GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

„Az ETO igazi családként működik” – interjú Fodor B. Péterrel
„Az ETO igazi családként működik” – interjú Fodor B. Péterrel

A 2023. április 14-én megrendezett Magyar Kézilabda Szövetség évi rendes Küldöttgyűlésén Fodor B. Péter, a Győri Audi ETO KC technikai vezetője Magyar Kézilabdázásért Érdemérmet vehetett át. Peti bácsi - hiszen mindenki így hívja - a magyar, valamint az ETO kézilabdaélet fáradhatatlan szereplője több mint három évtizede. A díjátadót követően beszélgettünk vele…

Indul a jegyértékesítés – Mindenki számára elérhetőek lesznek az Odense belépőjegyek
Indul a jegyértékesítés – Mindenki számára elérhetőek lesznek az Odense belépőjegyek

2023. április 13-án, csütörtökön reggel 9 órakor indul a jegyértékesítés a Győri Audi ETO KC május 6-i Odense elleni Bajnokok Ligája mérkőzésére.  Az összecsapásra személyesen és online is megválthatóak a belépőjegyek. Töltsük meg Együtt, Egységben, ZÖLDBEN az Audi Aréna Győrt!

Húsvét, ahogy Fodor Csenge meséli
Húsvét, ahogy Fodor Csenge meséli

Nyakunkon a húsvét ünnepe, és az is igaz, sok sportoló ilyenkor sem tud teljes mértékben a családjával ünnepelni. Fodor Csengét kérdeztük meg, számára hogyan telik az ünnep, hogyan várta a húsvéti nyulat gyermekként, vagy éppen mi a kedvenc húsvéti fogása.

Főszerepben a válogatott
Főszerepben a válogatott

2023. április első két hetében a nemzeti együttesükben szerepelnek a Győri Audi ETO válogatott játékosai. A győri klubot 10 sportoló hat országban és négy szakember, ebből három a magyar, egy pedig a francia válogatottban képviseli.

Végleges az MK programja
Végleges az MK programja

2023. április 22-én és 23-án, Tatbányán rendezik a Török Bódog Magyar Kupa négyes döntőjét. Mint az a hétfői sorsoláson kiderült, a Győri Audi ETO a DVSC Schaefflerrel küzd meg a döntőbe jutásért. Ma az is eldőlt, hogy a győri csapat az első elődöntőt játssza majd.

Együtt, Egységben ZÖLDBEN! – öltöztessük zöldbe az Audi Aréna Győrt!
Együtt, Egységben ZÖLDBEN! – öltöztessük zöldbe az Audi Aréna Győrt!

2023. május 6-án hazai pályán a Bajnokok Ligája FINAL4-ba jutásért játszik a Győri Audi ETO az Odense ellen. Egy új cél, nagy feladat vár a csapatra, hogy újra a csúcsra juthasson. A magyar bajnoki rangadón bebizonyosodott, hogy mekkora ereje van az ETO-Családnak. Újabb kéréssel fordulunk szurkolóinkhoz a BL mérkőzésen öltöztessük közösen ZÖLDBE az Audi Aréna Győrt.

Megvannak a Magyar Kupa elődöntő párosításai
Megvannak a Magyar Kupa elődöntő párosításai

Április 3-án az MTVA stúdiójában kisorsolták az elődöntő párosításait a Török Bódog Magyar Kupában. A Győri Audi ETO a DVSC Schaeffler csapatával játszik majd a döntőbe jutásért.

Toft paráde – kiütéses győzelem az FTC ellen
Toft paráde – kiütéses győzelem az FTC ellen

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában az örök rivális látogatott el az Audi Aréna Győrbe. Az első percekben még szoros volt a játékkép, de tíz perc elteltével a Győr kezébe ragadta az irányítást. Sandra Toft fantasztikus védéseivel az első harminc percben 10 lőtt gól alatt tartotta az ETO a budapesti együttest. A második félidőben sem tudott közelebb zárkózni a vendégcsapat, és végül fantasztikus végjátékkal, 11 góllal győzött a Győri Audi ETO.

JÖN! – Zöld-fehér rangadó következik
JÖN! – Zöld-fehér rangadó következik

A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában a Győri Audi ETO a tavalyi ezüstérmest fogadja az Audi Aréna Győrben. A találkozó 2023. április 1-jén, szombaton 17:30-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti. A mérkőzésre az összes jegy elkelt.

Beléptetési információk az FTC ellen
Beléptetési információk az FTC ellen

2023. április 1-én, szombaton 17:30-kor a Győri Audi ETO a bajnoki ezüstérmes Ferencáros együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A nagy számú vendégszurkoló érkezése miatt a szokásos beléptetéshez képest változások lépnek életbe ezen a mérkőzésen. Az alábbiakra, kérjük szépen, mindenki figyeljen!

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!