GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Norvég szélső érkezik nyáron
Norvég szélső érkezik nyáron

Folytatódnak a Győri Audi ETO 2023/24-es keretével kapcsolatos bejelentések. Nyártól jobbszélső érkezik a csapatba a dán Viborgból. A világ- és Európa-bajnok szélső, Emilie Hovden 2+1 éves kontraktust írt alá klubunkkal. 

Megváltozott két bajnoki időpontja
Megváltozott két bajnoki időpontja

Egy idegenbeli és egy hazai találkozó kezdési időpontja is megváltozott a K&H női kézilabda ligában. Siófokon két nappal hamarabb, a Vác ellen egy órával korábban játszunk.

A szív diadala – továbbjutást ért a győzelem
A szív diadala – továbbjutást ért a győzelem

Az EHF Bajnokok Ligája 14. fordulójában a Győri Audi ETO a dán Team Esbjerg együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. A sorsdöntő mérkőzésen az egyenesági továbbjutás volt a tét a csapat számára. Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két együttes, a szünetben 12–11-re vezetett a győri csapat. A második játékrész szintén kiélezett képet mutatott, de zseniális végjátékkal győzelmet szerzett az ETO, ami azt jelenti, hogy a csoport második helyén jutott tovább a negyeddöntőbe.

Győri Audi ETO - Team Esbjerg- Lapozható műsorfüzet
Győri Audi ETO - Team Esbjerg- Lapozható műsorfüzet

Az alábbi linken található az EHF Bajnokok Ligája 14. fordukójának műsorfüzete.

Negyeddöntő a cél
Negyeddöntő a cél

Az EHF Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Győri Audi ETO a Team Esbjerg együttesét fogadja. Az összecsapás tétje nem más, mint az egyenesági továbbjutás. A találkozó 2023. február 11-én, szombaton 18 órakor kezdődik az Audi Aréna Győrben. A mérkőzésre jegyek még korlátozott számban kaphatóak a helyszínen kapunyitástól. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Audi Aréna Győr kapui a találkozó előtt 2 órával, azaz 16 órakor nyílnak.

25 gólos győzelem
25 gólos győzelem

A K&H női kézlabda liga 14. fordulójában a Győri Audi ETO a Moyra-Budaörs otthonában vendégszerepelt. Az első percektől kezdve az ETO kezében volt az iránytás, és a félidő 20-6-os győri vezetéssel zárult. A második játékrészben már csak a különbség volt kérdéses, végül nagyarányú, 38-13-os győri győzelemmel zárult a mérkőzés.

Változás kapusposzton - Solberg anyai örömök elé néz, Leynaud visszatér
Változás kapusposzton - Solberg anyai örömök elé néz, Leynaud visszatér

Silje Solberg a 2022/23-as évad során többet már nem védi a Győri Audi ETO kapuját, mivel a kiváló hálóőr egy új életet hord a szíve alatt. A klubvezetés Amandine Leynaud-val oldja meg a szezon hátralévő részében a poszton a helyettesítést.

Budaörsre utazik a csapat
Budaörsre utazik a csapat

Folytatódnak a K&H női kézilabda liga küzdelmei a Győri Audi ETO számára. Csapatunk a 14. fordulóban a Budaörs otthonába utazik. A találkozó 2023. február 8-án, szerdán 18 órakor kezdődik. A mérkőzés előtt Stine Oftedalt kérdeztük.

Szerződéshosszabbítás Ryu Eun Hee-vel
Szerződéshosszabbítás Ryu Eun Hee-vel

Folytatódik a Győri Audi ETO jövő évi keretének véglegesítése. Klubunk meghosszabbította Ryu Eun Hee-vel a játékos nyáron lejáró kontraktusát, a balkezes dél-koreai lövő 1+1 éves szerződést írt alá klubunkkal.

Hoztuk a kötelezőt, 12 gólos győzelem Kastamonuban
Hoztuk a kötelezőt, 12 gólos győzelem Kastamonuban

39-27-re nyert csapatunk a Kastamonu otthonában. A találkozón sokáig nagyon jól tartotta magát a hazai csapat, de végül a nagyobb rutinunknak köszönhetően érvényesült a papírforma és megszereztük a győzelmet. Farkas Júlia gólokat szerzett, Győri Alexa pedig első meccsén állt a felnőtt csapat kapujában. 

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!