GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Vereség az elődöntőben – Bronzéremért játszik a csapat
Vereség az elődöntőben – Bronzéremért játszik a csapat

Az EHF Bajnokok Ligája FINAL4 elődöntőjében a Győri Audi ETO a norvég Vipers Kristiansand együttesével találkozott az MVM DOME-ban. Az első percektől kezdve a címvédő irányított a találkozón, és végül két gólos győzelmet aratott.

A Vipersen keresztül vezet az út a BL döntőbe
A Vipersen keresztül vezet az út a BL döntőbe

A szezon legjobban várt hétvégéjéhez érkezett a Győri Audi ETO.  Június első hétvégéjén az EHF Bajnokok Ligája FINAL4-ban szerepel a csapat. Az elődöntőben a tavalyi Bajnokok Ligája győztes Vipers Kristiansand lesz az ellenfél. A mérkőzés 2023. június 3-án, szombaton 15:15-kor kezdődik az MVM Dome-ban és a Sport1 élőben közvetíti.

Akadémistáink győzelmekkel zárták a szezont
Akadémistáink győzelmekkel zárták a szezont

Elmúlt héten Akadémia 1-es és 3-as csapatunk is pályára lépett a 2022/23-as szezon utolsó fordulójában. Előbbiek először az U19 I. osztályban, majd az NB II-ben is győzelmet arattak, míg utóbbiak az U19 III. osztályban gyűjtötték be a két pontot. A győzelmeknek köszönhetően akadémistáink az NB II-ben a harmadik helyen zártak, míg az U19 III. osztályban megnyerték a bajnokságot.

Búcsúzzunk közösen a 2022/2023-as szezontól
Búcsúzzunk közösen a 2022/2023-as szezontól

A Győri Audi ETO és Győr Megyei Jogú Város közös szezonzáróra vár minden szurkolót 2023. június 5-én, hétfőn 19 órára az Audi Aréna Győr elé. Gyertek és köszöntsük együtt kedvenceinket.

Izzik a csarnok, itt a MAGYAR BAJNOK!
Izzik a csarnok, itt a MAGYAR BAJNOK!

A K&H női kézilabda liga utolsó, 26. fordulójában a Győri Audi ETO a Motherson Mosonmagyaróvár együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Fordulatokkal tűzdelt mérkőzésen végül öt gólos győzelmet aratott az ETO.  A klub ezzel megszerezte a 17. bajnoki címét.

Az utolsó bajnoki következik – bajnokavatás az Audi Aréna Győrben
Az utolsó bajnoki következik – bajnokavatás az Audi Aréna Győrben

2023. május 27-én, szombaton lezárul a 2022/2023-as magyar női kézilabda idény a Győri Audi ETO számára. A K&H női kézilabda liga utolsó, 26. fordulójában a Motherson-Mosonmagyaróvár együttese érkezik az Audi Aréna Győrbe. A találkozó 16:30-kor kezdődik, melyet az M4 Sport tévécsatorna élőben közvetít. A mérkőzés után kerül sor a magyar bajnoki aranyérmek átadására. Jegyek még kaphatóak az összecsapásra.

Élvonalbeli kölcsönjáték Győri Alexának
Élvonalbeli kölcsönjáték Győri Alexának

A Győri Audi ETO fiatal, az első csapatban már bemutatkozó tehetsége, Győri Alexa a következő évadban Praktiker-Vác csapatában folytatja pályafutását. A hálóőr továbbra is a klub kötelékében marad, a szerződés csupán egy éves kölcsönadásról szól.

Győzelem Budapesten!
Győzelem Budapesten!

A K&H női kézilabda liga 25. fordulójában az MTK Budapest együttesénél vendégszerepelt a Győri Audi ETO. Az első félidőben több hibát is vétett a győri együttes, de így is négy gólos előnnyel mehettek a szünetre. A második játékrészre már csak a győzelem mértéke volt kérdéses, végül 28-39-re nyert a Győri Audi ETO.

Az MTK otthonában lépünk pályára
Az MTK otthonában lépünk pályára

A szezon utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzésére készül a Győri Audi ETO. A K&H női kézilabda liga 25. fordulójában az MTK Budapest ellen lép pályára a győri együttes. A mérkőzés 2023. május 20-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Ritz Levente Sport- és Rendezvényközpontban. A találkozóra nagy az érdeklődés, eztért a rendezők azt kérik, mindenki érkezzen időben!

Költészet napi nyertes versek
Költészet napi nyertes versek

Az Alba Fehérvár elleni mérkőzés félidejében került kihirdetésre, az áprilisban, a Magyar Költészet napja alkalmából meghirdetett versíró versenyünk győzteseinek névsora. Az esemény fővédnöke Birkmayer László, klubunk szponzora volt, aki az első helyezés nyereményét ajánlotta fel. Az első helyet Pintér Virág: Aranycsapat című verse nyerte el, a második Bató Mátyás: Hajrá Győri Lányok verse és a harmadik helyezett: Kocsis Csaba: Óda az ETO-hoz című költeménye lett. A díjakat Birkmayer Lászó és Veronica Kristiansen adta át. A következő napokban a művek elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!