GYŐRI ETO KFT.
17 x Magyar Bajnok
15 x Magyar Kupa győztes
5 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Jön az első felvonás!
Jön az első felvonás!

2023. április 29-én, szombaton a Győri Audi ETO a dán Odense Handbold otthonában lép pályára az EHF Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésén. A találkozó 18 órakor kezdődik és a Sport1 televízió élőben közvetíti. Line Haugsted mondta el gondolatait az összecsapás előtt.

Ogonovszky Eszter kölcsönben szerepel jövőre
Ogonovszky Eszter kölcsönben szerepel jövőre

Biztossá vált, hogy a 2023/24-es évad során a Győri Audi ETO fiatal tehetsége, Ogonovszky Eszter kölcsönben szerepel a cseh Banik Most csapatánál. A fiatal átlövő kölcsönszerződése a jövő szezonra szól a Bajnokok Ligájában idén másodszor induló cseh csapattal.

Ezüstérem a Magyar Kupában
Ezüstérem a Magyar Kupában

A Török Bódog Női Magyar Kupa döntőjében a Győri Audi ETO az FTC csapatával mérkőzött meg. Végig szorosan alakult a mérkőzés, de a végén nem sikerült a győzelem, egy gólos vereséget szenvedett a győri együttes.

Magyar Kupa: Cél a Kupagyőzelem
Magyar Kupa: Cél a Kupagyőzelem

A Győri Audi ETO végig kiélezett mérkőzésen egy góllal győzte le a DVSC Schaeffler együttesét a szombati játéknapon, és jutott be 19. alkalommal a Török Bódog Női Magyar Kupa döntőjébe.  Az ellenfél a Ferencváros csapata lesz. A találkozó 2023. április 23-án, vasárnap 16:30-kor kezdődik a tatabányai Multifunkcionális Csarnokban, és az M4 Sport élőben közvetíti.

Kupadöntő!
Kupadöntő!

A Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntő elődöntőjében a Győri Audi ETO a DVSC Schaeffler együttesével mérkőzött meg. Az első félidőben több hibát is vétettek a győri lányok, de két gólos vezetéssel mehettek a szünetre. A végjátékra újra szorossá vált a találkozó, végül 27-26-ra győzött a Győri Audi ETO KC.

ETO – DVSC: Tét a Magyar Kupa döntő
ETO – DVSC: Tét a Magyar Kupa döntő

A Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntő küzdelmei szombaton kezdődnek meg a Győri Audi ETO számára. Az elődöntőben a DVSC Schaeffler lesz Ambros Martínék ellenfele. A találkozó 2023. április 22-én, szombaton 15 órakor kezdődik a tatabányai Multifunkcionális Csarnokban. Jegyek még kaphatóak, valamint a mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Szurkolói tájékoztatás a Magyar Kupával kapcsolatban
Szurkolói tájékoztatás a Magyar Kupával kapcsolatban

A Magyar Kézilabda Szövetség az alábbi tájékoztatást tette közzé a Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntőről.

Tisztújítás a szurkolói egyesületnél
Tisztújítás a szurkolói egyesületnél

2023. április 14-én tartotta a Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület éves tisztújító közgyűlését.
Ezen alkalommal elnökséget is választott a klub. Menyhárt Ferenc elnök úrnak további sikeres munkát kívánunk!

Nagyarányú győzelem a DKKA ellen
Nagyarányú győzelem a DKKA ellen

A K&H női kézilabda liga 23. fordulójában a Győri Audi ETO a Dunaújváros otthonában vendégszerepelt. Az első percektől kezdve vezetett a győri együttes, aki a félidőre hét gólos előnyt dolgozott ki. A második játékrészben pedig már csak a különbség nagysága volt kérdés. Magabiztos, 35-14-es győzelemmel hangolt az ETO a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőre.

Folytatódik a bajnokság - Dunaújvárosba utazunk
Folytatódik a bajnokság - Dunaújvárosba utazunk

A K&H női kézilabda liga 23. fordulójában a Győri Audi ETO a DKKA otthonában vendégszerepel. A találkozó 2023. április 18-án, kedden 17 órakor kezdődik a dunaújvárosi Városi Sportcsarnokban. A mérkőzést a hazaiak Youtube csatornája élőben közvetíti.

Támogatóink

Audi HungáriaGyőr
OTP Bank Nyrt.TippmixMIZUNO
Endo Plus ServiceOMVLeier Hungária Kft.PannErgyTCLORFK-Országos Balesetmegelőzési BizottságOILPatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASzimpatka
Csapatsport.comGYŐR-SZOLHajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Győr Ipari ParkEurokardán Kft.Porta ÉtteremSzéchenyi EgyetemHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaB&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.GABUSZ Kft.FAMULUSLagunaSolydentWalter Autó GyőrUnicentralMinimaxMagic System SzámítástechnikaTernyák Trade Kft.Nutri8MedVieVis Vitalis
VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföld.huGyőr+OxygenArtpointbtTerpola Web & MarketingESET NOD 32
Termék a kosárba került!