívásokat keres, de addig is minden fronton győzni szeretne a csapattal.

Kettős győzelem Érden
Kettős győzelem Érden

A Győri Audi ETO KC U14-es csapata az elmúlt szombaton Érden folytatta a pontvadászatot. Fiataljaink a Dunaújváros és a Siófok alakulatai ellen léptek pályára, és mindkét esetben magabiztos győzelmet arattak.

Ismét Dobójáték Fesztiválon vettek részt a legkisebbek
Ismét Dobójáték Fesztiválon vettek részt a legkisebbek

A Győri Audi ETO KC és a Lébényi Kézilabda SE közös szervezésében került megrendezésre 2022. november 14-én az idei szezon második Dobójáték Fesztiválja. Az esemény jó hangulatban telt, a gyerekek lelkesen meséltek az aznapi élményekről.

Magabiztos győzelem Kozármislenyben
Magabiztos győzelem Kozármislenyben

A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es csapata az elmúlt héten Kozármisleny ellen folytatta az U17 I. osztály pontvadászatát. Fiataljaink ezúttal idegenben gyűjtötték be a két pontot.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!