GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Bajnokok Ligája mérkőzéssel indul az év
Bajnokok Ligája mérkőzéssel indul az év

Az EHF Bajnokok Ligája 10. fordulójában a Győri Audi ETO a norvég Storhamar együttesét fogadja hazai pályán. A találkozó 2023. január 7-én szombaton 16 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben. Jegyek még kaphatóak a mérkőzésre, az Aréna kapui 15 órakor nyílnak.

Anne Mette Hansen nyáron távozik Győrből
Anne Mette Hansen nyáron távozik Győrből

Nem újította meg nyáron lejáró szerződését Anne Mette Hansennel a Győri Audi ETO csapata. A dán játékos 6 év után távozik majd Győrből idén nyáron.

Újévi Köszöntő
Újévi Köszöntő

A Győri Audi ETO KC csapatát üzemeltető Győri ETO Kft. ügyvezetőjének, Endrődi Péternek újévi köszöntője.

Küzdelmes évzárón győzelem Debrecenben
Küzdelmes évzárón győzelem Debrecenben

A 2022-es év utolsó mérkőzését a DVSC otthonában játszotta csapatunk. A mérkőzés szoros küzdelmet hozott az első félidőben, de 16-15-re mi vezettünk. A második játékrészben is megmaradt a nagy küzdelem a találkozón, végül izgalmas csatában, de begyűjtöttük a két pontot, 31-30-ra nyertünk Debrecenben.
 

Debrecenben zárjuk az évet
Debrecenben zárjuk az évet

A 2022-es év utolsó mérkőzésén a Győri Audi ETO a tavalyi pontvadászat bronzérmeséhez, a Debrecen csapatához utazik. A K&H női kézilabda liga 9. fordulójára kiírt találkozó 2022. december 30-án, pénteken 19 órakor kezdődik a Hódos Imre Sportcsarnokban és az M4 Sport élőben közvetíti.

Újra megszokott helyén üzemel a shop
Újra megszokott helyén üzemel a shop

Értesítjük kedves szurkolóinkat, hogy 2023. január 2-tól a már korábban megszokott helyen, a Baross úti Látogatóközpontban megújult termékekkel várja vásárlóit az ETO KC Shop. Természetesen meccsnapokon az Audi Aréna Shopjában is várják az érdeklődőket.

Három utánpótlás győzelem az idei év zárásaként
Három utánpótlás győzelem az idei év zárásaként

A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es és 3-as növendékei az elmúlt héten mindhárom mérkőzésüket megnyerték. Az U19 III. osztályban a Celldömölk, míg az U15 I. osztályban a Mosonmagyaróvár és a Siófok együttesét győzték le, aminek köszönhetően mindkét bajnokságban az élről várhatják a januári folytatást.

Akadémistáink két győzelemmel zárták az évet
Akadémistáink két győzelemmel zárták az évet

A Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es csapata az elmúlt héten az U19 I. osztályban, valamint az NB II-ben is pályára lépett. Fiataljaink mindkét mérkőzésüket magabiztosan megnyerték, így idegenben gyűjthették be az idei szezon utolsó bajnoki pontjait.

19 gól alatt tartottuk a Kisvárdát
19 gól alatt tartottuk a Kisvárdát

A K&H női kézilabda liga 21. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Győri Audi ETO a Kisvárda Master Good SE együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben.  Az első perctől kezdve csapatunk kezében volt az irányítás, és a félidőre nyolc gólos előnyt dolgozott ki csapatunk (19 – 11). A második harminc percben is uralta a mérkőzést csapatunk, és végül 11 gólos győzelmet arattunk.

Utolsó meccs karácsony előtt
Utolsó meccs karácsony előtt

A K&H női kézilabda liga 21. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Győri Audi ETO a Kisvárda Master Good SE-t fogadja. A találkozó 2022. december 21-én, szerdán 18:30-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti. A mérkőzésre jegyek még kaphatóak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az idei szezontól az Audi Aréna Győr kapui a mérkőzések előtt egy órával nyílnak, azaz szerdán 17:30-kor kezdődik a beengedés az Arénába.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!