GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Győzelem Siófokon
Győzelem Siófokon

A K&H női kézilabda liga 16. fordulójában a Győri Audi ETO a Siófok otthonában vendégszerepelt. Az első félidő felemás játékképet mutatott, de öt gólos győri vezetéssel zárult. A második játékrészben nem tudott közelebb zárkózni a siófoki együttes, és végül 30-26-ra nyert az ETO.

Válogatott előtti utolsó bajnoki következik
Válogatott előtti utolsó bajnoki következik

A Győri Audi ETO a K&H női kézilabda liga 16. fordulójában a Siófok otthonában lép pályára. A találkozó 2023. február 23-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. A mérkőzés előtt Yvette Brochot kérdeztük.

„Egy álmom vált valóra!” – Kövér Lucával beszélgettünk
„Egy álmom vált valóra!” – Kövér Lucával beszélgettünk

A Győri Audi ETO KC utánpótlásában nevelkedő Kövér Luca élete első NB I-es gólját is megszerezte a 2023. február 18-án megrendezett Győri Audi ETO – Érd összecsapáson. Lulu, hiszen a barátai így hívják, klubunk Akadémia 1-es csapatának tehetséges beállója, valamint a junior válogatott keret tagja. Vele készítettünk interjút…

Fiatalokkal a sorainkban fölényes győzelem az Érd ellen
Fiatalokkal a sorainkban fölényes győzelem az Érd ellen

A K&H női kézilabda liga 15. fordulójában a Győri Audi ETO az Érd csapatát fogadta az Audi Aréna Győrben. Az első perctől kezdve a győri csapat kezében volt az irányítás, és 19-9-es hazai vezetéssel vonulhattak szünetre a felek. A második harminc percben csak a győzelem mértéke volt kérdés még úgy is, hogy a zöld-fehérek fiatal tehetségei vitték a prímet a pályán, végül tizenhat góllal nyert az ETO.

Az Érd következik a bajnokságban
Az Érd következik a bajnokságban

A Győri Audi ETO a K&H női kézilabda liga 15. fordulójában az Érd együttesét fogadja. A találkozó 2023. február 18-án, szombaton 18 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben. A mérkőzésre jegyek még kaphatóak online és személyesen is.

Gyorsinterjú Amandine Leynauddal
Gyorsinterjú Amandine Leynauddal

Több, mint fél éve vonult vissza a kézilabdázástól Amandine Leynaud. Azonban az élet úgy hozta, hogy Silje Solberg kiválásával a Győri Audi ETO csapatának ismét szüksége lett a rutinos francia hálóőrre. A visszatérésről kérdeztünk régi-új kapusunkat.

Két győri játékos Golovin Vladimir keretében
Két győri játékos Golovin Vladimir keretében

19 játékost hívott be a szövetségi kapitány a 2023. márciusi női válogatott hétre. Klubunkat Győri-Lukács Viktória és Schatzl Nadine képviseli a nemzeti csapatban. Az Eb utáni első válogatott héten a felkészülésé a főszerep,  két mérkőzést is játszanak a lányok Németországban.

Karl Erik Böhnre emlékeztünk
Karl Erik Böhnre emlékeztünk

A 2023. február 11-ei Bajnokok Ligája mérkőzés előtt a Győri Audi ETO vezetősége, a Szurkolói Klub és a szurkolói baráti társaság emlékezett meg néhai vezetőedzőről, Karl Erik Böhnről.

„Az utolsó percig küzdöttünk, nem adtuk fel” - lezárult a csoportkör, játékosaink értékeltek
„Az utolsó percig küzdöttünk, nem adtuk fel” - lezárult a csoportkör, játékosaink értékeltek

Az Esbjerg elleni győzelemmel lezárult az EHF Bajnokok Ligája csoportköre. Csapatunk második helyen jutott egyeneságon a legjobb nyolc közé. Játékosainkat, valamint Ambros Martín vezetőedzőt kértük meg, értékeljék az elmúlt mérkőzéseket.

Út a negyeddöntőbe
Út a negyeddöntőbe

2023. február második hétvégéjén lezárult az EHF Bajnokok Ligája 2022/2023-as évadának csoportköre. A Győri Audi ETO a ’B’ csoport második helyén végzett, ezzel egyeneságon jutott a legjobb nyolc együttes közé. Nézzük meg, milyen út vezetett a negyeddöntőbe.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!