GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Akadémistáink itthon tartották a két pontot
Akadémistáink itthon tartották a két pontot

A Győri Audi ETO KC Akadémia 3-as csapata hazai pályán fogadta a VKL SE Győr gárdáját az elmúlt hétvégén. Fiataljaink újabb két ponttal gazdagodtak az U19 III. osztály pontvadászatában

Győzelem Fehérváron
Győzelem Fehérváron

A K&H női kézilabda liga 11. fordulójából előrehozott találkozón a Győri Audi ETO az Alba Fehérvár otthonában vendégszerepelt. A több játékosát nélkülöző csapatunk a félidőre hat gólos előnyt dolgozott ki, a végén pedig 33 - 21-re győzött Ambros Martín alakulata.

Veronica Kristiansen még nem kész a játékra
Veronica Kristiansen még nem kész a játékra

A Győri Audi ETO átlövője, Veronica Kristiansen személyes okok miatt hagyta ki az idei női kézilabda Európa-bajnokságot, azonban egyelőre még klubunkban sem áll készen a folytatásra. A klub vezetése támogatja a sportolót.

Két pont a fővárosból
Két pont a fővárosból

A Győri Audi ETO KC Akadémia 2-es növendékei Budapesten vendégszerepeltek az elmúlt héten, és nagyarányú győzelmet arattak a Pénzügyőr SE otthonában az U17 I osztályban.

Győzelmi széria az Akadémián
Győzelmi széria az Akadémián

A Győri Audi ETO KC Akadémia 1-es csapata az U19 I. osztályban a Pénzügyőr SE, míg az NB II-ben a VKL SE ellen gyűjtötte be a két pontot az elmúlt héten.

Fehérváron folytatódik a bajnokság
Fehérváron folytatódik a bajnokság

Az Európa-bajnokság után idegenben lép pályára a Győri Audi ETO a K&H női kézilabda liga 11. fordulójából előrehozott mérkőzésen. Az Alba Fehérvár elleni találkozó 2022. november 30-án, szerdán 18 órakor kezdődik.

Jó hangulatban telt a gyermekbajnokság
Jó hangulatban telt a gyermekbajnokság

A Győri Audi ETO KC mindhárom utánpótlás csapata megmérettette magát az elmúlt hétvégén a Győrben megrendezett U11-es fordulóban.

Hibátlan mérleg Veszprém megyében
Hibátlan mérleg Veszprém megyében

Az elmúlt hétvégén a Győri Audi ETO KC utánpótlás csapata számára Ajkán folytatódott az U15 II. osztály pontvadászata. Fiataljaink mindkét mérkőzésüket megnyerve a maximális négy ponttal térhettek haza.

ETO Jócselekedet a gyermekekért – tegyük könnyebbé a mindennapokat
ETO Jócselekedet a gyermekekért – tegyük könnyebbé a mindennapokat

A Győri Audi ETO számára kiemelten fontos évről-évre a társadalmi szerepvállalás, ezért a hagyományoknak megfelelően a klub idén is megszervezi az „ETO Jócselekedet a gyermekekért” akcióját. A kampány következő állomása a 2022. december 3-i Rapid Bukarest elleni Bajnokok Ligája mérkőzés lesz.

Dupla siker Nemesvámoson
Dupla siker Nemesvámoson

A Győri Audi ETO KC Akadémia 3-as csapata Nemesvámoson folytatta az U15 I. osztály küzdelmeit az elmúlt hétvégén. Klubunk növendékeire két mérkőzés is várt, végül mindkettőn győztesként hagyhatták el a pályát.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!