GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Irány az MK négyesdöntő!
Irány az MK négyesdöntő!

A Magyar Kupa V. fordulójában a Győri Audi ETO az NBI/B-ben szereplő Szombathely ellen lépett pályára. Az első percektől kezdve a győri csapat irányított, és a végére csak a győzelem mértéke volt kérdés. Végül a 39-15-ös győzelemmel a zöld-fehérek bejutottak a Magyar Kupa FINAL4-ba.

Véglegesek a BL negyeddöntő időpontjaink – Kezdődik a jegyértékesítés
Véglegesek a BL negyeddöntő időpontjaink – Kezdődik a jegyértékesítés

Az Európai Kézilabda Szövetség kihirdette az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőinek időpontjait. A Győri Audi ETO április 29-én Odensében lép pályára, majd egy héttel később május 6-án az Audi Aréna Győrben fogadja a dán együttest. 2023. március 30-án  9 órakor ütemezve elindul a jegyértékesítés.

Magyar Kupa: cél a négyesdöntő
Magyar Kupa: cél a négyesdöntő

A Győri Audi ETO az 5. fordulóban csatlakozik a a Magyar Kupa küzdelmeihez. A négyes döntőbe jutásért vívott párharcban az ellenfél az NBI/B-s Szombathely együttese lesz. A találkozó 2023. március 29-én, szerdán 18 órakor kezdődik a Aréna Savariában.

Véglegessé vált a 2023/24-es keret
Véglegessé vált a 2023/24-es keret

A Győri Audi ETO korábban megtörtént bejelentéseinek értelmében kialakult a 2023/24 szezonra vonatkozó csapat kerete. A szakmai stáb megújulása mellett játékosok is érkeznek nyáron a Rába-partra.

Profi játékosként folytatódik fiatal tehetségünk pályafutása Győrben
Profi játékosként folytatódik fiatal tehetségünk pályafutása Győrben

Biztossá vált, hogy a felnőtt csapatban egyre több lehetőséghez jutó, és a korosztályos válogatottban vezérszerepben is bizonyító Farkas Júlia hosszú időre elkötelezte magát klubunkhoz. A tehetséges irányító profi szerződést kötött klubunkkal és jövőre is az első csapat keretének tagja lesz. Ezzel a szerződéssel véglegessé vált a Győri Audi ETO játékoslistája a 2023/24-es szezonra vonatkozóan.

Három játékos és három szakember a válogatott keretben
Három játékos és három szakember a válogatott keretben

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabdaválogatott 19 fős keretét az Izland elleni világbajnoki selejtezőkre. A Győri Audi ETO-t három játékos és három szakember képviseli a nemzeti együttesben.

Győzelem a Viharsarokban
Győzelem a Viharsarokban

Három napos “túrája” végállomásán Békéscsabán lépett pályára a Győri Audi ETO bajnoki összecsapáson. Az első játékrész elején kialakított előnyt az egész félidőben sikerült tartani, a folytatásban pedig egyszer tudott csak közel jönni kedvenceinkhez a hazai csapat, így végül a papírformának megfelelően 33-22-es győri győzelem született. 

Békéscsaba következik
Békéscsaba következik

A K&H női kézilabda liga 19. fordulójában a Győri Audi ETO a Békéscsaba otthonában vendégszerepel. A találkozó 2023. március 25-én szombaton, 18 órakor kezdődik a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Világbajnok hálóőr érkezik Győrbe nyáron
Világbajnok hálóőr érkezik Győrbe nyáron

Egy újabb poszton vált véglegessé a Győri Audi ETO 2023/24-es kerete. Miután kiderült, hogy Silje Solberg anyai örömök elé néz a klubvezetés úgy ítélte meg, hogy a következő szezonban is szükség lesz egy olyan kapusra, aki megfelelően helyettesíteni tudja norvég klasszisunkat. A választás a holland válogatott világbajnok kapusára esett.

Dán edzővel bővül a szakmai stáb nyártól
Dán edzővel bővül a szakmai stáb nyártól

A Győri Audi ETO nyártól Ulrik Kirkely mellett egy másik dán trénerrel, Kristian Danielsennel is erősíti szakmai stábját. Új másodedzőnk szintén az Odense csapatából érkezik majd nyáron Győrbe.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!